Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ayy sen doğumhanede bebeği kucağına alana kadar hamile olduğuna da inanmazsın
hatta sen o bebeğin senin olduğuna da inanmazsın

kız doktor çatladı demiş neden inanmıyosun

evet valla kız aynen oyle olur.zaten ben dusnuyorum acaba dogurdugum cocuk hastanede karısırmı dıye oyle tereddutlerımde varebe de dogurmak en ıyısı

evet valla kız aynen oyle olur.zaten ben dusnuyorum acaba dogurdugum cocuk hastanede karısırmı dıye oyle tereddutlerımde varebe de dogurmak en ıyısı

hah işte tam tahmin ettiğim gibi
normal doğum yaparsan bebeği çıktığı gibi görürsün ondan sonra karışmaz zaten tanırsın

neden öyle diyorsun ne yaşadın ki doktorunla?
ayy sen doğumhanede bebeği kucağına alana kadar hamile olduğuna da inanmazsın
hatta sen o bebeğin senin olduğuna da inanmazsın

kız doktor çatladı demiş neden inanmıyosun
katılıyorum
abooooo bak taşlar nasıl yerine oturuyoo şimdiii
yerleşmeden önce düşmüş sonra yükselmişşşşş
bırak şimdi havayı falan alakası yokk

öyle deme yaa kalbim fena çarpmaya başlıyo:78:
dün eşime sordum sence bu ay hamilemiyim geçen hamilesin dedin ertesi gün pozitif çıktı dedim.
yok değilsin dedi

bak yaaaa
kızım senin kocan müneccim miiiii hadi gecen ay bi şans tuttu
sayısal oynasın ozaman söyle de

yok canım ama yakınım karaman dayım. sık sık gidip geliyoruz konyaya. karanfil senin konyada takip ettiğin bir doktor varmı? benim doktorum ankara da ama bir de konyada hani acil durumlar için bir doktor arıyorum.

ben başkente gidiyorum. ayla, emel hanım ve cemalettin beyii denedim. cemalettin için iltihap tedavisinde iyi ama erşad mıydı neydi o hastasını çok güzel takip ediyor dediler. arkadaşım hamile kalınca erşata geçti.

sağol canım ya. bir bakayım internetten. kocam gerek yok diyor ama hadi hamile kaldım acil bir durumda ankaraya nasıl gidicem. konyada metin diye bir hocaya gitmiştim. ben bir ara kanama yaşamıştım. adam enfeksiyon var aldım dedi. adetim ondan sonra 45 gün gelmedi. ne antibiyotik verdi ne bişi. adam birde taktı fmf olabilir diye. ben diyorum çocukluğumdan beri ankaranın profunun kontrolündeyim yok öyle bir hastalığım o daha mr diyor. kocişde sinirlendi. daha da gitmedik ona.

bır sey yaşamadım zaten ıkı aydır gıdıyorum cok moral verıyor motıve edıyor.hıc bırsey yokmus gıbı davranıyor.bu kadar moral moralımı bozducunku bu gune kadar hep olumsuz seyler duydum doktorlardan bu doktor ıyı bırsey soylese ınanasım gelmıyor..psıkolejım bozuldu sanırım

7.gün….36.3….(27.05.2011)
8.gün………..
9.gün….36.2*
10.gün..36.3
11.gün..36.3*
12.gün..36.4
13.gün..36.2….akıntı(yumurtaakı kıvamlı)
14.gün..36.2….yoğun akıntı(yumurtaakı kıvamlı)*
15.gün..36.4….akıntı(ıslaklık şeklinde)
16.gün..36.5….akıntı(ıslaklık şeklinde)*
17.gün..36.3….akıntı(ıslaklık şeklinde)
18.gün..36.4….akıntı(çok az miktarda yumurtaakı kıvamında)*
19.gün..36.7
20.gün..36.6….akıntı(yoğun ıslaklık şeklinde)*
21.gün..36.7…. akıntı(yoğun ıslaklık şeklinde)
22.gün..36.4….akıntı(yoğun ıslaklık şeklinde)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…