Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

bende çalışmalara önümüzdeki ay başlıycam ama acaba ovulasyon testlerini falan mı kullansam bu ay ? kızlar deneyen varmı acaba içinizde

akıntıda çoğalıyomuş canım gebelikte bence sen hamilesin gör de bak her insanın bünyesi farklı belki sende belirti olmadan olacak gebelik hayırlı haberinini tez zaman da alıcaz bence

yok be canım bu kadar belirtisiz zor görünüyor ama tabii hakkımızda hayırlısı inşAllah.. çok sağol ya.. inşAllah hepimiz en yakın zamanda alırız müjdeli haberleri

inşallah canım ay bazen düşünüyorumda kendimi değerlendiriyorum herkese karşı iyi niyetliyim kimseye kötü düşünmem birini üzmemek için o kadar uğraşırım tatlı dilli olmaya çalışırım ve hayatım boyunca asla kimseyi kıskanmam onun şuyu var benim niye yok o şöyle ben niye değilim falan filan hep şükrederim halime ama geçen eşimede söylüyorum bu hayatta tek kıskandığım şey bebek arabasında bebeğini gezdiren kadınlar içim acıyor ya düşününce bile ama kötü niyetli değilim tabii bide nerde çocuklu veya hamile bir kadın görsem tanısam tanımasam dua ederim Allahım hayırlısıyla kucağına alsın sağlıkla büyütsün falan diye unutmayalım ki arkadaşlar birşey istiyorsak kendimizden önce başkaları için dua edecekmişiz Rabbim herkesin dualarını kabul etsin içinde bizimkileride Amin ..

İyiyim teşekkürlerr.Hoşbuldukkk..müzik dinliyorum sedo ne güzel şarkı yapmış ya ben yeni keşvediyorum Malum dünyadan soyutluyoruz bir anlamda kendimizi..

yok be canım bu kadar belirtisiz zor görünüyor ama tabii hakkımızda hayırlısı inşAllah.. çok sağol ya.. inşAllah hepimiz en yakın zamanda alırız müjdeli haberleri

Ben sana birşey söyliyim.Bak millet ayağı üşüyor hamile triplerine giriyor.Başı dönüyor midesi bulanıyor hamile triplerine giriyorr..Sonradan bir bakıyoruz değiller.Moralini bozma böyle belirti yok diye.Benim anneciğim bize hamileyken hiçbir belirti yaşamamış doğmmışmıyız.AyAK üşüme mide bulantısı yok bilmem ney bunların hepsi ''genelde'' psikolojik..Takmıcaksın sıkmıcaksın canını...

Son düzenleme:

annem çocukluğumdan beri hep dualarımızı ettikten sonra önce herkesin arkadan bizlerin diye dualarımızı bağışlatır.. kıskanma değil be canım o, bende görünce daha da hevesleniyorum bizede kısmet et inşAllah diyorum mutlu oluyorum hamile kadın görünce,

çok doğru diyorsun benim annemde hiçbelirti görmemiş hamileliklerinde.. annem der ki bizler şimdi sizler igibi çok dinleyemiyorduk kendimizi.. hamile kalıyorduk kafamıza takmadığımızdan hemen de diyor..

çok doğru diyorsun benim annemde hiçbelirti görmemiş hamileliklerinde.. annem der ki bizler şimdi sizler igibi çok dinleyemiyorduk kendimizi.. hamile kalıyorduk kafamıza takmadığımızdan hemen de diyor..

Doğruda söylüyor.2kardelşiz biz ve annem ikimizede tek ayda hamile kalmış istediği planladığı ay..Mide bulantısı ayak üşümesi gibi gibi çook klasik belirtiler dışında fiziki değişikler hissediyorsan üzerine git derim ben..Hissetmiyorsanda bu hamile değilsin demek değil.Bazıları birtakım şeyleri erken yaşamaya başlıyor bazıları geç bazılarıysa hiç.Bir kadında 1.2.3.... gebeliklerinde bile farklılık gösteren bitakım belirtilerin birbiriyle hiç bir kan bağı bile olmayan kişiler arasında aynı şekilde yaşanıcağını düşünmemiz yalnış.Ben belirtilerimi paylaşmama kararı aldım.İnsan ya gereksiz hevesleniyor yada gereksiz umudu kırılıyorr..Sıkma canım yani canını hayırlısı neyse o olsun..Hayırsızsa örneğin bebek olup düşücekse olmasın..Olmadıysa bu ay gelecek ayın var dimi.Demekki hayırlısı böyleymiş dergeçersin.Skan sakın sıkma canını sakın..

bende çalışmalara önümüzdeki ay başlıycam ama acaba ovulasyon testlerini falan mı kullansam bu ay ? kızlar deneyen varmı acaba içinizde

canım ben kullandım 2 ay. benim olmadı bebik olmadı ama yumurtlama günlerini tespit açısından güzel. ben laboquıck almıştım gg den içinde 30 kit vardı iki ay yetti. ovulasyon kullanarak hamile kalanda çok var

ay benim daha bi dünya işim var bi sigara molası yapayım dedim ya üff sıkıldım valla ev işi ütü yemek püfffffffffff

bahar tatlım kusura bakma biraz önce pat diye çıkıverdimmm nete bi haller oldu

sonra da ütü falan yaptımmm

ama şimdi burdayımmmmm

EZGiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…