- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.341
Sağol canım Allah razı olsun,hafifledi biraz ama tam anlamıyla geçmedi ara ara şiddetleniyor,adım atamıyorum o derece yani:84:
selam herkesnasıl keyıfler özlemişim giremıyorum yıne temızlık işlerim bırde acayip bir halsizlik var üzerimde Buldugum yerde uyuya kalıyorum
kansızmı kaldım anlamıs degılım halvete girmeyıde bıraktım böyle olunca dün yumurtlamamın son gunuydu adetıme 9 gun kalmıs hayırlısı artık 3 defa calısabıldık
sizde ne var ne yok _?
merhaba hanımlar nasılsınız bakalım. bi bakıp gitcem misafirlerim gelcek birazdan. var mı yeni haberler
ha bu arada seçim sonuçları vatana millete hepimize hayırlı olsun
canım yumurtlama zamanın genelde ağrın olurmu ovulasyon döneminde..geçmiş olsun...
Sağol tatlım daha önceleri korunduğum için dikkat etmemiştim ama bu derece şiddetli ağrı ilk defa oluyor,ama benim yumurtlama günüm cuma günüydü ve yumurtladığıma çok eminim hafif ağrım oldu baş ağrım oldu ve şu uzayan akıntıyı gördüm,bu sabahta az miktarda uzayan akıntım oldu,hatta yazdım burada ben yinemi yumurtladım yoksa yumurtammı çatladı diye,ve son 3 saattir çok şiiddetli ağrım varr...
hayy allah üşütmüş falan olabilirmisin....
yarın geçmezse bi doktora görün bakalım:44::44::44::44:
Aleykum Selam...Evet canım mesajın çıkmış,sende görünmüyormu.?
selam canımm hoşgeldin..
nasılsın.
Kızlar ben Cuma akşamı yumurtlama belirtisi olan uzayan sıvıyı gördüm,bu sabah yine gördüm,şimdi ben yinemi yumurtladım yoksa yumurtammı çatladı:26:
Sağol tatlım daha önceleri korunduğum için dikkat etmemiştim ama bu derece şiddetli ağrı ilk defa oluyor,ama benim yumurtlama günüm cuma günüydü ve yumurtladığıma çok eminim hafif ağrım oldu baş ağrım oldu ve şu uzayan akıntıyı gördüm,bu sabahta az miktarda uzayan akıntım oldu,hatta yazdım burada ben yinemi yumurtladım yoksa yumurtammı çatladı diye,ve son 3 saattir çok şiiddetli ağrım varr...
kızçeler varmı benim gibi yumurtlarken yada yumurtası çatladığında şiddetli ağrısı olann,hastaneye gitsemmi acaba,gitmeye korkuyorum şimdi başka bişey çıkarırlar başıma,iğne filan yaparlar ya hamişsemmm kandada çıkmazki daha çok erkenn:44:bir fikir verin banaaa,ayy ölüyorum ağrıdannn:84:
umarım değerlendirmişsindir bu durumu..bak bana değerlendirdim tek gecede oldu..çabuk halvete
kociş işte iki saat sonra gelecek,değerlendireyimde bu ağrıyla nasıl olacak gülümmmm
bu arada hoşgeldin tatlım nasılsın iyimisin...?
hiracım selam. ben adet gördüğüm ilk günden beri yumrutlama ağrım olur. iki gün sürer ve ben bilincim dahil herşeyi yitiririm. en son salı günü vurdu kriz. 25 dakika süren kriz olur bende beş dakika ara verir sonra 25 dakika tekrar vurur. iki gün acilde geçiririm. serumlar iğnelerle. salı günü kocam kucağında götürdü beni tuvalete. bu yüzden 18 yıl doğum kontrol hapı kullandım. canım eğer yumrutlama sancısıysa allah yardımcın olsun. ama ilaç alma ve eşinle birlikte ol. biliyorum karnın ve kasıkların okadar ağrırken bu mümkün değil ama.
Aleykum selam canım,bilgilendirdiğin için çok sağol,sanada geçmiş olsun Allah yardımcın olsun,benim ilk defa bu kadar şiddetli oluyor nerdeyse ağrı kesici alacaktım dayanamıyordum,şuan daha iyiyim şükür,,netten çok araştırdım,büyük ihtimalle Cuma günü yumurtladım ve bugün yumurtam çatladı çünkü habire şu uzayan akıntım oluyor,hakkımızda hayırlısı olsun...
bence beş on dakika dişini sık ve bu geceyi değerlendir. umarım herşey gönlünce olur.
Sağol canım Allah razı olsun,hafifledi biraz ama tam anlamıyla geçmedi ara ara şiddetleniyor,adım atamıyorum o derece yani:84:
canım ayaklarını falan sıcak tut karnına sıcak su torbası falan koysan işe yarar belki
kızlar yaa yarın idrar tahlili yaptırcam iltihap varmı yok mu diye acaba hamilelik çıkarmı
Batına kaç gün var...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?