- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.721
yaa kızlar benim çok akıntım var sular seller gibii ha bire altım ıslanıyo yaaaa psikolojim bozulduuuu yenimi çatladım diycem ama ateşim 3 gün önce yükseldi
alman takvimine göre 17 sinde yumurtluyom.ateş göre 13.de :26: galibaa incirden olduu.ayy keşke ayse olsa cevap veridi.oda incir kullandıgı ay hamiş klımışş.acabA NE ZAMAN YUMURTLADI.BİLEN VARMII:26:
yaa kızlar benim çok akıntım var sular seller gibii ha bire altım ıslanıyo yaaaa psikolojim bozulduuuu yenimi çatladım diycem ama ateşim 3 gün önce yükseldi
kızlar bişi sorcammmm anlamaya çalışıyorum
şimdi ben ya çarşamba ya perşembe yumurtladımm
çarşamba gecesi fan fin fon olduu
ama bu yumurta ne zaman çatladıı biz kaçırmamışızdır dimiiii
kocanın karşısına geçip gıdakla bakalım anlarmı
kür kullandığın ay alman takvimi iptal oluyor canım kür kullandıysan takvim bu ay sana uymazalman takvimine göre 17 sinde yumurtluyom.ateş göre 13.de :26: galibaa incirden olduu.ayy keşke ayse olsa cevap veridi.oda incir kullandıgı ay hamiş klımışş.acabA NE ZAMAN YUMURTLADI.BİLEN VARMII:26:
çatladıktan sonra banada ıoluyır su gibi dimi altına çiş yapmıs kaçırmıs gibi bendeede oluyoryaa kızlar benim çok akıntım var sular seller gibii ha bire altım ıslanıyo yaaaa psikolojim bozulduuuu yenimi çatladım diycem ama ateşim 3 gün önce yükseldi
işte bende bunu sabahtır anlamaya calışıyom.ama sende bu gece yap bence kaçırmamısındırr
kızlar benim kalkmam lazım benim koca bebek meyve istiyo.ayyy birahat yok bana yaa.neyse kandinize iyi bakın.bu gece bol bol sallatın yer gök inlesin haa.hepinizi kocaman kendinize iyi bakın canlarım
bu gece kaçamaz benden tv ye dalarsaa yinee salonda atacam koltuğaaa sonradaa.........coşkunun kadın versiyonu oldummm,töbee töbeeee
allah kimseye evlat acısı vermesin canım.sen şimdi yaşasaydı şukadar olurdu dersin şimdi hep.allah sanada kucağına alacağın bi evlet nasip etsin canım
coşkunun kadın versiyonu muuuuu hahahahahbu gece kaçamaz benden tv ye dalarsaa yinee salonda atacam koltuğaaa sonradaa.........coşkunun kadın versiyonu oldummm,töbee töbeeee
kızlar benim kalkmam lazım benim koca bebek meyve istiyo.ayyy birahat yok bana yaa.neyse kandinize iyi bakın.bu gece bol bol sallatın yer gök inlesin haa.hepinizi kocaman kendinize iyi bakın canlarım
kür kullandığın ay alman takvimi iptal oluyor canım kür kullandıysan takvim bu ay sana uymaz
çatladıktan sonra banada ıoluyır su gibi dimi altına çiş yapmıs kaçırmıs gibi bendeede oluyor
kuşummm psikolojin niye bozuluyorrr,hümacıkkk yerleşiyor yaa ondandırrrr
hamilesin diye iştee.akıntısı olurmuş ya hamilelerin.gerçii bende hamileyken kupkuruydu.ama herkesste akıntı oluyomuss
ne den bozuyon psikonu beee bebiş o bebişşş
amaaa başlarım ben böyle bebişeeeee altıma işemiş gibi geziyorum yaa sinirlerim bozuldu sabahtan beriiiii
benım yumurta çarşamba çatladıysa çarşamba gecesine hala yumurta döölenebilir dimiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?