- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.241
yyine kırmızı kart
Kızlar ben Cuma akşamı yumurtlama belirtisi olan uzayan sıvıyı gördüm,bu sabah yine gördüm,şimdi ben yinemi yumurtladım yoksa yumurtammı çatladı:26:
merhaba hanımlar türkiye genelinde nette kopukluk var herhalde kimse de yazamamış
merhaba hiranur nasılsın
merhaba canım hoşgeldin evet kopukluk olabilir ama kimse girmemişte olabilir oy kullanma ve pazar olması sebebiyle.
evet ama ben sabah hiç giremedim. şimdi takır takır giriyor. ama nasıl korktum e okuldan bi kaç tane not girecektim. giremeyince eteklerim tutuşmuştu :)
bugün yoğun bir gün ondan olabilir canım.ooofffff kimseler de yok gerçekten bugün
kızlar günaydın gece birsürü iyi ve kötüleri boşverelim,iyileri anlatayım hamileymişim annem bana 3 tane yumurta veriyomuş yumurtaya bebek derler iyi hoş ta 3 tane!gerçek çıkarsa naparım kııııeğer bu ay 4 kerecik birliktelikle hamile kalırsam kk tarihine geçerim ama ne yazıkkı adetim sivilceler,bel ağrısıyla haber vermeye başladı
günaydın canım inşallah annenin rüyası doğru çıkar ama annelere malum olur derler.4kere çok bile bence çünkü bi tane topik var bir kere ilişkiyle hamile kalanlar diye o topikte bi sürü kişi anlatmış bir ilişkiyle oldu diye.bende bu gece rüyamda test yapıyorum çift çizgi çıkıyor ama benim adetim yeni bitti.
dün gece yatmadan önce dua ettim eğer hamileysem rüyamda b işaret göster Allah'ım dedim.. gördüğüm rüya, tren varmış ona yeğenim biniyor bende yanına gidiyorum sonra ben inmek zorunda kalıyorum anneleri evde fenalıklar geçiriyor küçük kaybolcak diye sonra ben bağırıyorum son duağa birilerini gönderelim arayalım diye sonra televizyonu bi açıyoruz tren kaza yapmış yeğenimi görüyorum gidiyorum kaza yerine oturuyor yerde koluma eğilince bi bakıyorum montu kan.. ama adet kanı gibi.. leke leke.. ağlıyorum.. eşim uyandırdı.. gerçekte de ağlıyormuşum.. yani adetim geliyor sanırım..
dün gece yatmadan önce dua ettim eğer hamileysem rüyamda b işaret göster Allah'ım dedim.. gördüğüm rüya, tren varmış ona yeğenim biniyor bende yanına gidiyorum sonra ben inmek zorunda kalıyorum anneleri evde fenalıklar geçiriyor küçük kaybolcak diye sonra ben bağırıyorum son duağa birilerini gönderelim arayalım diye sonra televizyonu bi açıyoruz tren kaza yapmış yeğenimi görüyorum gidiyorum kaza yerine oturuyor yerde koluma eğilince bi bakıyorum montu kan.. ama adet kanı gibi.. leke leke.. ağlıyorum.. eşim uyandırdı.. gerçekte de ağlıyormuşum.. yani adetim geliyor sanırım..
canım kan görünce rüya bozulurmuş o kadar kabus silindi gittiiii rahat oll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?