- 7 Haziran 2011
- 1.065
- 129
- 113
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.061
aleykümselam canım ben iyiyim allah şükür sena nasılsın
a.s. hoşgeldin canım iyiyiz işte dertleşmeye devam sen nasılsın
akıntıda çoğalıyomuş canım gebelikte bence sen hamilesin gör de bak her insanın bünyesi farklı belki sende belirti olmadan olacak gebelik hayırlı haberinini tez zaman da alıcaz bence
canım ya bizde hiç dertlerini sormadan direk derdimizi açık ha.. ama güzel olan bişey varsa sen hamile kalabilyorsun bu da çok harika.. şmdi en azından kan pıhtılaşmasını falan öğrenmişsiniz burada bi arkadaştada varmış pıhtılaşma.. hamilelik olunca heray iğne yaptırcakmışsın.. hiç öyle risk falan deme bildikten sonra pıhtılaşmayı o aylık vurulacağın iğneyle risk falan kalmayacak bak görürsün..
İyiyim teşekkürlerr.Hoşbuldukkk..müzik dinliyorum sedo ne güzel şarkı yapmış ya ben yeni keşvediyorumMalum dünyadan soyutluyoruz bir anlamda kendimizi..
yok be canım bu kadar belirtisiz zor görünüyor ama tabii hakkımızda hayırlısı inşAllah.. çok sağol ya.. inşAllah hepimiz en yakın zamanda alırız müjdeli haberleri
inşallah canım ay bazen düşünüyorumda kendimi değerlendiriyorum herkese karşı iyi niyetliyim kimseye kötü düşünmem birini üzmemek için o kadar uğraşırım tatlı dilli olmaya çalışırım ve hayatım boyunca asla kimseyi kıskanmam onun şuyu var benim niye yok o şöyle ben niye değilim falan filan hep şükrederim halime ama geçen eşimede söylüyorum bu hayatta tek kıskandığım şey bebek arabasında bebeğini gezdiren kadınlar içim acıyor ya düşününce bile ama kötü niyetli değilim tabii bide nerde çocuklu veya hamile bir kadın görsem tanısam tanımasam dua ederim Allahım hayırlısıyla kucağına alsın sağlıkla büyütsün falan diye unutmayalım ki arkadaşlar birşey istiyorsak kendimizden önce başkaları için dua edecekmişiz Rabbim herkesin dualarını kabul etsin içinde bizimkileride Amin ..
Ben sana birşey söyliyim.Bak millet ayağı üşüyor hamile triplerine giriyor.Başı dönüyor midesi bulanıyor hamile triplerine giriyorr..Sonradan bir bakıyoruz değiller.Moralini bozma böyle belirti yok diye.Benim anneciğim bize hamileyken hiçbir belirti yaşamamış doğmmışmıyız.AyAK üşüme mide bulantısı yok bilmem ney bunların hepsi ''genelde'' psikolojik..Takmıcaksın sıkmıcaksın canını...
çok doğru diyorsun benim annemde hiçbelirti görmemiş hamileliklerinde.. annem der ki bizler şimdi sizler igibi çok dinleyemiyorduk kendimizi.. hamile kalıyorduk kafamıza takmadığımızdan hemen de diyor..
bende çalışmalara önümüzdeki ay başlıycam ama acaba ovulasyon testlerini falan mı kullansam bu ay ? kızlar deneyen varmı acaba içinizde
naber tatlım
iyilik canımcım senden naber ben bugün bilgisayar başından kalkamadım sen neler yaptın?
hoşgeldiinnn
valla canım işlerimi yaptım yemeğimi yaptım geldim
çamaşırlar kaldı serilecek
hoşbuldum canım
bahar tatlım kusura bakma biraz önce pat diye çıkıverdimmm nete bi haller oldu
sonra da ütü falan yaptımmm
ama şimdi burdayımmmmm
EZGiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?