- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.281
anladım canım memnun oldm tülaycm bebiş varmı sende
ya bebişi olanda konuşuyo ya tatlım yaş 23 11 aylık evliym 3 ay korundm beklemedym allah nasip ederse çok istyrm ya senahhhh canimiçççiiii bebişimmm olsa burda ne işim varr.sen anlatsana biraz kendini yaş kaççç kaç sennelik evlisinn.nezamandır bebek istiyosun
ya bebişi olanda konuşuyo ya tatlım yaş 23 11 aylık evliym 3 ay korundm beklemedym allah nasip ederse çok istyrm ya sen
ayy canim benimm yeni evli sayılırsın ALLAH yolunu acık etsin.ben 2 yıllık evliyim.2 tane gebeligim oldu.biri düstü biri karnımda kalbi durdu 8 haftalık kürtaj oldum 2 ay öncee.doktorum 3 ay koruma süresi verdi ama ben söz dinlemiyorum korunmuyorum bu 3.ayım deniyorum insalah bu at olur hayırlısıylaa.buarada kan pıhtılaşması çıktı bende o yüzden bebeklerim yaşamıyomus
yawww hoşgeldinnn canımm,geçmiş olsun...
anladm canım inş bi an önce gelir bebişin
kuuulandınmı bacım oyunuuu
saoll bebeşimm.ALLAH bir daha beni ve sizleri kötülerin gazabindan korusun
tesekkür ederim canimm.insalahh sende biaran önce bebegine kavusursun.memleket nire
Kullandım gülüm,eşimin mesaisi vardı bugün,sabah 10 gibi gittik kullandık eşim işe gitti....
urfa canım ailem antepte
hadi hayırlısı ben birazdan kuulancam.ayrıldıgın gibi kavuss.çalışmalr nasıl gidiyoo
aaaaaaa hemşeri sayılırız ben aslen antepliyim ama antakyada ooturuyorum
hadi hayırlısı ben birazdan kuulancam.ayrıldıgın gibi kavuss.çalışmalr nasıl gidiyoo
hadi yA ANTEBE gidiyomsn peki
tülüüüüüüüüüüüü hoşgeldin bebemmmmmm yasak elma mı oldun sen sallama cicim boşverrrrr
yumurtladın mı kıııııııııı ben de eblirtiler başladı, 29 muş senin bat benimki de 28, bu sefer test yapmak nasip olur inş, ben 11. günümdeyim 12.13.14 de üst üste yapcam değişiklik olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?