Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlar selam benim adetim dün bitti ama bugün sabahtan beri kasıklarım ağrıyor üşütmedim karnımda ağrıyor tam bacağıma vuruyor kist falan mı var acaba yada başka neden olur böyle?

kızlar selam benim adetim dün bitti ama bugün sabahtan beri kasıklarım ağrıyor üşütmedim karnımda ağrıyor tam bacağıma vuruyor kist falan mı var acaba yada başka neden olur böyle?

enfeksiyon olabilir..çok idrara çıkıyıormusun yada idrar isteğin oluyormu idrarın olmasa bile.kaşıntı yanma falan

Ya kızlar bişi sorcam dr mammografi ve tiroid bakalım bir dahakine dedi ne kadar acaba fiyatları bile varmı??
canım hiçbir bilgim yok bu konuda,ama mamografi bebeğine zarar vemezmiki :26:
canım şu ağrı konusunu çok araştırdım ben,çatlamayan yumurta kiste dönüşebiliyor,kimi zaman adetle birlikte atılıyormuş,atılmayan yumurta kiste dönüşüyor ve kasıklardaki ağrı devam ediyor...inşallah kist oluşmamıştır...:26:
peki sağlık ocağında hemen sonucu veriyolarmı

sağlık ocağında hiç baktırmadım ben tatlım.sadece bir defa kanda baktırmıştım ozamanlar çocuk istemiyorduk ve adetim gecikmişti..hastanede baktırmıştım 2 saat içinde almıştım sonucu..

slm kızlar nasılsınız

iyi canım sen nasılsın..hoşgeldin

evet canım vardı iltihap yaparmı acaba ya off

yani çok fazla çıkmıyorum ama yanma çok hafif var canım ya.

yanma varsa iltihap canım adet dönemindeyken azar birde..bende öyleydim monurol diye bir ilaç verdi tek kullanımlık rahatlatmıştı beni

Mamografi bebeğimi etkiler mi yaa bak aklıma kurt düşürdünüz??
Doktor bunu bilmez mi yaaa emzircem diye önemliymiş bu kist falan varmı diye bakacaklarmış yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…