- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.281
sen de gel kız senin neyın eksikkkkkk
sen ne ameliyatı olcannn
Canım doktorumu dinleme konsuunda sana katılıyorum.Ama biliyosun insan dayanamıyor biz normal de ilk aylarda gebe kalabilenlerden olsydık zaten adeti çokkk rahat beklerdik..Şimdi tedavi görüyoruzz beklemek okadar kolay olmuyor biliyorsun.Bu yüzden benim için bu hcg olayı çok önemli..İğnenin etkisi 7-10 günde geçiyormus 9.günüm yarından itibarne en gec etkisini kaybetmesi gerekiyor bu durumda.Hı ama vücut hcgyi ne zaman salgılamaya başlıyor onu bilmiyorum..Bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
bildiğim kadarıyla,bebek rahme tutunduktan sonra ama emin değilim tatlım yaa:26:
Canım benim oldu.iğneden önce ağran kasıklarım iğneden sonra ağrımadı.Ve sonrasında ağrı denmicek birkaç şey daha yaşadım.Kasığımda 2gün önce aşağı doğru inen seğirmeler vs vs.2gündür göğüslerim değil UÇLARI acıyor.ciddi ciddi acıyor daha öcne adete yakın göğüslerim dolgunlaşır ve acırdı şimdi göğüslerimde birşey yok ucları acıyor.Sendede olmuşmuydu?/SIZE]
Yaaaaaaaw pembigim nerdesin gel artık senden başka kimse hiçbirşey bilmiyorrrrrr..Bende bilmdiğimden topigin faydasını göremiyorumm.
benimde göğüslerim hassaslaşır hafif ağrı olur dokununca o kadar. uçlarda acıma olmadı hiç:44:
Yaaaaaaaw pembigim nerdesin gel artık senden başka kimse hiçbirşey bilmiyorrrrrr..Bende bilmdiğimden topigin faydasını göremiyorumm.
canım heycanını anlıyorum ama sabırlı olmaktan baska care yok bana doktorum yumurta catladıktan 10 15 sonra test yaparsın dedı.bekle heycan yapma
Benim yarın 10.günümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.yapabilirim ozamnnnn
canım sen tam olarak ne öğrenmek istiyorsun..
ben 2 defa yumurta takibi 2 defa aşılama 1 defa tüp bebek yaptırdım..
yardımcı olmaya çalışayım...
ıstersen yap ama cıkmazsada 5 gun daha bekle umutsızlık yapma
Ben senin bütün belrrtilerini öğrenmek istiyorum mümkünse..Göğsünde deil göğüs uclarında acı sızlama falan değil bildigin acı hissettinmi merak ediyorum..? Yumurta çatladıktan 7-10gün içinde iğnenin etkisi kaybolurmuş.AMa vücut ne zaman başlıyor hcgyi salgılamaya..Bak benim bir yumurtam çatladı ama çatlamayan yumurtlarım vardı onlard çatladı artık çünkü ağrım kesildi.Doktorum ilişkiyi kesme adete kadar dedi.2günde bir bu olası bir tutunmayı kötü yönde etkilermi?
döllenmeden sonra 8 ila 9. günlerde beta hcg yükselmeye başlar.
doktor ılıskıyı kesme demıs ya ole bır sey yapma ben bunun dogru olduguna ınanmıyorum cok ılıskı dollenmıs yumurtaya zarar verıyor.bende de senın gıbı olmustu ılıskıye devam ettım sonra adet oldum etme bırak son bır hafta
Tşkrlr.Ben bu gidişle nazar edicem zaten tamm yok yok hiçbirşey yok
Çatlamayan yumurta çatlar diye öyle dedi canım.Yapmıyımmı diyosun bende krkuyorum birşey olur diye.Neden böyle düşüncesiz davranıyorlar bilmiyorum..Senn hayal ya dün o seğirmeleri hissettiğini söyleyen sendin dimi tatlım?Değişikti hiç olmamıştı bebeğim tutunamadı herhalde hastalandım diyen dimi?
çok stres yapıyorsun bence az sabırlı ol canım belirtilere çok takılma kısmetinde varsa olacak biliyorsun
evet canım aynen ole oldu bana da.ama zaten benım o ay rahım dokum ınceydı doktor tutunması zor demıstı oylede oldu bekle sen acele etme ınsallah allah gonlune gore verır
Ben senin bütün belrrtilerini öğrenmek istiyorum mümkünse..Göğsünde deil göğüs uclarında acı sızlama falan değil bildigin acı hissettinmi merak ediyorum..? Yumurta çatladıktan 7-10gün içinde iğnenin etkisi kaybolurmuş.AMa vücut ne zaman başlıyor hcgyi salgılamaya..Bak benim bir yumurtam çatladı ama çatlamayan yumurtlarım vardı onlard çatladı artık çünkü ağrım kesildi.Doktorum ilişkiyi kesme adete kadar dedi.2günde bir bu olası bir tutunmayı kötü yönde etkilermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?