Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ooh iyi yapmışsın canımm
benim de acaip başım ağrıyoo ben de şimdi bi duş alcam

valla bilemiyorum artııııkkk
belki de yolculuk başladı sen daha hesap kitap yapıyosunnnn
çabukk gellll
benimde dün uzayan akıntım vardiii.bugun sadece ıslAKlık.atesümde bu sabahh 35.8 sence catladınmııı catlıyommuu

bence dün çatlamışın uzayan akıntın geldiysee ama tam bilemıyorum bennn
benım de 2 gün önce uzayan akıntı vardı,dün baya bi ıslaklık
doktor da ya dün ya bugün çatlamış dedi dün bana

Canım benim sistit testim yapıldı sorun olmadğını söyledi doktorum Hiçbirşey yokken 15 günde çıkarmı bu sistit?

topiğin güzel kardeşii son adetinin ilk gününden hesaplıyorsun

Herkez sana soru soruyorrrr 3.HAFTA 5-50 görünüyor 3.haftanın başında bebek yolculuktaykende yükseliyor ozaman bu hcg..Bugün geçti çıkmaz yarın sabahtan gidip yaptırıcam ozaman.İdrar testlerinin ölçebildiği en düşük hcg kaçtır?FİKRİ OLAN VARMI????????????

ayy insalah dün çatlamısımdır.ililişki olduu dünn izmirden döndüüü kocammm.bizimki büyük bi özlemlee olduu:78:

anaa tam benlikk bi sitee adresi alabilirmiyim zahmett olmassa

ne demeeekkkk
Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting

canım idrarda kanda en az 20 cc olduğunda çıkıyor diye biliyorum ama erken gebelik testleri 10 cc dede ölçebiliyor, yani ilişkiden 7 gün sonra falan

ezgiii ya bana mail geldi simdi ama ben tekrar giriorum acmiooo

canım kullanıcı adı yada şifrenimi yanlış giriosun acaba

ben ezgiyi fazlaa yormak istemiyomm.nede olsa hamile günah yaniii özlemmmmmmmmm kızz adersi sen ver kuşummmm

ayy insalah dün çatlamısımdır.ililişki olduu dünn izmirden döndüüü kocammm.bizimki büyük bi özlemlee olduu:78:

inşallah canım biz de günü tutturduk bu ay ama günü tutturmakla olmuyor sadece bakalım döllenecek mi?
artık bıraktım olurunaa beynımı rahatlatmam lazımmm
bence sen de öyle yap bitanem

selaaaammmm :79:
hoşgeldiiiiiiiiiinnnnn

ezgii bu site türkçe değilll ebn anlamıyomm
biliyon benım türkçem çok iyiiihep söylerimmm

bu sitee çok yabanciiii hiç bişi anlamıyomm.üye olmaya calışıyorum beni kabul etmiyoo.tipimi begenmedi sanırımm

selaaaammmm :79:

Aleykümselam.Hoşgeldin nasılsın?

canım idrarda kanda en az 20 cc olduğunda çıkıyor diye biliyorum ama erken gebelik testleri 10 cc dede ölçebiliyor, yani ilişkiden 7 gün sonra falana

20 cc ne canım? Gün olarakda var

Yumurtlamadan sonra geçen süre (gün) En düşük En yüksek Ortalama
12.gün 17 119 48

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50

Yumurtlama gününe göre en düşük gün 12.gün haftaya göre ölçebiliyorum.Beynim sulandı resmen bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..BİRİ BANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA YARDIMMMMMMMMMMMMMMM ETSİNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…