Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kız seninki yerleşmeden olabilir, çatlamadan 9 gün sonraysa

canım bebek yerlesınce kahverengı kanama oluyormus ama yınede bılmıyorum.dıkkat et sen kendıne

iyi de hayalcım ben çarşamba çatladım bugün c.tesii çok erkennn değil mi yerleşme içinn

hem doktorum dikkate alıncak bişi değil korkma dedi
yerleşme olabilir demediii

ama kan buuuu
doktor o sıvı bişey dediiiii
:44: normalde çatlamada kan gelir mi senin? ya da önceden hiç görür müydün?
kan olması çok gaip yaa
kız seninki yerleşmeden olabilir, çatlamadan 9 gün sonraysa
kız siz bana halvete gir dediniz o gün çatlamışsındır dediniz.
yok canım yerleşme kanaması olsa basbaya kan gelirdi. benimki açık kahve akıntı oldu. ama bi daha da gelmedi.

anacııım kan katı bişey miiii o da sıvıı hem belki çıkana kadar biyerlerden geçerken kana karışıyodur

süpersin

tatlım kan ama koyu kahvee suluu çatlamadan 4 gün sonraaa ve kasık ağrım var yaaa

kuzum yerleşme kanamasında bildiğin kan gelmiyo kiiiii beni deli etmeyiinnn burdaa dediğin gibi çok açık kahve yada pembe akını veya lekelenme oluyoooo

hehh işte beniki de bu sabah birden düştüü
eğer yarın yükselirse bebişim bugün yerleşmiş olabilir ozaman 14. gün çatlamışım demektir
inşallah tatlımmm
kız sen bu hızla gidersen 3 ayda da doğurursun

kızçeler ben çıkıcam birazdan yemek hazırlıcammm öpüyoru sizi akşam olursanız burda konuşuruzzz

yerlesme kanaması kahverengı oluyor.

deryaaaaaaaaaaaaaa belki salı çatladı yumurtannn
ve döllenmeden 5 gün sonradan itibaren yerleşme olabiliyorrrrrr

slm ben geldem pembiq cim ben testi yaptım kar beyazıydı iyice umudumu yitirdim değerler yükselmiş olsa çıkardı bide yaptığım erken gebelik testiydi

canım umutlandırmak istemiyorum ama bide kan testi yaptırsan daha kesin sonuç alırsın benim bir arkadaşım var hatta şimdi oğlu 1 yaşında olacak kız bebeğini ultrasonda gördü ama hala idrar testinde çıkmıyordu arkadaşımda hemşireydi hergün hastanede kan testinden takip ediyordu bebek 8 haftalıktı hala idrarda çıkmıyordu belki öyle bir durum vardır sendede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…