- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.101
hadı hayırlısı canım ınsallah guzel haberler alırız.
Ezgiiii annem konuşsana kızzz
ebruyla tülay diyomm nolduuu
günde 3 tane canım sabah öğle akşamm
eyvah eyvah kac dozluk.nıye boyle vermıs kı genelde aksam yatarken ıkı tane verıyorlar.
tatlım 3x1 diyorr 100mg
hmm ıcebıldıgın kadar erken ıc sabah ılk basladıgında daha kotu oluyor sonra alısıyor bunye ama alısana kadar ayılamamıstım ben.ılk ıctım tv ızlıyordum 5 dk.ıcınde sızmısım ne bılıyım ben.esım gemıs yanıma bende ses yok.bende duyuyorum ama cevap veremıyorum benı kucagına almıs yataga yatırmıs gece de ara sıra benı yoklamıs yaşıyormuyum diye
selam kizlarr ben demin disaridan geldim gelir gelmezde ovul testi almistim bugun hemen onu yaptim..
iki cizgide cok koyuuu hatta digerinden daha koyu ciktii cok sukurrr...yani yumurtluomusumm
ama size bisi sorucam simdi ben dun aksam yaptim bu aksam da yapsammii acabaa
canım ben kullandım 2 ay. benim olmadı bebik olmadı ama yumurtlama günlerini tespit açısından güzel. ben laboquıck almıştım gg den içinde 30 kit vardı iki ay yetti. ovulasyon kullanarak hamile kalanda çok var
hmm ıcebıldıgın kadar erken ıc sabah ılk basladıgında daha kotu oluyor sonra alısıyor bunye ama alısana kadar ayılamamıstım ben.ılk ıctım tv ızlıyordum 5 dk.ıcınde sızmısım ne bılıyım ben.esım gemıs yanıma bende ses yok.bende duyuyorum ama cevap veremıyorum benı kucagına almıs yataga yatırmıs gece de ara sıra benı yoklamıs yaşıyormuyum diye
seninki kaç dozluktuu
canım banada o şekilde vermnişti doktorum öyle çok uyku yapmıştı ki bende 7 24 uyuyordum ama çok dinlendirmişti :)
yap tatlım yap doktorum bana üst üste 3 gün verdii
canım banada o şekilde vermnişti doktorum öyle çok uyku yapmıştı ki bende 7 24 uyuyordum ama çok dinlendirmişti :)
peki cnm sperm kalitesi dusmezmiki o zaman..
bide simdi bu digerindnen daha koyu ya simdi catliomu yoksa catlicakmi onu anlamadim benn:44:
sen de sabah öğle akşam kullandın
kız oyle dınlenmemı olur.ayılamadım kı ben aksam ıkı tane sabah 1 vermıstı sonra ben sabahları ıptal ettım.calısmasam ıcerdım o zamn belkı ama yok zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?