- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.161
canım zaten yumurtanın çatladığı gün hep farklı olduğu için adet günlerin değişiyor ama şimdi o siteye takılma sen çatlamanın en geç ne zaman olduğunu biliyosun o yüzden hesabını ona göre yap.. orda çatlama ayın 3 ü ve tam 9 gün sonra kanda çıkar dediğine göre dediğin gibi senin bugün çıkar
evet canım hergün ayın kaçı ise onu tıkla çıkan yere ateşini gir
tablonun altında küçük kutucuklar var orda en sonda share yazıyo ona tıkla çıkan sayfadaki leri hep ok le sana bir link verecek onu buraya kopyala
ayy hadiii rasttgeleeeeeeee
:115::115::115::115::115::115::115::115::115:
pempee bisi daha sorcamm.dün yaptım ya.peki bi işe yararmı yaramazmıı:26:
bebişiiiimmmmmm
tatlım yaramaz olur mu yumoşun bugün çatlarsa dünden hazır sperm var içerde hatta belki çatladı da döllenmeye başladı bileeee
bebişiiiimmmmmm
tatlım yaramaz olur mu yumoşun bugün çatlarsa dünden hazır sperm var içerde hatta belki çatladı da döllenmeye başladı bileeee
canım zaten yumurtanın çatladığı gün hep farklı olduğu için adet günlerin değişiyor ama şimdi o siteye takılma sen çatlamanın en geç ne zaman olduğunu biliyosun o yüzden hesabını ona göre yap.. orda çatlama ayın 3 ü ve tam 9 gün sonra kanda çıkar dediğine göre dediğin gibi senin bugün çıkar:
benım yumoş da ya dün ya da ondan önceki gün çatlamışş
günü tutturduk bakalım bebişi tutturabilcez miiii???
napıyon bebişimmmm
Özleeeemmmmmmmmm karanfiiilll yoook siz selam vermeyın baannaaaa
hosgeldin deryacimm
ayy bebişim geldim acık ortalığı topladım yemek koydum geldimmmm
ALALALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ayy çok mutluyummmmmmmm
nerden anladın bacım cATLadigini..neolur bana yardim ett.bende u konu içinde bogusıyomm
ooh iyi yapmışsın canımm
benim de acaip başım ağrıyoo ben de şimdi bi duş alcam
valla bilemiyorum artııııkkk
belki de yolculuk başladı sen daha hesap kitap yapıyosunnnn
Topiğin güzen ablasıYumurtanın çatladığı günden itibarenmi hesaplanıyor gebelik haftası yoksa son adet tarihinden itibarnmi.Bir yerde hafta hafta ve güngün hcg nin kaç olması gerektiğini söylüyor bakıcam ama kafama bu takıldı????????????
hangi siteden ahsediyosunuz banada adresini verin.yada benim için siz girin.çatladınmmı çatlamadımmı akın.ALLAH RIZASİ İÇİN
kuşummm ben takip ettiriyorum ya doktoraaa
doktor söylediii
ama sana şöyle diyim uzayan akıntıyı gördüm ama bir kez ve azzdı
sonra da ıslaklık oldu dünn
hangi siteden ahsediyosunuz banada adresini verin.yada benim için siz girin.çatladınmmı çatlamadımmı akın.ALLAH RIZASİ İÇİN
AYYNI ayy hamileeee kaldık deseneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?