- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.161
selam bebişşşş
kaarnfil bugün benım de çok kasık ağrım ve kahverengi su gibi kanamam var azz
doktorum olur yeni çatladın dedi ama....
Allah Allah.. benim o dediğin kahvemsi akıntı ne zaman geldi biliyor musun yapışkan akıntıdan tam 9 gün sonra yani 19. gün. uff bi ultrason cihaımız olcak haani şu apartmanın girişini 7 24 izliyoruz ya onun gibi ne güzel olur
Allah Allah.. benim o dediğin kahvemsi akıntı ne zaman geldi biliyor musun yapışkan akıntıdan tam 9 gün sonra yani 19. gün. uff bi ultrason cihaımız olcak haani şu apartmanın girişini 7 24 izliyoruz ya onun gibi ne güzel olur
ama kan buuuu
doktor o sıvı bişey dediiiii
canım bebek yerlesınce kahverengı kanama oluyormus ama yınede bılmıyorum.dıkkat et sen kendıne
yok yok adet belirtisi o kadar erken olmaz bebişin geliyo annesi..yaa kızlar bir de benim dün akşam ve bugün ara ara çok feci adet ağrım oldu belimde yaa kopacak sandım sanki biraz sonra adetim başlıcakmış gibi:84::84:
hayır bebiş ağrısı ooooo
zaten benimki de yerleşme kanamasıııı
anacııım kan katı bişey miiii o da sıvıı hem belki çıkana kadar biyerlerden geçerken kana karışıyodur
ben neyin ne olduğunu yarınki ateşimden anlıcammmm
:44: normalde çatlamada kan gelir mi senin? ya da önceden hiç görür müydün?ama kan buuuu
doktor o sıvı bişey dediiiii
kız siz bana halvete gir dediniz o gün çatlamışsındır dediniz.kız seninki yerleşmeden olabilir, çatlamadan 9 gün sonraysa
anacııım kan katı bişey miiii o da sıvıı hem belki çıkana kadar biyerlerden geçerken kana karışıyodur
benim de ateşim sonunda 36.5 e düştüüü bu da yerleşme düşmesiiii
iyi de hayalcım ben çarşamba çatladım bugün c.tesii çok erkennn değil mi yerleşme içinn
hem doktorum dikkate alıncak bişi değil korkma dedi
yerleşme olabilir demediii
benim de ateşim sonunda 36.5 e düştüüü bu da yerleşme düşmesiiii
:44: normalde çatlamada kan gelir mi senin? ya da önceden hiç görür müydün?
kan olması çok gaip yaa
kız siz bana halvete gir dediniz o gün çatlamışsındır dediniz.
yok canım yerleşme kanaması olsa basbaya kan gelirdi. benimki açık kahve akıntı oldu. ama bi daha da gelmedi.
süpersin
kan olması çok gaip yaa
yok canım yerleşme kanaması olsa basbaya kan gelirdi. benimki açık kahve akıntı oldu. ama bi daha da gelmedi.
süpersin
inşallah tatlımmmhehh işte beniki de bu sabah birden düştüü
eğer yarın yükselirse bebişim bugün yerleşmiş olabilirozaman 14. gün çatlamışım demektir
kız sen bu hızla gidersen 3 ayda da doğurursun
kan olması çok gaip yaa
süpersin
inşallah tatlımmm
kızçeler ben çıkıcam birazdan yemek hazırlıcammm öpüyoru sizi akşam olursanız burda konuşuruzzz
slm ben geldem pembiq cim ben testi yaptım kar beyazıydı iyice umudumu yitirdim değerler yükselmiş olsa çıkardı bide yaptığım erken gebelik testiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?