- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.141
bende bi keresinde progesteron hormonu yüksekti şimdi ne alemde bilmiyorum doktor sonucunuda bildiririm sana
tamam canım. inşallah önemsiz bişeydir
kız benim de 22. günümm
valla ben de kararsızım ama benim çok aşırı akıntım var resmen bütün gün altım ıslak geziyorum yaa
napsam ben de bilmiyorum.. en son 20. de olmuştu yarın 23. son bir yapsam mıı
inş cicim sen nasılsın nasıl gidiyo bi terslik yok inş
bugün sol tarafımda hep ağrı vardı acaba dedim yumurtam yeni çatlıyor olabilir mi... ama bilmiyorum ki... soğan suyu da kullandım ya, filizin erken çatladı deryanın erken çatlamış büyük ihtimal benim de çatladı.
senle aynıyız..
ama sen dereceden biliyorsun çatladığını. yok ya ben bugün bırakcam varsa var yoksa yok..
yok canım çok şükür bekliyorum işte heyecanla
yaa ben çatladığını biliyorum da ne zaman çatladığından emin olamıyorum karanfil yaa
sanki bana 14. gün çatladı gibi geliyo çünkü ozaman belirtilerim vardı ve ateşim ilk ozaman yükselmeye başladı
yaa ben çatladığını biliyorum da ne zaman çatladığından emin olamıyorum karanfil yaa
sanki bana 14. gün çatladı gibi geliyo çünkü ozaman belirtilerim vardı ve ateşim ilk ozaman yükselmeye başladı
hoşgeldin fıstıkpiştttttt gacılarrr:87::87::87:
valla ben de şaşırdım kendime bugün kasık ağrım var vee kanama ince ince devam ediyorrr
çok iyi güzel haberlerini bekliyorum çok çok dikkat et kendine ben cıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın
hoşgeldin fıstık
iyi işte o daha iyi daha erken..
çok iyi güzel haberlerini bekliyorum çok çok dikkat et kendine ben cıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın
hoşgeldin fıstık
iyi işte o daha iyi daha erken..
yaa seninki de ayrı bi tuhaf
yani yeni çatladı desem ozaman doktora gittiğinde yumurta henüz duruyor olurdu :44:
aynen öyle cicim ben de aynı şeyi düşündüm doktro görürdü yumoşu ve o suyu görmezdi zatenn
ama olur kanama normal dedi dee benım çatladıktan sonraa kanıyorr
ne garip hatunum yaaa
yaa kızlar bir de benim dün akşam ve bugün ara ara çok feci adet ağrım oldu belimde yaa kopacak sandım sanki biraz sonra adetim başlıcakmış gibi:84::84:
selam bebişşşş
kaarnfil bugün benım de çok kasık ağrım ve kahverengi su gibi kanamam var azz
doktorum olur yeni çatladın dedi ama....
aaaaaaaa bak ne diycem şimdi aklıma geldii
sen o çatlamadan sonraki su 1-2 güne gidiyomuş dedin ya onu mu attın acabaa
tabi yaaaaa olabilir bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?