Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kız tülay bende dün oyle sabah bi ateşimi ölçeyim dedim 35.9 çıktı..
bu sabah tekrar ölçtüm yine 35.9:44:
birde benim hiç kasık ağrım falan yok...
tüy gibi hafif hissediyorum kendimi..
sanırım bu ay benim hiç yumurtam oluşmadı..
neyse bundada bir hayır vardır...
temmuza az kaldı nasılsa

olurmu kıııııııı kaçırmışındır, bu kadar yüksekse yumurtlamışın sen çalıştınmı peki , bi de ölçmeye devam et belki daha çatlamamıştır

ben bu ay çalışmları keyfi yapıyorum..
yumurta olayına takılmıyorum...
ister çatlasın ister çatlamasın

Ben de bu ay öyle düşündüm pasi, sonra şöyle karar verdim, 12. 13. 14. gün her gün yapcam ve ayı kapatcam bana bile gına geldi sen de haklısın, ama senin embriyo var hazırda probleminde yok sen o ebriyo transferiyle kesin hamile kalırsın

ayy canım ağzından bal damlıyor..
ben aslında çok uzun zamandır gayet iyiyidim..
adet zamanları heyecan yapmaz aaa yine adet olmuşum der geçerdim..
ama kürtaj sonrası doktor umut verici konuşunca...
işte insanoğluyuz ister istemez tekrar heyecanlandım..
ama 2 ayda kendimi ve eşimi yıpratmaya başladığımı farkettim..
o yüzden geçtim yani transferi beklemeye karar verdim...

en doğrusunu yapıyosun, zaten olacaksa olur, hep ummadığım zamanda oldu diyolar ya belki de öyle olur, olmazsada transferin var Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin yeterki, ben senin yakın zamanda hamile kalacağına inanıyorum

:84:kızlar size bir sorum olucak.. ben şimdi regl oldum bugün 2. günüm ... bitince dr gitsem ben aşılama yaptırmak istiyorum desem... hemen bu ay yaparmı ?
çok sıkıldım her ay hayal kırıklığı yaşamaktan artık.. en iyisi böyle yaptırmak sanırım

canım aşılama yaptırmak istiyorsan adetinin bitmesini bekleme
adetinin 3. günü gitmelisin..
tedaviye başlamak için...
ben 2 defa yaptırdım..

merhaba hanımlar nasılsınız bakalım. bi bakıp gitcem misafirlerim gelcek birazdan. var mı yeni haberler
ha bu arada seçim sonuçları vatana millete hepimize hayırlı olsun

selam herkes nasıl keyıfler özlemişim giremıyorum yıne temızlık işlerim bırde acayip bir halsizlik var üzerimde Buldugum yerde uyuya kalıyorum
kansızmı kaldım anlamıs degılım halvete girmeyıde bıraktım böyle olunca dün yumurtlamamın son gunuydu adetıme 9 gun kalmıs hayırlısı artık 3 defa calısabıldık
sizde ne var ne yok _?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…