- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.541
evettt diyenlere peskevittt hayırr diywenlere cukolata dagitirizz
kıyamam sana bennn
aayyyy canım benim kıyamam yaaaaaa
bende yumurta toplama işleminden çıktıktan sonra.
sedyeyi taşıyan bi adam vardı hasta bakıcı onunla muhabbet ederek gelmişim..
ama ne konuştum bilmiyorum..
eşim diyoki adama neler anlattın
saolun kızlarr.evet çok acı bi laf etmişim.ayhan diyokii bi kötü oldum tülayy.o anda kaske ben o masada olsaydim dediişş
suan 2 elim 10 parmağım ve ağzım tam kadro çalışıyoooo
saolun kızlarr.evet çok acı bi laf etmişim.ayhan diyokii bi kötü oldum tülayy.o anda kaske ben o masada olsaydim dediişş
kalk yat diyeydinnn
ama hem kalkıp hem de yatamaz dimiii
kürtajdan uyanırkende bebegimi çöpemi attınız.çöpüü karıştırmaya kalkmısımm.annem hemşireler zor zapdetmişş.sonra biraz kendime gelip odaya geçtim orda koltukta ayhan oturuyodu.direk ayaga kalkıpp bi sarılışı varr.kaybettikk bebegimizi dedimm
ama kürtajdan ağlayarak uyandım..
kürtaja girene kadar çok güçlü durudm çok kastım kendimi...
uynadığımda bende artık benimle değilmi diye sormuşum...
bi tane hemşire vardı...
o dedi..
suan 2 elim 10 parmağım ve ağzım tam kadro çalışıyoooo
ne yiyon gıııııı
kürtajdan uyanırkende bebegimi çöpemi attınız.çöpüü karıştırmaya kalkmısımm.annem hemşireler zor zapdetmişş.sonra biraz kendime gelip odaya geçtim orda koltukta ayhan oturuyodu.direk ayaga kalkıpp bi sarılışı varr.kaybettikk bebegimizi dedimm
ama kürtajdan ağlayarak uyandım..
kürtaja girene kadar çok güçlü durudm çok kastım kendimi...
uynadığımda bende artık benimle değilmi diye sormuşum...
bi tane hemşire vardı...
o dedi..
canım ben yeni çektirdim anestezi ile.. bana ilacı bastılar anında uyudum 20-25 dk sonra da doktor ezgi hanım uyanabilirsiniz dedi ve uyandım..
yarım saat sonrada odamdaydım ve heran çıkıp gidecek kadar iyiydim ama 1-2 saat yatırdılar ne olur ne olmaz diye
tülaycım bunlar geçmişte kaldı çok şükür..
yaşadık kötü bir tecrübeydi ama bitti gitti..
şimdi gelecek güzel günler getirecek hepimize...
güzel günler göreceğiz ......
çok sağol canım ya aklımdaki bütün soruları cevapladın Allah razı olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah seninle birlikte bütün isteyenlerinde kucağını boş bırakmasın inşallah (amin)
insalah canimm.kızlarr ben birax kötü oldumm.kusura bakmayınn.daha sonra gelirim.simdi böyle gözüm ıslak kocama yakalanmayımm.görüsürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?