Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

sağol tatlım sen nasılsın?

ahhh kuzummm Allah kolaylık versinnn
ben napayım canım
dün doktora kont. gittim yumoşum çatlamışş doktor progestan diye bi ilaç verdiii
bakalım artık bekleyıp göreceğizzz

progestanmııcınce baygınlık gecırıyormuusn ben ıcınce kendımden gecıyorum

progestanmııcınce baygınlık gecırıyormuusn ben ıcınce kendımden gecıyorum
gerçekten miiiiiiii korkuyorum yaaa tam da seçim günü başlıcammm görevliyim bi deee bayılmayım ordaa çok mu kötü yapıyorr hayal yaa
süper bi haber
inşallah güsel haberler alıcaz bitanem....

Allahım inşallah pasicimmm
ama dün itibari ile unutuum ve kafamı rahatlatmaya çalışıyorummm

:44::44::44::44:ezgi ne dediki sana
ve senın durumun ne ben anlamadımmm

Yukarıda yaptığım alıntıyı söyledi.BENDE az önce doktorumu aradım sordum.Hayır sen yine kendi gününde adet olucaksın 14 gün sonra değil dedi.O iyi niyetli söyledi tabiki ondan süphem yok ama yalnış bildiğimizin doğrusunu söylemeliyiz birbimize.

sağol tatlım sen nasılsın?

İyiyim canım bende okudunmu bilmiyorum hcg'yle belleşiyorum çıkarmı çıkmazmı diye

Son düzenleme:
pasim gerçekten soğan suyu mucize sanırım
biliyorsun ben geçen ay 12.gün doktora gittim ve yumış büyümemişti
dün de 12. günümdü ve yumoşum çatlamışşşş

6.günüm bugün soğanla kendimi de tebrik ediyorum valla

aksam ıcılıyor genelde yatarken erkenden ıc uyu fıtıl olarak etkılemıyormus fazla ama ben hap olarak kullandım ve felaket derece de baygınlık yapıyor ıctıkten 10 dk sonra bıse hatırlamıyorum

bende bu ay çok rahatım..eskisi gibi..
son 2 ay çok stres olmuştum..
şimdi normale döndüm
temmuz sonunda transfer için start veriyoruz:18::18::18:

bende seni özledim tatlimmm
ben koşturuyorum canım düğünler var elbise arayışı içindeyim..
hiçbişeyde beğenmiyorum
sen neler yapıyorsun..

hu huuu pasiiciik bizimde düğün var bu çarşamba gidiyorum ben memlekete bende elbise aldım zar zor beğendim tam karar verdim şimdide içine badi arıyorum e elbise ipek kumaş içine onun gibi ince kumaş bulamıyorum ve çok garip bi renk aynı rengini bulamıyorum sabahtan beri fatihin tavaf ettim ama yok

Başka bir sitede bu yorumu buldum bir doktor yorumu
Cevap : Genel olarak gebelik yoksa Yumurtlamadan 14 gün sonra adet kanaması başlar.
Genel olarak dediğine göre bu ezginin söylediğini doğruluyor.Ben anormallerin içindeyim herhalde doktor oyüzden kendi gününde hastalırsın hastalanırsan dedi.Yemin ediyorum beynim sulandı

tatlım senin kaçıncı günü ben bi anlasammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…