- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.141
Bu konuyuda biraz araştırdım bazıları normal gününde adet olunduğunu.Bazıları 14gün sonra adet olunduğunu söylüyor..Sen eminmisin 14gün sonra olunduğuna.Oleyyyy ozaman 5gün dha az bekliycemmmmmmm MUTLULUĞUMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Tatlım gördüm yardımcı olmak istedim.Ben çatmatma iğnemi vurunduğumda ateşim 36.1 e düştü ertesi gün 36. 7 ye çıkmış birden.İki gün sonra doktora gittiğimde yumrtanın çatladığını söyledi.
36.7den bir nda 36.4 ertesi gün 36.1" e düşüp birgün sonra 36.7ye tekrar çıkıyor.1 hafta böyle devam etti hep 36.7 şimdi yükseliyor.Benim tablom yardımcı olur belki sana..
yinde yorumların için saol en azından beni yanlız bırakmadıncnm normalde yarin catlamasi lazim ama bazen hemen catlamio o anlamda kararsiz kaldim ya bilemedimki
evet sen bu gece yap çatlarsa garantilemiş olursun, haa yarın ateşin yükselmez diğer gün yükselirse o gün yine yap, hem bugeceden hem de o günden garantilemiş olursun
evet demekki senniki 36.1 de çatladıysaa benimki 35.8 bugun çatlıyorum yapmam lazım.saol canim
yinde yorumların için saol en azından beni yanlız bırakmadın
evet sana katılıyorum.ben tedbitr olarakkk bu gece yapayımm.yarın bakalım ne olcak.çok tesekkürlerr
Pembikim birşey daha sorucam..Sende gebelikten şüpheleniyorsun ve batlar aynıya.Benim afedersin sürekli ç...im gliyormuş gibi geliyor.Tuvalete gidiyorum yok sendede oluyormu alakalımıdır gebelikle sence?
ezgi sen yumurtlama cizelgesi icin fertility.comdan neye basiosun ya yabancii buu
evet demekki senniki 36.1 de çatladıysaa benimki 35.8 bugun çatlıyorum yapmam lazım.saol canim
yinde yorumların için saol en azından beni yanlız bırakmadın
evet sana katılıyorum.ben tedbitr olarakkk bu gece yapayımm.yarın bakalım ne olcak.çok tesekkürlerr
Pembikim birşey daha sorucam..Sende gebelikten şüpheleniyorsun ve batlar aynıya.Benim afedersin sürekli ç...im gliyormuş gibi geliyor.Tuvalete gidiyorum yok sendede oluyormu alakalımıdır gebelikle sence?
canım sen ovulasyonda benden ilerdesin benim 3 gün oluyor daha... ama bence sık idrara çıkma için daha erken yani kese oluşunca ve büyümeye başlayınca onun yaptığı baskı sonucu sık idrar ihtiyacı doğuyor
cnm fertilityfriend.com adresi
sağda yukarda start charting now free var oraya gir üye olur başla ısını kaydetmeye
canım sen ovulasyonda benden ilerdesin benim 3 gün oluyor daha... ama bence sık idrara çıkma için daha erken yani kese oluşunca ve büyümeye başlayınca onun yaptığı baskı sonucu sık idrar ihtiyacı doğuyor
ayyyyh hadi bakalım inşallah yarın ateşin tavan yaparrrr
ayy insalalhh.zaten eger yükselirsee catlamışş oluyorum kafam rahatlarr.yarin sabah benim için çok önemliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. bu gece havlet var.kim gircek başkaa
Canım idrar yok..Söylediğim gibi sürekli gelmiş gibi geliyor gidiyorum GELMEMİŞ.sık idrara çıkmıyorum yani sık idrara çıkma hissi duyuyorum..
ayy insalalhh.zaten eger yükselirsee catlamışş oluyorum kafam rahatlarr.yarin sabah benim için çok önemliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. bu gece havlet var.kim gircek başkaa
beeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn
İşine yarasın yeterkii..Bu arada stres yapıyosun yapma demiyomuyuz hep stres önemli tamda yumurtalama döneminde sen elinden geleni yap gerisini rabbime bırak..
Senin baktığın alman sitesine baktığımda, yumurtlama günüm ayın 3 ve 12 de kan testi yaptırabiliceğimi söylüyor ben ayın 1inde yumurtaladığıma görebu takvime göre bugün baktırabilirim kandaYalnız şöyle birşey var benim adetim genelde 30de bir gelir çok az 31 -31 veya 29 olur internetten baktığım adet siklusunu belirlemede 29 günde bir yazıyor.Bende o takvime 29 gün yazdım tabiki.Sorun olurmu bunu nasıl anlıcaz..Ne karşık işler yaaaa
saol cnm bnm
peki ondan sonra da hep burayami giricez bole ay ben pek anlamiorum aslinda bu tarz seyleride ..
peki bu tabloyu buraya nasil koyuyosun
o benim bildiğim sistit denilen idrar yolları enfeksiyonundan oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?