Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

he sen rapordan yırttın tabı ıyı senın ıcın ben hamıle kalmadan ıctıgım ıcın rapor felan yoktu.nese bıdaha o gunlerı gorsemde ıçsem keşke

slm ben geldem pembiq cim ben testi yaptım kar beyazıydı iyice umudumu yitirdim değerler yükselmiş olsa çıkardı bide yaptığım erken gebelik testiydi

slm ben geldem pembiq cim ben testi yaptım kar beyazıydı iyice umudumu yitirdim değerler yükselmiş olsa çıkardı bide yaptığım erken gebelik testiydi

hadi yaaa ozaman bi dokrota görün canım bakalım neden gelmedi adetin..
geçen ay benim 2 hafta gecikti çatlamayan yumurtam varmış, ilaçla getirdik adetimi

hadi yaaa ozaman bi dokrota görün canım bakalım neden gelmedi adetin..
geçen ay benim 2 hafta gecikti çatlamayan yumurtam varmış, ilaçla getirdik adetimi

bu hafta giderim bi fırsatını bulup göğsümdeki kabarcıklar çok umutlandırmıştı beni şimdi iki göğsümdede var önce tekindeydi, bi arkadaşta baktı bendede hamileliğimi ögrenmeden cıkmıştı bunlar demişti neyse bi gidiyim doktora

bugün 22. günüm sen çalışmaları bırakcak mısın ben çok kararsızım

kız benim de 22. günümm
valla ben de kararsızım ama benim çok aşırı akıntım var resmen bütün gün altım ıslak geziyorum yaa
napsam ben de bilmiyorum.. en son 20. de olmuştu yarın 23. son bir yapsam mıı

acaba süt hormonu varya prolaktin o mu yükseldi sende yaa.. merak ettim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…