Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

allah kimseye evlat acısı vermesin canım.sen şimdi yaşasaydı şukadar olurdu dersin şimdi hep.allah sanada kucağına alacağın bi evlet nasip etsin canım

eee pike altı diye bişey var canım sen deeee..

hem daha heyecanlı ve fantastik olur

masallah subhanallah canım harika gidiyor insallah böyle devam eder bak hamiş kalırsan bizi bırakmıcan dimi söz ver ...

beykozdamısın yoksamm
gibi gibi

erkekler genelde hissediyor canım bundada bir keramet vardır ....buna inan

ya w senin bu gece halvete girmen lazım ateşin baya düşmüş yarın muhtemelen ateşin 36.2 36.3 olacaktır bu geceyi değerlendir canım

bırakmak ne demek kızzz
doğurtcam burda hepinizi teker tekeerrr

degerlendirecem canimm hiçç merak etmee

kızlar ben bu ay soğan kürü kullandım biliyorsunuz soğan kürünü kullanmaya basladıktan sonra 7 gün sonra çişim kokmaya basladı taki bu zamana kadar şimdi kokusu biraz daha azaldı ve ben bu ay 2 gün adet oldum bugün 3.günü ve aldımda ped bile yok ne kadar az oldum ya bide hiç parça gelmedi masallah ...

alman takvimine göre 17 sinde yumurtluyom.ateş göre 13.de :26: galibaa incirden olduu.ayy keşke ayse olsa cevap veridi.oda incir kullandıgı ay hamiş klımışş.acabA NE ZAMAN YUMURTLADI.BİLEN VARMII:26:

yaa kızlar benim çok akıntım var sular seller gibii ha bire altım ıslanıyo yaaaa psikolojim bozulduuuu yenimi çatladım diycem ama ateşim 3 gün önce yükseldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…