Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kaydolamadim galiba basa döndüm bennnn:95::95:

Topiğin güzen ablası Yumurtanın çatladığı günden itibarenmi hesaplanıyor gebelik haftası yoksa son adet tarihinden itibarnmi.Bir yerde hafta hafta ve güngün hcg nin kaç olması gerektiğini söylüyor bakıcam ama kafama bu takıldı????????????

ayy bebişim geldim acık ortalığı topladım yemek koydum geldimmmm

ooh iyi yapmışsın canımm
benim de acaip başım ağrıyoo ben de şimdi bi duş alcam

ALALALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ayy çok mutluyummmmmmmm

valla bilemiyorum artııııkkk
belki de yolculuk başladı sen daha hesap kitap yapıyosunnnn

hangi siteden ahsediyosunuz banada adresini verin.yada benim için siz girin.çatladınmmı çatlamadımmı akın.ALLAH RIZASİ İÇİN

nerden anladın bacım cATLadigini..neolur bana yardim ett.bende u konu içinde bogusıyomm

kuşummm ben takip ettiriyorum ya doktoraaa
doktor söylediii
ama sana şöyle diyim uzayan akıntıyı gördüm ama bir kez ve azzdı
sonra da ıslaklık oldu dünn

topiğin güzel kardeşii son adetinin ilk gününden hesaplıyorsun

hangi siteden ahsediyosunuz banada adresini verin.yada benim için siz girin.çatladınmmı çatlamadımmı akın.ALLAH RIZASİ İÇİN

ya tatlıkm bu matematıksel olarak verilen hesap illa ki o tarihte olacak diye bi şeyy yok ki
dimi yanlış mı bilyorummm

kuşummm ben takip ettiriyorum ya doktoraaa
doktor söylediii
ama sana şöyle diyim uzayan akıntıyı gördüm ama bir kez ve azzdı
sonra da ıslaklık oldu dünn

benimde dün uzayan akıntım vardiii.bugun sadece ıslAKlık.atesümde bu sabahh 35.8 sence catladınmııı catlıyommuu

canım hergün ateşini giriyorsun ya oraya yükselme başladıktan yani çatlamadan 2 gün sonra söylüyor çatlamanın gerçekleştiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…