- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.121
valla atatlım dr öyle dedi bana garanti olsun diye
ama ben testleri hiç bilmiyorummm
evet canım günde 3 defa ama sabah öğle akşam olarak değilde 8 saatte bir almaya çalışırsan daha sağlıklı sonuç veriyor canım
valla canım benim çok yoğun bir hayatım vardı doğru düzgün oturamıyordum bile dinlenecek hiç zamanım olmuyordu yattığımda bile saatlerce dersleri sınavları falan düşünüyordum düşük riskim olunca rapor almıştım o aradada öyle güzel uyuyordumki bende çok işe yarıyordu :)
evet canım günde 3 defa ama sabah öğle akşam olarak değilde 8 saatte bir almaya çalışırsan daha sağlıklı sonuç veriyor canım
sekiz saate bir tamam tatlım sağoll
ben çıkıyorum kızlarrrrr
görüşürüüüzzz
ben çıkıyorum kızlarrrrr
görüşürüüüzzz
ovul testleriyle ile ilgili bilgisi olan varmii:44:
ben çıkıyorum kızlarrrrr
görüşürüüüzzz
hu huuuuu
şöyle geçmişe bi bakıyım dedim de yok okuncak gibi değil. çarşıdan gelemedim bugün yollar kapalıydı. mitingi varmış. çok şükür yarın seçim var da kurtuluyoruz
slm ben geldem pembiq cim ben testi yaptım kar beyazıydı iyice umudumu yitirdim değerler yükselmiş olsa çıkardı bide yaptığım erken gebelik testiydi
aman boşver canım ben de artık fazla geçmişe bakmıyorum çok zaman alıyo yaa
hadi yaaa ozaman bi dokrota görün canım bakalım neden gelmedi adetin..
geçen ay benim 2 hafta gecikti çatlamayan yumurtam varmış, ilaçla getirdik adetimi
bugün 22. günüm sen çalışmaları bırakcak mısın ben çok kararsızım
bu hafta giderim bi fırsatını bulup göğsümdeki kabarcıklar çok umutlandırmıştı beni şimdi iki göğsümdede var önce tekindeydi, bi arkadaşta baktı bendede hamileliğimi ögrenmeden cıkmıştı bunlar demişti neyse bi gidiyim doktora
acaba süt hormonu varya prolaktin o mu yükseldi sende yaa.. merak ettim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?