- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.581
bu arada geçen ay diyordum ya size doktor benden paraa alacak mı diyeee??
adam dün bile para almadı bendenn
ayy benim de su gibi akıntım var:26:
heran altımı ıslatmış gibi hissediyorumm
canım geçmiş olsun..
allah bi daha yaşatmasın boyle günler....
onu nasıl bir doktormuş yaaa
moral vereceği yerde inasanın moralini ve sinirini bozan bi şey söylemişşş
ıslat ıslat bişey olmaz...
sağol canım geçti çok şükür Rabbim kimsenin başına vermesin ...
canım bilmiyorum çokmu abartıyorum ama ben erzurumdayım ve burada hiç özel doktor yok sadece 2 tane özel hastane var onlarında adı çıkmış zaten hatta en son duyduğuma göre birinin kadın doğumcusu tutuklanmış falan neyse onun dışındada devlet hastaneleri rezillik zaten 1 ay boyunca hastanede yattım ve doktor her muayenesinde sol tarafıma bakıyordu ve ben sağ tarafım ağrıyor dediğimde göster bakıyım hangi tarafın belkide sağını solunu bilmiyorsundur diyordu gerizekalı en son muayenesinde bebek sol tarafta yok belkide düştü gel seni kürtaj yapalım dedi bende hayır hocanızla görüşecem dediğimde hocası geldi ve tabiiki bebek sol tarafta görünmüyor çünkü sağ tarafta döllenme gerçekleşmiş dedi iyiki kürtaj olmamışsın dedi şu anda düşünüyorumda Allahtan bilinçli insanızda yoksa vay halimize (çok uzun oldu ama aklıma gelince sinirlerim bozuldu yine)
he valla canımmm öyle galibaainsaflıymış doktorun canım....
benım de dün ve bugünn öyleeeeayy benim de su gibi akıntım var:26:
heran altımı ıslatmış gibi hissediyorumm
canım bilmiyorum çokmu abartıyorum ama ben erzurumdayım ve burada hiç özel doktor yok sadece 2 tane özel hastane var onlarında adı çıkmış zaten hatta en son duyduğuma göre birinin kadın doğumcusu tutuklanmış falan neyse onun dışındada devlet hastaneleri rezillik zaten 1 ay boyunca hastanede yattım ve doktor her muayenesinde sol tarafıma bakıyordu ve ben sağ tarafım ağrıyor dediğimde göster bakıyım hangi tarafın belkide sağını solunu bilmiyorsundur diyordu gerizekalı en son muayenesinde bebek sol tarafta yok belkide düştü gel seni kürtaj yapalım dedi bende hayır hocanızla görüşecem dediğimde hocası geldi ve tabiiki bebek sol tarafta görünmüyor çünkü sağ tarafta döllenme gerçekleşmiş dedi iyiki kürtaj olmamışsın dedi şu anda düşünüyorumda Allahtan bilinçli insanızda yoksa vay halimize (çok uzun oldu ama aklıma gelince sinirlerim bozuldu yine)
oooof sorma tatlım yaaaa....
şimdi yanımda cennet kokulu bir meleğim olsa.... biranda ağlamaya başlasa çığlık çığlığa, alsam onu kucağıma koklaya koklaya emzirsem.. minnacık midesi doysa sonra kollarımda yine uyuyakalsa... ben de bütün gün böyle yorgun düşüp uyuma isteği ile yanıp tutuşsam ama ben ne zaman yatmaya kalkışsam yine çığlık çığlığa beni uyandırsa.. hep kollarımda olmak, orda uyumak istese...
benım de ayaklarım üşüdü ben de coplarımı giydimmm
hava çok rüzgarlandıııı burdaaaa
canım ya bak çok kısa bir süre sonra burada geyik yapmayı özleyeceksin ve geldiğindede hiçbirimizi burada bulamayacaksın çünkü herkes bebeği ile ilgileniyor olacak ve sende kendi bebişinin çığlıklarından fırsat bulup giremeyeceksin bile topiğe ve gerçekten en kısa zamanda gerçekleşecek inşallah :)
ayyy nerddeeeeeebende cayır cayır yanıyorum....
sizi gebeler sizi
inşallahhhh canımmmmm
bebişlerimizide burda birlikte büyütücez... hamile kalma konusunda olduğu gibi çocuk büyütme konusunda da tecrübemizi birbirimizden ediniceezzz
inşallahhhh canımmmmm
bebişlerimizide burda birlikte büyütücez... hamile kalma konusunda olduğu gibi çocuk büyütme konusunda da tecrübemizi birbirimizden ediniceezzz
benım de ayaklarım üşüdü ben de coplarımı giydimmm
hava çok rüzgarlandıııı burdaaaa
ayyy canım inşallahhhhhhevet evet....
çok heyecanlıyım
temmuz gelse bebelerime kavuşsam
ayy içim pır pır oluyo düşündükçe
anaaaammmmm bize neler oluyoooorrr
ayyy nerddeeeeee
ne güzeeeeeeeellllllllllllllllllll olurrrrrrrrrrrrrr
evet evet....
çok heyecanlıyım
temmuz gelse bebelerime kavuşsam
ayy içim pır pır oluyo düşündükçe
anaaaammmmm bize neler oluyoooorrr
olcakk kızlarr olcakkkk bırakıp gitmezseniz tabiiiii
ayy burda doğuranlar ve doğuracaklar listesi yapcazzzz
hergün hamile haberi var mı diye değil de doğuran varmı diye sorucazzz
ayyy canım inşallahhhhhh
kzı dur seni bilmem ama benım için daha erken döllensiyse anca döllendiii benımm
bu arada döllenme olduktan sonra bebğin rahme yerleşmesi ne kadar sürüyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?