- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.181
bugün ateşin kaç çıktı?ben neyin ne olduğunu yarınki ateşimden anlıcammmm
İnşallah inşallahhhhehh işte beniki de bu sabah birden düştüü
eğer yarın yükselirse bebişim bugün yerleşmiş olabilirozaman 14. gün çatlamışım demektir
hadi yaakuzum yerleşme kanamasında bildiğin kan gelmiyo kiiiii beni deli etmeyiinnn burdaa dediğin gibi çok açık kahve yada pembe akını veya lekelenme oluyoooo
inşallah tatlımmm
kızçeler ben çıkıcam birazdan yemek hazırlıcammm öpüyoru sizi akşam olursanız burda konuşuruzzz
deryaaaaaaaaaaaaaa belki salı çatladı yumurtannn
ve döllenmeden 5 gün sonradan itibaren yerleşme olabiliyorrrrrr
yerlesme kanaması kahverengı oluyor.
bugün ateşin kaç çıktı?
İnşallah inşallahhh
hadi yaa
güle güle ben kocişi annesigile sattım burdayım sanırım
aayyy ne bileyim ezgi yaaa
hem belki benım 4.gün yerleşiyorrr
ama çok isterim herşeyi ayın 30unda öğrenicezzz
yarın 10 günlük ilaca başlıyorum 22 sinde bitcek
doktor ilaçtan 1 hafta sonra adet olmazsan yap dediiii
yani hazıran 29-30 da inşallah test yapmak nasip olurrr
herkese selam,
hepberaber benim yumurtam da salı günü çatladı. dün açık pembe böyle kılcal damar gibi bir akıntım oldu. bu gün de kahverengi akıntı. ama çok değil. bende yumurtlama kanaması olarak düşünüyorum ama umarım döllenme olmuştur da onun akıntısı dır.
Ayy hadi inşallah hamiş patlaması yapsak bu ay
ben de bugün çarşıdaydım ya eczane görünce atladım hemen test aldım. ama 1 hafta sonra yapcam Allah izin verirse. ezgi sen ne zaman yapcaksın??
a.selam canım hoşgeldin
canım ben pazartesi ankaraya gidicem annemlere çarşamba dönücem ama içimden bi ses ordayken kan ver diyo
yoksa haftaya pazartesi yaptırıcam
bende haftaya pazartesı yapıcam senınle beraber olmustuk demı pazartesı kac gun gecıyor adetını
canım benim adetim düzenli değil 2-4 gün oynar o yüzden ya 2 gün geçmiş ya da tam günüm olmuş oluyo
valla canım bende hıc adet yok o yuzden senınkıne uyucam
eee hadi bakalım ozaman aynı gün yaparız
ama benım hıc umudum yok
hoşgeldin.. inşallah seninki de yerleşmedir hepimizin şu sıralar yerleşse.. bebişleri olsa...herkese selam,
hepberaber benim yumurtam da salı günü çatladı. dün açık pembe böyle kılcal damar gibi bir akıntım oldu. bu gün de kahverengi akıntı. ama çok değil. bende yumurtlama kanaması olarak düşünüyorum ama umarım döllenme olmuştur da onun akıntısı dır.
kuzum dün 36.7ydi yaa bu sabah 36.4 çıktı ama aslında normal saatten önce ölçtüm sonra gene 36.7 çıktı ama o 2. ölçüşüm onu saymıyorum
ayrıca bak yeni çakozladım senin meseleni yaa senin bebiş yerleşmişşşşşş
inşallahh öyledir canım beniiiimmmmm hakkımızda hayırlısıı
a.selam canım hoşgeldin
canım ben pazartesi ankaraya gidicem annemlere çarşamba dönücem ama içimden bi ses ordayken kan ver diyo
yoksa haftaya pazartesi yaptırıcam
ayyy benim de aksine çok umudum varr
kesin sen hamile çıkarsın ben adet olurum
hoşgeldin.. inşallah seninki de yerleşmedir hepimizin şu sıralar yerleşse.. bebişleri olsa...
bu arada sen bi ara konya demiştin konyada mısın ben de konyadayım
kız öyle deme heycanlanıyorum
5 gündür doğru ölçüyorum ben de canım benim o kahve akıntıdan 2 gün önce 36.5, sonraki gün 36.7 ve 3 gündür de 36.8 gidiyor. ama havalar da ısındı.
aslında kanı ben de düşündüm ama kan vermekten de korkuyorum. bi de sabahtan kalk kan ver.sağlık ocağına gitmeye sabah sabah üşeniyorum yani.
ayy inşallah hamilesin
yok olmaz bende oyle bırseyyumurta catladımı catlamadımı onu bıle bılmıyorum doktor catlamıs dedı ama ınanmıyorum o kadr guvenım sarsıldı kı neye ınanacagımı sasırdım allaha emanet artık
hoşgeldin.. inşallah seninki de yerleşmedir hepimizin şu sıralar yerleşse.. bebişleri olsa...
bu arada sen bi ara konya demiştin konyada mısın ben de konyadayım
yok canım ama yakınım karaman dayım. sık sık gidip geliyoruz konyaya. karanfil senin konyada takip ettiğin bir doktor varmı? benim doktorum ankara da ama bir de konyada hani acil durumlar için bir doktor arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?