Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

tatlım 3x1 diyorr 100mg

hmm ıcebıldıgın kadar erken ıc sabah ılk basladıgında daha kotu oluyor sonra alısıyor bunye ama alısana kadar ayılamamıstım ben.ılk ıctım tv ızlıyordum 5 dk.ıcınde sızmısım ne bılıyım ben.esım gemıs yanıma bende ses yok.bende duyuyorum ama cevap veremıyorum benı kucagına almıs yataga yatırmıs gece de ara sıra benı yoklamıs yaşıyormuyum diye

selam kizlarr ben demin disaridan geldim gelir gelmezde ovul testi almistim bugun hemen onu yaptim..
iki cizgide cok koyuuu hatta digerinden daha koyu ciktii cok sukurrr...yani yumurtluomusumm
ama size bisi sorucam simdi ben dun aksam yaptim bu aksam da yapsammii acabaa

seninki kaç dozluktuu

yap tatlım yap doktorum bana üst üste 3 gün verdii

kızlar ya bu ovulasyon testleri erken hamilelik tespitindede işe yarıyormuş yani hamilelik testi olarakta kullanılıyormuş doktorların açıklamaları vardı neyse bende deneyeyim bari umarım işe yarar :)

canım banada o şekilde vermnişti doktorum öyle çok uyku yapmıştı ki bende 7 24 uyuyordum ama çok dinlendirmişti :)

canım banada o şekilde vermnişti doktorum öyle çok uyku yapmıştı ki bende 7 24 uyuyordum ama çok dinlendirmişti :)

kız oyle dınlenmemı olur.ayılamadım kı ben aksam ıkı tane sabah 1 vermıstı sonra ben sabahları ıptal ettım.calısmasam ıcerdım o zamn belkı ama yok zor oluyor.

kız oyle dınlenmemı olur.ayılamadım kı ben aksam ıkı tane sabah 1 vermıstı sonra ben sabahları ıptal ettım.calısmasam ıcerdım o zamn belkı ama yok zor oluyor.

valla canım benim çok yoğun bir hayatım vardı doğru düzgün oturamıyordum bile dinlenecek hiç zamanım olmuyordu yattığımda bile saatlerce dersleri sınavları falan düşünüyordum düşük riskim olunca rapor almıştım o aradada öyle güzel uyuyordumki bende çok işe yarıyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…