- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.261
Pko var canım evet ama adet gecikmem hiç yok.Günüm geçmedi...Hcg değerlerine baktım 3.haftada 5-50 oluyor diye yazıyor benim 3 haftamdayım buna göre belli oluyor.AmA GÜN hesabı yaptığımda 10.günüm çatlamadn sonraki
Evet tatlım ama gün geçtikçe kafam karışıyor..Dediğin gibiysede günümden önce gelicek dmek..Sence testi ne zaman yapmalıyım? Birde bu çatlatma iğnesi göğüs uçlarında ''sızlama,acı' yapıyormu?
ayy canım ben bakırköyden aldım elbiseyi bi sevindim vay be dedim ne orjinal hiçbiryerdede yok aldım,fatihe bi çıktım aynısı mağazadasinir oldum ama fatihte var güzel şeyler gel beraber bakarız sen tesettürlü müsün?
canım akçay evet soğuk ama asos tarafı gayet güsel...ayy kuşum çok isterimmm ama oranın suyu soğuk diyorlar yani çanakkale ,ayvalık falan içinnn
benım totom donarrr
ama değerlendirilebilirrr
ayy canım ben bakırköyden aldım elbiseyi bi sevindim vay be dedim ne orjinal hiçbiryerdede yok aldım,fatihe bi çıktım aynısı mağazadasinir oldum ama fatihte var güzel şeyler gel beraber bakarız sen tesettürlü müsün?
Pko var canım evet ama adet gecikmem hiç yok.Günüm geçmedi...Hcg değerlerine baktım 3.haftada 5-50 oluyor diye yazıyor benim 3 haftamdayım buna göre belli oluyor.AmA GÜN hesabı yaptığımda 10.günüm çatlamadn sonraki
Evet tatlım ama gün geçtikçe kafam karışıyor..Dediğin gibiysede günümden önce gelicek dmek..Sence testi ne zaman yapmalıyım? Birde bu çatlatma iğnesi göğüs uçlarında ''sızlama,acı' yapıyormu?
canım akçay evet soğuk ama asos tarafı gayet güsel...
yok canım değilim...
bi arkadaşım fatihten aldı geçen yaz bende acaba gitsemmi diyorum..:44::44::44:
kız aynısı banada oldu elbıse aradım tardaım bakırkoyde buldum cıktım fatıhdede varaynı seyımı aldık kı
canım akçay evet soğuk ama asos tarafı gayet güsel...
yok canım değilim...
bi arkadaşım fatihten aldı geçen yaz bende acaba gitsemmi diyorum..:44::44::44:
sorma yaa uyuz oldum soğudum elbiseden resmen:26: ama ölede böylede giyecem artık az zamanım kaldı sen tesettürlü müsün
şimdi baktım asosa güzel bir yermişşşş
eşime bi söyliyim bakalımm
evt canım ama bence bakırkoy fatıhe gore daha ucuz fatıh ne ole ya bır abıye 1.900 olurmu sankı gelınlık yada tasları pırlanta
evt canım ama bence bakırkoy fatıhe gore daha ucuz fatıh ne ole ya bır abıye 1.900 olurmu sankı gelınlık yada tasları pırlanta
deryaa bende geleyimmi sizletatile çok fazla ihtiyacım varda
yani yumoşun 9 gün önce çatlamışşş bence bekle canım sen test falan yaptırmaaaa
tatlım bende bu ay hariç doktor takip etti hep,ve benimde normalde adetim düzensizdi ama doktorum bana sen gününde olucaksın diyordu ve aynende öyle oluyordu. bence sen doktorunu dinle
tam anlamadım ben şimdi ama,gününü bekle derim ben. sonuçta varsada var yoksa yok dimi rahat olbu arada,bende çatlatma iğnesi oldum birkaç kere hiç ağrım sancım olmadı ..
gel bebişimmm gel başımla beraberrr
cancanlar ben çıkıyorum....
size hoşsohbetler....
bende gelsem cok olurmuyuzzaten cok yogunum kardesım evlenıyor.mısafırler var.amelıyat da olucam en ıyısı kacmak
aynen herkes burası yeri diye buraya geliyo ama pahalı bencede.. ama tesettür giyim olarak fatihte çeşit daha fazla. ama zor iş yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?