Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Sağol tatlım,iyi gidiyor da ben iki gün arayla şu yumurtlama belirtisi olan sıvıyı gördüm,iki defamı yumurtladım yoksa yımırtammı çatladiii kafam kariıştiii:44:

slm canım bendede öyle oldu bu ay bende şaşırdm ilk önce sarıya yakın akıntı ve adet sancısı gibi sancım oldu bide batma oldu sonrada ikinci gün su gibi akıntı oldu ve belirtiler kesildi

canannnnnnnn hoşbulduk yawrum ösledinmi benii benimde 15.günüm bugün.bugun yumurtluyom sanirim ateşim sabah 35.8

sen öslenmesmisin kızzzzz topiğimizin gulüüüüü, dün çalıştıysan şansın çok büyük, biz hep yumurtlama günü çalıştığımız için olmuyo galiba bu gün de yap sen ama geç kalma kociş gelir gelmez

slm canım bendede öyle oldu bu ay bende şaşırdm ilk önce sarıya yakın akıntı ve adet sancısı gibi sancım oldu bide batma oldu sonrada ikinci gün su gibi akıntı oldu ve belirtiler kesildi

Evet cnm bendede hafif kasık ağrısı var...Hadi inşallah yımırtalar çatur çutur çatlamıştır

canim sen benimm.seni seviyommmmmmmm yapcam canim ama benimfde aklım karıstı benim 13.14.15 gündür sabahları atesim hep 35.8 catlamıyomuyum anlamıyomm.bugun kesin yapcam sanirim yarin ateşim yükselirr

ben sanki bu ay düzensiz yaptım.9-10-12-13-15 yapcam daha sonra 17-19-22 yapayı düsünüyom:26:

canim sen benimm.seni seviyommmmmmmm yapcam canim ama benimfde aklım karıstı benim 13.14.15 gündür sabahları atesim hep 35.8 catlamıyomuyum anlamıyomm.bugun kesin yapcam sanirim yarin ateşim yükselirr

yap bu gün ateşe çok güvenme, az uyumak, üşütmek falan etkiliyomuş, 13. günden beri gün aşırı yaptın mı

Akıntı falan olmadımı:97: kasık ağrıların devam ediyosa çatlamak üzeredir, geçen ay kaç günde adet oldun, ben de ahiret sorusu sordum yaaa

gecen ay tam 13.gün çatladim ben.buay incir küründenmi bilmiyorum hiç akımdım ve kasık agrım yok.ateşten yola cıkıpv yazıyporum bunlarii.belkide hdaha çatlamadim.inanki bu ayy kafam çok karıstı benim gecen ayy 29.gün adet oldum.ama sag tarafimda seyirme oluyo sürekli onada anlam vermedim.sag tarafa yatınca bişiler oynuyoo

Bence senin henüz çatlamamış ama çatlamak üzere, akıntına dikkat et çalışmaya devam

canannnnnnnnn dogru bildin canimm.az önce wc ye girdim gelmişş uzayan şeefaf akıntıı demekkki bugün çatladımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…