- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.561
insalah canimm.kızlarr ben birax kötü oldumm.kusura bakmayınn.daha sonra gelirim.simdi böyle gözüm ıslak kocama yakalanmayımm.görüsürüzz
insalah canimm.kızlarr ben birax kötü oldumm.kusura bakmayınn.daha sonra gelirim.simdi böyle gözüm ıslak kocama yakalanmayımm.görüsürüzz
niye herkes sustu:26::26::26:
niye herkes sustu:26::26::26:
benim ağzım dolu konuşamıyorum
hee doğruya mücver yiyordun sen...
bende demişimkiii bebegim olcak dimii artıkkkocam içim yandı o sözüne dedii
hee doğruya mücver yiyordun sen...
hümam çok acıkmış teyzesi napiiimm
ooyy kocişimi özledimm yaaa gelmedi dahaaa
niye korktun bebem..
ay canım ya annelik başka bişey bence eğerki bayansan çocuğun olsada olmasada evli olsanda olmasanda bu duygu illaki veriliyor Allah tarafından .. bende ilk hamileliğim dış gebelikti ve 1 ay hastanede yatmıştım doktor ilaç tedavisine başlamıştı bebek düşsün diye banada dua ette bebek düşsün yoksa iç kanama geçireceksin diyordu ama ben nasıl dua ederim kendi bebeğim düşsün diye düşünüyordm off hatırladımda şimdi kötü oldum
ay canım ya annelik başka bişey bence eğerki bayansan çocuğun olsada olmasada evli olsanda olmasanda bu duygu illaki veriliyor Allah tarafından .. bende ilk hamileliğim dış gebelikti ve 1 ay hastanede yatmıştım doktor ilaç tedavisine başlamıştı bebek düşsün diye banada dua ette bebek düşsün yoksa iç kanama geçireceksin diyordu ama ben nasıl dua ederim kendi bebeğim düşsün diye düşünüyordm off hatırladımda şimdi kötü oldum
ayy kıyamam ben sana
kocişinide özlermiş..
benimki hep geç gelir..
erken gelince canım sıkılıyor benim
kzı ben alışkınım ya erken gelir benımkiiii anemme benımm
pasim yaa benım su gibi akıntım var halaaa
yumoşun etkisi mi buu??
kızlar annem arıyor bırazdan yazıcammm
oyy yerim ben onun totosunu....
ayy canım nasıl mis gibi kokulu bi bebek sevmek istedi...
oooof sorma tatlım yaaaa....
şimdi yanımda cennet kokulu bir meleğim olsa.... biranda ağlamaya başlasa çığlık çığlığa, alsam onu kucağıma koklaya koklaya emzirsem.. minnacık midesi doysa sonra kollarımda yine uyuyakalsa... ben de bütün gün böyle yorgun düşüp uyuma isteği ile yanıp tutuşsam ama ben ne zaman yatmaya kalkışsam yine çığlık çığlığa beni uyandırsa.. hep kollarımda olmak, orda uyumak istese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?