Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

saol tatlım..
duaların kabul olsun..
kulun kula ettiği dua daha makbulmuş canım..
birbirimize ettiğimiz dualarla hepimiz anne olucaz allahın izniyle...

olucaz bitanem olucazzzzzzz

ayy tatile gidicez bizz nereye gitsek aceppp???
yıldönmümüz için ayarlıcak eşimmm:98::98::98::98:

okumaya çalışiıyorum ama yetişemiyorum size günün geçti mi? pko var mı sende? eğer pko varsa kesinlikle bekle derim ben.

canım sen sanırım çatlatma iğnesi oldun..
bende 2 defa oldum.
her ikisindede 15-16. günler geldi adetim....

tatlım senin kaçıncı günü ben bi anlasammmm

23.günüm. 13.günde iğnemi vuruldum Çatlama süresi 36 saat sonrası oda 14.günüm.
Normal adetime 9 gün var ezginin söyledi doğruysa 5gün sonra hastalanmam gerkeiyor işte doktora bunu sordum hayır normal gününde hastalanırsan hastanırsın dedi beni bi aydınlat kuşum

yani yumoşun 9 gün önce çatlamışşş bence bekle canım sen test falan yaptırmaaaa

Son düzenleme:
pası sen bence bıze caya gel bende mısafrım geldı dıyım gıtmıyım
tamam tatlım sen oyle soyle..
havada bozdu zaten nerdeyse yağmur yağacak

canım bende bak bak kafam karıştı iyice...
bende fatihe gitmeyi düşünüyorum bu hafta
bende ıcemıyorum zaten kısmet ıcenelrıde hep tebrık edıyorum

bende tebrik ediyorum içenleri

tatlım bende bu ay hariç doktor takip etti hep,ve benimde normalde adetim düzensizdi ama doktorum bana sen gününde olucaksın diyordu ve aynende öyle oluyordu. bence sen doktorunu dinle

okumaya çalışiıyorum ama yetişemiyorum size günün geçti mi? pko var mı sende? eğer pko varsa kesinlikle bekle derim ben.

Pko var canım evet ama adet gecikmem hiç yok.Günüm geçmedi...Hcg değerlerine baktım 3.haftada 5-50 oluyor diye yazıyor benim 3 haftamdayım buna göre belli oluyor.AmA GÜN hesabı yaptığımda 10.günüm çatlamadn sonraki

canım sen sanırım çatlatma iğnesi oldun..
bende 2 defa oldum.
her ikisindede 15-16. günler geldi adetim....

Evet tatlım ama gün geçtikçe kafam karışıyor..Dediğin gibiysede günümden önce gelicek dmek..Sence testi ne zaman yapmalıyım? Birde bu çatlatma iğnesi göğüs uçlarında ''sızlama,acı' yapıyormu?

tamam tatlım sen oyle soyle..
havada bozdu zaten nerdeyse yağmur yağacak

canım bende bak bak kafam karıştı iyice...
bende fatihe gitmeyi düşünüyorum bu hafta

bende tebrik ediyorum içenleri

ayy canım ben bakırköyden aldım elbiseyi bi sevindim vay be dedim ne orjinal hiçbiryerdede yok aldım,fatihe bi çıktım aynısı mağazada sinir oldum ama fatihte var güzel şeyler gel beraber bakarız sen tesettürlü müsün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…