Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canım geçmiş olsun hayırlısıyla inşallah bebiş haberi verdiğin günleride görürüz bende perşembe çektirecem anesteziylemi çekildin

inşallah canım allah razı olsun inşallah hepimiz duyarız bu güzel haberi yok canım anestezisiz ve inanılmaz kolay oldu hala çektirebildiğime inanamıyorum hiçbişey hissetmedim istanbulda fındıkzadede radyomar diye biyer var internetten buldum orda çekindim süper valla hatta benim randevum dörtteydi saat birde aldı beni içeriye hemen gider gitmez aldı eğer istanbuldaysan oraya gitmeni tavsiye ederim canım

canım ya moralini bozma her işte bir hayır vardır ya olmadıysa olmadı çok şükür sen de eşinde sağlıklı ki daha ilk denemendi sanırım boşver takma kafana bak ben denemeye başlamak için bile temmuz ayını beklemeliyim ki benim eşimde yanımda değil düşün yani yumurtlama günümü belirliycemde eşimle aynı yerde olmaya denk düşürücezde falanda filan takma canım en azından eşin yanında çok şükürki

adetin geldimi ya da geçtimi canım eğer gelmediyse yanlış çıkmıştır bekle bakalım.moral bozmak yok içini rahatt tut canım hayırlısı olsun.bizim elimizde olan bişey değil ki.

yok adetim 13 ünde yarında geçerse ptesi yine yapıcam testi ama umudum yok.. zaten belirtilerim de yok göğüslerim ağrıyordu 10 gündür ateşim yüksekti hepsi sona erdi.. sadece akıntı var.. oda belirt dğil heralde zaten. naapalım hakkımızda hayırlısı inşAllah

ben erzurumdayım canım doktorum anestezi ile çekecem dedi kendini kasmaman için dedi ama bakalım artık ben doktordan veya muayeneden falan korkmuyorumda anestezi ile olunca ürkütüyor beni biraz ya ama yinede rahatım yani çok sağol canım geçmiş olsun sana tekrar

canım adet gününe ne kadar var eğer adet günün çok yakınsa bence kan testi yaptır meraktan duramayan biri isen dayanırım merak etmem diyosan bekle ama ben çok meraklıdırım yerinde olsam kan testi yapardım canım

ilk değil canım ya 1 yıl olucak neredeyse öncesinde korunuyorduk.. senin eşin askerde falan mı? Hiç ayrı gayrıyız öyle yumurtlama dönemi diye düşünme ilk biraraya gelişte pat diye kalırsın inşallah gebe..

canım bende çok korkuyordum muane olurken bile zorlanıyodum ama yapan doktorada bağlı sanırım bu doktor benimle konuşa konuşa yaptı işlemi hatta rahmimi falan hep gördüm anestezi ise zaten bişey duymazsın canım bence korkma hiç bende çok korkuyodum ama boşunaymış ve şuanda sanki hiç bişey yapılmamış gibiyim filimden sonra saatlerce gezdik bile eşimle korkma sakin ol sakinlik çok önemli allah yardım etsin canım inşallah sonuçlarında güzel çıkar

inşallah canım hayırlısı bakalım benim ilk ay diye aklımda kalmıştı kusura bakma canım benim eşim kursa gitti mesleki bir kurs 9 aydır diyarbakırda son 1 ayımız bakalım sabırsızlıkla bekliyorum ben yeni kürtaj olduğum için temmuza kadar beklemek zorundayım bazen diyorumki doktor tamam artık korunmayı bırakın der demez aşılama yaptırayım ama sonra biraz daha sabret diyorum zor işte ya ne kadar kader kısmet desekte beklemek dayanmak zor

canım neden kürtaj oldun sen

sağol canım ya filmden hemen sonra kalkabiliyormusun yani dün buradaki bazı arkadaşlar birkaç saat hastanede yatırdılar dedilerde sanırım bide doktora bağlı bide ben filmden sonra sınava girecem acaba randevumu değiştirsemmi diye düşünüyordum ama o zamanda önümüzdeki aya kalıyormuş hayırlısı bakalım ..

akıntıda çoğalıyomuş canım gebelikte bence sen hamilesin gör de bak her insanın bünyesi farklı belki sende belirti olmadan olacak gebelik hayırlı haberinini tez zaman da alıcaz bence

canım neden kürtaj oldun sen

ay canım sorma ya ben baya kötü şeyler yaşadım ilk 1 sene istemedik bebiş korunduk sonra istedik ilk hamileliğimde dış gebelik geçirdim baya iç kanamalar ameliyatlar falan sağ tüpüm alındı doktor 8 ay korunun dedi sonra yeniden hamile kaldım 8. haftada bebeğimin kalbi durdu araştırmalar falan bende kan pıhtılaşması sorunu çıktı işte şimdi temmuzda başlıycam tekrar ama hamile kalınca iğnelere falan başlıycam yani hamile kalsam bile bebeğin yaşaması sağlıklı doğması falan yine riskli yani (üff be ne kadar yazmışım :))

canım allahtan ümit kesilmez ama bence senin hep tetikte olman lazım yani gebeliğini oldukça erken öğrenmen lazım ne kadar önce öğrenirsen okadar iyi geçer hamileliğin inşallah en kısa zamanda öğrenir ve sağlıklı bi gebelik geçirir bebeğinini sağlıklı bişekilde kucağına alırsın canım

amin canım hepimiz inşallah evet o yüzden doktor kontrolünde olacak yani hep adetimin geçmesini falan bekelmeyecem yani sonucu öğrenmek için hayırlısı bakalım ya Rabbim isterse olmayacak bişey yok bakalım artık :)

canım ya bizde hiç dertlerini sormadan direk derdimizi açık ha.. ama güzel olan bişey varsa sen hamile kalabilyorsun bu da çok harika.. şmdi en azından kan pıhtılaşmasını falan öğrenmişsiniz burada bi arkadaştada varmış pıhtılaşma.. hamilelik olunca heray iğne yaptırcakmışsın.. hiç öyle risk falan deme bildikten sonra pıhtılaşmayı o aylık vurulacağın iğneyle risk falan kalmayacak bak görürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…