- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.361
bat 16 haz canım
İdrarda çıkmaz..Kanda baktırırsan belli olur varmı yokmu
kızlar selam benim adetim dün bitti ama bugün sabahtan beri kasıklarım ağrıyor üşütmedim karnımda ağrıyor tam bacağıma vuruyor kist falan mı var acaba yada başka neden olur böyle?
kızlar selam benim adetim dün bitti ama bugün sabahtan beri kasıklarım ağrıyor üşütmedim karnımda ağrıyor tam bacağıma vuruyor kist falan mı var acaba yada başka neden olur böyle?
peki sağlık ocağında hemen sonucu veriyolarmı
evet canım vardı iltihap yaparmı acaba ya offcanımsende de iltihap vardı dimi acaba nüksettimi
enfeksiyon olabilir..çok idrara çıkıyıormusun yada idrar isteğin oluyormu idrarın olmasa bile.kaşıntı yanma falan
slm kızlar nasılsınız
canım hiçbir bilgim yok bu konuda,ama mamografi bebeğine zarar vemezmiki :26:Ya kızlar bişi sorcam dr mammografi ve tiroid bakalım bir dahakine dedi ne kadar acaba fiyatları bile varmı??
canım şu ağrı konusunu çok araştırdım ben,çatlamayan yumurta kiste dönüşebiliyor,kimi zaman adetle birlikte atılıyormuş,atılmayan yumurta kiste dönüşüyor ve kasıklardaki ağrı devam ediyor...inşallah kist oluşmamıştır...:26:kızlar selam benim adetim dün bitti ama bugün sabahtan beri kasıklarım ağrıyor üşütmedim karnımda ağrıyor tam bacağıma vuruyor kist falan mı var acaba yada başka neden olur böyle?
peki sağlık ocağında hemen sonucu veriyolarmı
slm kızlar nasılsınız
evet canım vardı iltihap yaparmı acaba ya off
yani çok fazla çıkmıyorum ama yanma çok hafif var canım ya.
Ya kızlar bişi sorcam dr mammografi ve tiroid bakalım bir dahakine dedi ne kadar acaba fiyatları bile varmı??
yanma varsa iltihap canım adet dönemindeyken azar birde..bende öyleydim monurol diye bir ilaç verdi tek kullanımlık rahatlatmıştı beni
slm kızlar nasılsınız
iyi canım sen nasılsın..hoşgeldin
hamilelik nasıl gidiyo canım.
iyi canım sen nasılsın..hoşgeldin
hamilelik nasıl gidiyo canım.
RABBİME ŞÜKÜR BANA BUNU BAHŞETTİ DAHA ANLAYAMIYORUM AMA 23 ÜNDE KALP ATIŞINI DUYMAYA GİDİCEM İNŞ..SAĞLIKLI GELMESİ İÇİN DUA EDİYORUM YASMİNCİM ÇOCUKLARIN NASIL SENİN HAMİLELİK NE DURUMDA KAÇINCI HAFTADASIN
Mamografi bebeğimi etkiler mi yaa bak aklıma kurt düşürdünüz??
Doktor bunu bilmez mi yaaa emzircem diye önemliymiş bu kist falan varmı diye bakacaklarmış yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?