Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canım geçmiş olsun..
allah bi daha yaşatmasın boyle günler....

sağol canım geçti çok şükür Rabbim kimsenin başına vermesin ...

onu nasıl bir doktormuş yaaa
moral vereceği yerde inasanın moralini ve sinirini bozan bi şey söylemişşş

canım bilmiyorum çokmu abartıyorum ama ben erzurumdayım ve burada hiç özel doktor yok sadece 2 tane özel hastane var onlarında adı çıkmış zaten hatta en son duyduğuma göre birinin kadın doğumcusu tutuklanmış falan neyse onun dışındada devlet hastaneleri rezillik zaten 1 ay boyunca hastanede yattım ve doktor her muayenesinde sol tarafıma bakıyordu ve ben sağ tarafım ağrıyor dediğimde göster bakıyım hangi tarafın belkide sağını solunu bilmiyorsundur diyordu gerizekalı en son muayenesinde bebek sol tarafta yok belkide düştü gel seni kürtaj yapalım dedi bende hayır hocanızla görüşecem dediğimde hocası geldi ve tabiiki bebek sol tarafta görünmüyor çünkü sağ tarafta döllenme gerçekleşmiş dedi iyiki kürtaj olmamışsın dedi şu anda düşünüyorumda Allahtan bilinçli insanızda yoksa vay halimize (çok uzun oldu ama aklıma gelince sinirlerim bozuldu yine)

ooofff bu ne yaaa nasıl doktor bunlar... yaa doktorlarımıza bile güvenemiyoruz artık, allah sonumuzu hayır etsin

insaflıymış doktorun canım....
he valla canımmm öyle galibaa
ayy benim de su gibi akıntım var:26:
heran altımı ıslatmış gibi hissediyorumm
benım de dün ve bugünn öyleeee

İnanmıyorum yaaa nasıl doktorlar varrrr
ayy canım doktorummmm

yaa boyle bilgisiz doktorlşaı duyunca sinir küpü oluyorum...
acaba aynı şey kendi yakınlarının başına gelse ne hissederler..
bize hasta gözüyle değilde ilk önce insan gözüyle bakmayı niye başaramaz çoğu hekim...

canım ya bak çok kısa bir süre sonra burada geyik yapmayı özleyeceksin ve geldiğindede hiçbirimizi burada bulamayacaksın çünkü herkes bebeği ile ilgileniyor olacak ve sende kendi bebişinin çığlıklarından fırsat bulup giremeyeceksin bile topiğe ve gerçekten en kısa zamanda gerçekleşecek inşallah :)

inşallahhhh canımmmmm

bebişlerimizide burda birlikte büyütücez... hamile kalma konusunda olduğu gibi çocuk büyütme konusunda da tecrübemizi birbirimizden ediniceezzz

evet evet....
çok heyecanlıyım
temmuz gelse bebelerime kavuşsam
ayy içim pır pır oluyo düşündükçe
ayyy canım inşallahhhhhh
anaaaammmmm bize neler oluyoooorrr

kzı dur seni bilmem ama benım için daha erken döllensiyse anca döllendiii benımm

bu arada döllenme olduktan sonra bebğin rahme yerleşmesi ne kadar sürüyorrr

ayyy nerddeeeeee

ne güzeeeeeeeellllllllllllllllllll olurrrrrrrrrrrrrr

evet evet....
çok heyecanlıyım
temmuz gelse bebelerime kavuşsam
ayy içim pır pır oluyo düşündükçe

olcakk kızlarr olcakkkk bırakıp gitmezseniz tabiiiii

ayy burda doğuranlar ve doğuracaklar listesi yapcazzzz

hergün hamile haberi var mı diye değil de doğuran varmı diye sorucazzz

ayyy canım inşallahhhhhh

kzı dur seni bilmem ama benım için daha erken döllensiyse anca döllendiii benımm

bu arada döllenme olduktan sonra bebğin rahme yerleşmesi ne kadar sürüyorrr

5-6 gün diye biliyorum tatlımm.. belki döllenirken yapıyo bunları sana akılllııımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…