Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ben yaptım canım hadi git ve yap yoksa insan bi sürü işi varmış gibi rahat oturamıyor bir iş bile olsa.

evet aynen ben bır dısarıda cıkıyım alısverıs yapıyım acılıyım.yemegıde yaptıktan sonra gelırımo zamna kadar belkı sohbet koyulaşır

slm herkese kızlar bdroner ne yaptın canım sen varmı bir gelişme

canımcıımm selamlar.. kötü bir gelişmem var maalesef dün akşamki test yanımda duruyor.. eşme gsterdim o da gördü ewet diyor silik pembe.. amma biraz önce işten geldim yolda ecz. ucuz testlerden aldık yine iki tane bende hemen yaptım bi tanesiyle negatif.. 2.çizgi için eser yok.. onuda atmadım artık karar verdim test biriktiriceeem çocuğum da olunca dicemki bunun içinde yoktun bunun içinde silik pembeydn ama sonra yne yok oldun diye anlatıcam hayata geliş öyküsünü.. tamam tamam şaka..

selam kızlar rahim filmimi sonunda çekine bildim ve içim çok rahat ve hiç bir sorun yokmuş temiz çıktı hamileymişim gibi sevinçliyim neyse ee var mı hamiş haberimiz :90::90::90::89::89::89:

selam kızlar rahim filmimi sonunda çekine bildim ve içim çok rahat ve hiç bir sorun yokmuş temiz çıktı hamileymişim gibi sevinçliyim neyse ee var mı hamiş haberimiz :90::90::90::89::89::89:

canım geçmiş olsun hayırlısıyla inşallah bebiş haberi verdiğin günleride görürüz bende perşembe çektirecem anesteziylemi çekildin

hayırdır canım neyin var

neden canım ne olduki sıkıldın:26::26: havanın da etkisi olabilir tabi yağmur varsa yada kapalıysa:26:

offf hava bir yandan kapalı bide dün akşam test yaptıp 2.çizgi slik çıktı bende sevindim tabi çok umutlanmamak çin uğraştım ama sevindm şmdi yine yaptım testi 2. çizgi yok çıkmadı negatif yani..

adetin geldimi ya da geçtimi canım eğer gelmediyse yanlış çıkmıştır bekle bakalım.moral bozmak yok içini rahatt tut canım hayırlısı olsun.bizim elimizde olan bişey değil ki.

hayırdır inşallah canım benimde canım sıkılıyor ya temizlik yapmam lazım ama hiç istemiyor canım

benimde temzlik yapmam lazım hiiç içimden gelmiyor.. öyle pis pis oturuyorum valla.. hatta yemek hazırlamam gerek kocamda acıkmış ama o da zor geliyor.. hava da karardı iyice yağmur geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…