- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.201
ayy sen doğumhanede bebeği kucağına alana kadar hamile olduğuna da inanmazsın
hatta sen o bebeğin senin olduğuna da inanmazsın
kız doktor çatladı demiş neden inanmıyosun
evet valla kız aynen oyle olur.zaten ben dusnuyorum acaba dogurdugum cocuk hastanede karısırmı dıye oyle tereddutlerımde var ebe de dogurmak en ıyısı
neden öyle diyorsun ne yaşadın ki doktorunla?yok olmaz bende oyle bırseyyumurta catladımı catlamadımı onu bıle bılmıyorum doktor catlamıs dedı ama ınanmıyorum o kadr guvenım sarsıldı kı neye ınanacagımı sasırdım allaha emanet artık
katılıyorumayy sen doğumhanede bebeği kucağına alana kadar hamile olduğuna da inanmazsın
hatta sen o bebeğin senin olduğuna da inanmazsın
kız doktor çatladı demiş neden inanmıyosun
abooooo bak taşlar nasıl yerine oturuyoo şimdiii
yerleşmeden önce düşmüş sonra yükselmişşşşş
bırak şimdi havayı falan alakası yokk
neden öyle diyorsun ne yaşadın ki doktorunla?
katılıyorum
öyle deme yaa kalbim fena çarpmaya başlıyo:78:
dün eşime sordum sence bu ay hamilemiyim geçen hamilesin dedin ertesi gün pozitif çıktı dedim.
yok değilsin dedi
hah işte tam tahmin ettiğim gibi
normal doğum yaparsan bebeği çıktığı gibi görürsün ondan sonra karışmaz zaten tanırsın
yok kız ne tanıcam kırmızı buruşuk bır sey cıkıyor zaten.o gunlerı gorebılecekmıyım acaba
yok canım ama yakınım karaman dayım. sık sık gidip geliyoruz konyaya. karanfil senin konyada takip ettiğin bir doktor varmı? benim doktorum ankara da ama bir de konyada hani acil durumlar için bir doktor arıyorum.
görücen tabiiiii sen de görücen hepimiz de görücezz
merak etme karışmaz bebişin doğar doğmaz bileklik takıyolar ikinize de
ıyı o zamn orası tamam karısmaz ınandım sana
ben başkente gidiyorum. ayla, emel hanım ve cemalettin beyii denedim. cemalettin için iltihap tedavisinde iyi ama erşad mıydı neydi o hastasını çok güzel takip ediyor dediler. arkadaşım hamile kalınca erşata geçti.
bır sey yaşamadım zaten ıkı aydır gıdıyorum cok moral verıyor motıve edıyor.hıc bırsey yokmus gıbı davranıyor.bu kadar moral moralımı bozduneden öyle diyorsun ne yaşadın ki doktorunla?
katılıyorum
öyle deme yaa kalbim fena çarpmaya başlıyo:78:
dün eşime sordum sence bu ay hamilemiyim geçen hamilesin dedin ertesi gün pozitif çıktı dedim.
yok değilsin dedi
evet canım yaa artık böyle şeyleri takma kafana rahat ol da doğur bitane
slm kizlarrr napionuz bakimmm
ezgicim ates tablonu koysana bebisimmm bii
bu arada ovulasyon testi hakkinda bilgisi olan varmiii:44:
bu arada ovulasyon testi hakkinda bilgisi olan varmiii:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?