- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.741
kuzum yumurta çatladıktan sonra 24 saati var döllenmek için rahat ol
benım yumurta çarşamba çatladıysa çarşamba gecesine hala yumurta döölenebilir dimiiiiiiiiii
benım yumurta çarşamba çatladıysa çarşamba gecesine hala yumurta döölenebilir dimiiiiiiiiii
amaaa başlarım ben böyle bebişeeeee altıma işemiş gibi geziyorum yaa sinirlerim bozuldu sabahtan beriiiii
ayyy delüüüüü
tatlım kadının yumurtası sadece 24 saat kalıyormuş,erkeğinki ise 48 saat diye biliyorum ben,ama çatlama öncesi çalıştınız ise spermler kalmıştır ve döllenmiştir inş...:26:
bugün reglimin 3.günü ateşin 35.8
gayet sakinim
geçen kan vermeye gittiğimde hemşirelerle konustum
neden bu kadar heyecan yapıyorsun dediler
daha yasın çok genç olur neden olmasın sen bi dur sakin ol negatif çıkarsada sakin ol
herşeyin çaresi var dediler bu profosyenlce konusma ve kadının rahatlatıcı konusması bni baya sakinleştirdi şimdi bende öyle düşünüyorum allah nasip ederse nice nice aylar var önümüzde daha yasım 27 40 kadar yolu warbir seferinde tutar insallah napim biz karı koca elimizden geleni yapıyoruz
rabbimde ol diyene kadar beklicez çare yok çare dua ....
şimdide ateşimi felan hala ölçüyorum fakar öyle bir telasım yok ...
ayrıcada ordaki hemşirelere söz verdim adetin geçmeden gelme dediler söz ver baska yerede gitme dediler söz verdim adetimi 3 gün geçmeden elimi teste vurmam ....
evet evettt döllenwebilirrrrrrrrrrrr:81::81:
haydaaaaaaaaaaa,deme öyleeee
ımmmm şey şeyyy kem küm falan filanebruşkaa lütfen adetin bitip yumurtlamana yakın tekrar görüşelim bu konuyu
yaa yoksa benim yumoş 14. gün mü çatladıı :44::44:
Canlarım ben kaçıyorum başım çok ağrıyorrrhepinizii öptüm,kendinize iyi bakınn,iyi gecelerrrrrrr
pempeeeeeee gögsün agrıyooomu damar falan çıktımı kızz
kızçeler ben çıkıyorumm
kociş gelmek üzeree
öpüyorum hepinizzzzz
yok artıkkkkkkkkkkkk sendeeee kız daha çatlayalı 3 günmü oldu ne yapmayın kuzum ya adeti ni beklesin pempe sen kafana takma kuzum böyle şeyleri sen ateşini ölç devam et belirti yok belirti diye bişey adet günün gelene kadar yok kafanı rahat tut okeypempeeeeeee gögsün agrıyooomu damar falan çıktımı kızz
ımmmm şey şeyyy kem küm falan filan
görüşelim anammmmm
yok artıkkkkkkkkkkkk sendeeee kız daha çatlayalı 3 günmü oldu ne yapmayın kuzum ya adeti ni beklesin pempe sen kafana takma kuzum böyle şeyleri sen ateşini ölç devam et belirti yok belirti diye bişey adet günün gelene kadar yok kafanı rahat tut okey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?