- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.801
bir zamanlar fakir ama gururlu bir kız vardı
işte o benimm
Allah yardımcın olsun tülücümmmmmmmmmm, rahat ol keyfine bak zevk için yap, gerisi oluyomuşş
saol canimiçiii.evet zevk için yapmaya calışacammmmm
inş sen de hamile kalmışsındır, benim bu ay isteğim yok kızlar yaa sanırım akışına bırakmak böyle bişey, kaçıncı günümde olduğumu bilmiyorum, 2 aydır çok zorlandım, psikoloji zayıf benim kaldırmıyo, nezaman olursa o zaman olsun, günaşırı olayını yapmıycam, dahada başlamadık zaten, sabahtan kendimi şartlıyodum bu gün olsun diye ama istemiyorum
Allah yardımcın olsun tülücümmmmmmmmmm, rahat ol keyfine bak zevk için yap, gerisi oluyomuşş
inş sen de hamile kalmışsındır, benim bu ay isteğim yok kızlar yaa sanırım akışına bırakmak böyle bişey, kaçıncı günümde olduğumu bilmiyorum, 2 aydır çok zorlandım, psikoloji zayıf benim kaldırmıyo, nezaman olursa o zaman olsun, günaşırı olayını yapmıycam, dahada başlamadık zaten, sabahtan kendimi şartlıyodum bu gün olsun diye ama istemiyorum
anlayamadım kasıklarım hep ağrıyo ama o dönem daha fazla ağrmıştı göğüs ağrım olmadı akıntı o akıntıysa eğer geldi ama yumurtlama akıntısı zannettğim şey fitildenden sonraki iltihap çözülmesi olabilir ne bilim işte,umutsuzluğumun bir nedeni de göğüslrimin deli gibi ağrıyo olması adet öncesi klasik ağrı gibi
Selam tontikler ben geldimmm,başağrımın sebebi yumurtlamammış,evett yumurtladım yapışkan ve uzayan sıvı geldi az önce bana şans dileyinnn
burjuva kız vardı ya lisede oda bendimm
Selam tontikler ben geldimmm,başağrımın sebebi yumurtlamammış,evett yumurtladım yapışkan ve uzayan sıvı geldi az önce bana şans dileyinnn
wuuuu hadi kuşum hayırlı işlerrrrrr
hiç unutmadım seniiii küstah burjuvam
azmııı süzmüştüm seni almaz almazz
kuşum sende yumurtluyorsun aha bak söylemedi deme,bir saate kadar akıntında olurhoşgeldinn hiraa.benimde hafif baş agrım var migdem bulanıyoo.ama akıntım yokk.baslarılarrrrr.sende bana didleeeeeeeee
selam canım hoşgeldin
az mı istememiştim o sarı saçlarını yolmakk
ozaman sarımıydın kız
kuşum sende yumurtluyorsun aha bak söylemedi deme,bir saate kadar akıntında olur
sağol canım hoşbuldum...
bazıları hava atmayı çok seviyo
yok ozaman kumraldımmmm.ama sen bana aptal şarısın muamelesi yapardin hep
inşallahh canim yaa.zatiii birazdan havletteyim ayy çok heycanlıyımm
yaa oldum olası ileri görüşlüyümdür
ozamandan görmüştüm bugünlerinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?