Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

nie dusmuss buuu :44:
yerlesme dususu olmasin
15inci gunde de bi artis soz konusu farkindamisin dususun ardindan cikmiss :44:kasik agrim var fln demisin de ondan bakmak istedim yarin da allah korusun yukselmezse korkma en fazla 2 gun dusus olurmus yerlesmedeegelsin bebisin artiiikkkkkkkkkkkkkkkkk:95::95:

ya özlem zaten ben asıl belirtileri 14.15. günlerde yaşadım ve ff de ilk hesaplamada 14. günü verdi.. sonra girdiğim değere göre değiştirdi.. yani bebiş varsa bence 14. gün oldu

canım hiç kullanmadığım için pek bişey bilmiyorum

ya ezgi dun tulay diodu ya bende o duruma dustum..simdi ben dun aksam halvetteydimmpeki benim simdi ovulasyon testim de pozitif cikti yani arastirdim da pozitif ciktiginda 24 36 saat arasinda catlarmiss pozitifi gordugunuzde 2 gun ustuste iliski dio..
simdi ben dun aksam yaptim ee bu aksam da yapicam yarin aksam da nasil olucak buu yaaa napmaliyim kafam cok karistiiiii

ee olsun 3 gün üst üste bak deryaya da doktor 3 gün üst üste vermiş

21 mayıstı benimki canım

benım 24 sanırım aman ya karıstırdım hıc kaydetmıyorum bır yere sıkıldım bosver ne zamn gelırse zaten amelıyat olucam adetını 3 gun gecerse gel dedı ama dugun de var en ıyısı dugun sonrasına kadar adet olmamak

ya özlem zaten ben asıl belirtileri 14.15. günlerde yaşadım ve ff de ilk hesaplamada 14. günü verdi.. sonra girdiğim değere göre değiştirdi.. yani bebiş varsa bence 14. gün oldu

yani evet sanki 15.gun catlamis gibide duruo artmis ama sonradan tekrar dusmuss:44:acaba o gun catlayamadi da sonradan mi catladi ff senin gununu 17.gune mi isaretlemiss

ee olsun 3 gün üst üste bak deryaya da doktor 3 gün üst üste vermiş
ii bakim bu aksam yarin aksam ozlem hic cikmasin yataktannn
18 deydi 17ye çekti bugün
ne salak site yaaaa

hadi yaa..karar verememis cnm ondan...cunku o siteden herkes cok memnun atesinde oynamalar var ya sanirim ondann..yarin belli o olur atesinn..
baj bnm gecen ay ne oldu bilion gec yumurtladim 25.gun atesim cok dusmustu hatirladinmi o zaman yumurtlamisim iste bende salak gibi bebek yerlesio heralde demsitim 40.gun geldi adetim halbuki ben en son 21.gun calismistim dicegim su ki sakin birakma calismalari birakmadin dimi giiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…