Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

bugün sol tarafımda hep ağrı vardı acaba dedim yumurtam yeni çatlıyor olabilir mi... ama bilmiyorum ki... soğan suyu da kullandım ya, filizin erken çatladı deryanın erken çatlamış büyük ihtimal benim de çatladı.
senle aynıyız..
ama sen dereceden biliyorsun çatladığını. yok ya ben bugün bırakcam varsa var yoksa yok..

inş cicim sen nasılsın nasıl gidiyo bi terslik yok inş

yok canım çok şükür bekliyorum işte heyecanla

yaa ben çatladığını biliyorum da ne zaman çatladığından emin olamıyorum karanfil yaa
sanki bana 14. gün çatladı gibi geliyo çünkü ozaman belirtilerim vardı ve ateşim ilk ozaman yükselmeye başladı

valla ben de şaşırdım kendime bugün kasık ağrım var vee kanama ince ince devam ediyorrr

çok iyi güzel haberlerini bekliyorum çok çok dikkat et kendine ben cıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın

piştttttt gacılarrr:87::87::87:
hoşgeldin fıstık

iyi işte o daha iyi daha erken..

yaa seninki de ayrı bi tuhaf
yani yeni çatladı desem ozaman doktora gittiğinde yumurta henüz duruyor olurdu :44:

aynen öyle cicim ben de aynı şeyi düşündüm doktro görürdü yumoşu ve o suyu görmezdi zatenn

ama olur kanama normal dedi dee benım çatladıktan sonraa kanıyorr
ne garip hatunum yaaa

yaa kızlar bir de benim dün akşam ve bugün ara ara çok feci adet ağrım oldu belimde yaa kopacak sandım sanki biraz sonra adetim başlıcakmış gibi:84::84:

aynen öyle cicim ben de aynı şeyi düşündüm doktro görürdü yumoşu ve o suyu görmezdi zatenn

ama olur kanama normal dedi dee benım çatladıktan sonraa kanıyorr
ne garip hatunum yaaa

aaaaaaaa bak ne diycem şimdi aklıma geldii

sen o çatlamadan sonraki su 1-2 güne gidiyomuş dedin ya onu mu attın acabaa
tabi yaaaaa olabilir bak

selam bebişşşş

kaarnfil bugün benım de çok kasık ağrım ve kahverengi su gibi kanamam var azz
doktorum olur yeni çatladın dedi ama....

Allah Allah.. benim o dediğin kahvemsi akıntı ne zaman geldi biliyor musun yapışkan akıntıdan tam 9 gün sonra yani 19. gün. uff bi ultrason cihaımız olcak haani şu apartmanın girişini 7 24 izliyoruz ya onun gibi ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…