Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlar bişi sorcammmm anlamaya çalışıyorum
şimdi ben ya çarşamba ya perşembe yumurtladımm
çarşamba gecesi fan fin fon olduu
ama bu yumurta ne zaman çatladıı biz kaçırmamışızdır dimiiii

alman takvimine göre 17 sinde yumurtluyom.ateş göre 13.de :26: galibaa incirden olduu.ayy keşke ayse olsa cevap veridi.oda incir kullandıgı ay hamiş klımışş.acabA NE ZAMAN YUMURTLADI.BİLEN VARMII:26:

onun ki geç döllenmeydi tatlım muhtemelen geç yumurtası çatladı

yaa kızlar benim çok akıntım var sular seller gibii ha bire altım ıslanıyo yaaaa psikolojim bozulduuuu yenimi çatladım diycem ama ateşim 3 gün önce yükseldi

hamilesin diye iştee.akıntısı olurmuş ya hamilelerin.gerçii bende hamileyken kupkuruydu.ama herkesste akıntı oluyomuss

işte bende bunu sabahtır anlamaya calışıyom.ama sende bu gece yap bence kaçırmamısındırr

alman takvimine göre 17 sinde yumurtluyom.ateş göre 13.de :26: galibaa incirden olduu.ayy keşke ayse olsa cevap veridi.oda incir kullandıgı ay hamiş klımışş.acabA NE ZAMAN YUMURTLADI.BİLEN VARMII:26:
kür kullandığın ay alman takvimi iptal oluyor canım kür kullandıysan takvim bu ay sana uymaz
yaa kızlar benim çok akıntım var sular seller gibii ha bire altım ıslanıyo yaaaa psikolojim bozulduuuu yenimi çatladım diycem ama ateşim 3 gün önce yükseldi
çatladıktan sonra banada ıoluyır su gibi dimi altına çiş yapmıs kaçırmıs gibi bendeede oluyor

kızlar benim kalkmam lazım benim koca bebek meyve istiyo.ayyy birahat yok bana yaa.neyse kandinize iyi bakın.bu gece bol bol sallatın yer gök inlesin haa.hepinizi kocaman kendinize iyi bakın canlarım

allah kimseye evlat acısı vermesin canım.sen şimdi yaşasaydı şukadar olurdu dersin şimdi hep.allah sanada kucağına alacağın bi evlet nasip etsin canım

ay canım valla şimdi aklıma gelince bile içim titredi üstelik daha çok yeni kürtaj oldum 3 ay bile olmadı aklıma geliyor şimdi olsa cinsiyetini öğrenmiştim falan filan bunun gibi bir sürü şey neyse ya olumsuz düşünmek yok herşey dahada güzel olacak :))

kızlar benim kalkmam lazım benim koca bebek meyve istiyo.ayyy birahat yok bana yaa.neyse kandinize iyi bakın.bu gece bol bol sallatın yer gök inlesin haa.hepinizi kocaman kendinize iyi bakın canlarım

iyi geceler dadlumm,kendine ve meleğimize iyi bakk,,,bu sanaabuda minik kuşaaa

kür kullandığın ay alman takvimi iptal oluyor canım kür kullandıysan takvim bu ay sana uymaz

çatladıktan sonra banada ıoluyır su gibi dimi altına çiş yapmıs kaçırmıs gibi bendeede oluyor

hımm demek iptal oluyoo saoll ebrumm.kızz ben hamile kalırmıyım sence bu ay bi tahmin et hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…