Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kürtajdan uyanırkende bebegimi çöpemi attınız.çöpüü karıştırmaya kalkmısımm.annem hemşireler zor zapdetmişş.sonra biraz kendime gelip odaya geçtim orda koltukta ayhan oturuyodu.direk ayaga kalkıpp bi sarılışı varr.kaybettikk bebegimizi dedimm

saolun kızlarr.evet çok acı bi laf etmişim.ayhan diyokii bi kötü oldum tülayy.o anda kaske ben o masada olsaydim dediişş

ama kürtajdan ağlayarak uyandım..
kürtaja girene kadar çok güçlü durudm çok kastım kendimi...
uynadığımda bende artık benimle değilmi diye sormuşum...
bi tane hemşire vardı...
o dedi..

bi tane hemşire vardı...
o dedi..

yaa ağlatçanızzz benii yaaa

ne yiyon gıııııı

mücver

bi tane hemşire vardı...
o dedi..

ayy demeyin öyle kızlar yaa valla içim acıdı çok fenaa... melekleriniz gelince bütün bunları unutturacak sizee

çok sağol canım ya aklımdaki bütün soruları cevapladın Allah razı olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah seninle birlikte bütün isteyenlerinde kucağını boş bırakmasın inşallah (amin)

tülaycım bunlar geçmişte kaldı çok şükür..
yaşadık kötü bir tecrübeydi ama bitti gitti..
şimdi gelecek güzel günler getirecek hepimize...
güzel günler göreceğiz ......

tülaycım bunlar geçmişte kaldı çok şükür..
yaşadık kötü bir tecrübeydi ama bitti gitti..
şimdi gelecek güzel günler getirecek hepimize...
güzel günler göreceğiz ......

insalah canimm.kızlarr ben birax kötü oldumm.kusura bakmayınn.daha sonra gelirim.simdi böyle gözüm ıslak kocama yakalanmayımm.görüsürüzz

aminnn canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin...

hiç korkma en ufak bişey hissetmiyosun hatta uyanınca okadar şaşırdım ki aa nasıl yani bittiimi bu kadarmıydı falan oldum.. sadece o gün biraz kanlı akıntım oldu o da gayet normal, 2 gün sonrada çalışmalara başladık, ben önce korktum acırmı acaba diye ama ne alaka hiç de bişey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…