- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.401
şimdilik kıskançlık yok ama doğumdan sonra olucak.artık idare edicez napalım.şimdi bile beni paylaşamıyolar.
Canım seninde üçüncümü..?
saol canım.allah herkese böyle güzellikler nasip etsin inş.
şimdilik kıskançlık yok ama doğumdan sonra olucak.artık idare edicez napalım.şimdi bile beni paylaşamıyolar.
ooofff oofff kurtulamıycazmı bundan yaa
cardelene sen hic ovul testi kullandinmi cnm ya da kullanan ve bilen varsa bisi sorabilirmiyimm:26:
evet canım.3.bebiş gelicek.Canım seninde üçüncümü..?
allahim herseyin hayirlisini nasip etsin ama fazla da bekletmez insallahhh
inş.canım.herşeyde vardır bi hayır.allah kısmet edecekse olucak zaten.ben 2.bebğimi doğuma yakın kaybettim.hep yattım.allah kısmet etmemişti demek.bunda kendimi hiç sakınmıyorum.diyorum.allah yazmadıysa zaten olmuyo.biz ne yaparsak yapalım.
canım valla ne kötü bişey çokta dikkat ederim ama oluyor işte kadın olmak zormuş keşke hiç evlenmeseydim diyorum sırf bu yüzden yaa.şu fitili bende kullansammı acaba bu akşamdan itibaren ama doktora danışmadan kullanırsam bişey olurmu acaba ya ve yumrtaya zarar verirmi diye korkuyorum.
himm ok cnm saolkullanmadım bu ay olmasaydı deneyecektim pembiq bilir onu
evet canım.3.bebiş gelicek.
inş.canım.herşeyde vardır bi hayır.allah kısmet edecekse olucak zaten.ben 2.bebğimi doğuma yakın kaybettim.hep yattım.allah kısmet etmemişti demek.bunda kendimi hiç sakınmıyorum.diyorum.allah yazmadıysa zaten olmuyo.biz ne yaparsak yapalım.
tabiki herseyin hayirlisi gec olsun guc olmasinn
nese kizceler ben bi ovulasyonla ilgili bisilere bakicam optum sizi
hayır hayır canım sakın doktora danışmadan böyle bişey yapma fitili yara için kullandım hem iltihabın ne durumda olduğunu bilmiyorum onuniçin sadece su içtim yarın sağlık ocağına gidicem bi baktırıyım tahlille
öyleyse bende 2 gün daha beklicem.ama canım sağlıkocağındaki idrar tahlili pek ayrıntılı değil sadece bi test çubuğuyla idrarı kontrol ediyor ona göre söylüyor sen hastaneye git daha ayrıntılı oluyor hastanedeki.
offf hastane uzak buraya özel hastaneye gitsem ücreti nedirki ya valla parasında pulunda değilim ama resmen yoluyolar muayenede filan
tatlım özel hastaneye git ama acile git acillerde ücret alınmıyor evet haklsısın yolunuyoruz resmen.ama acile git idrarımmda yanma var falan de zaten hemen isterler tahlil önceden de olmuştum dersin.benim gece çok şiddetlenmişti ve özelin aciline gitmiştim ücret falan da almadılar hemen de tahlil çıktı bi araştır.
cardelene sen hic ovul testi kullandinmi cnm ya da kullanan ve bilen varsa bisi sorabilirmiyimm:26:
Limon Testinin gerçekliğini merak ediyorum
Merhabalar
Hepimiz heray gebelik testleri için bir sürü para döküyoruz.
Bir arkadaşımın annesi bana bir zamanlar eskilerin yaptığı bir testi öğretmişti.Bende merak ediyorum bu testin doğruluğunu birazdan size anlatacağım testi
hamiş olan ve olmayan herkes yapamı ? Testin doğruluğunu kanıtlayabileyim.
Şimdi limonu görebileceğiniz şeffaf bir kaba (afedersiniz) idrarınızı yapın ve üstüne bildiğimiz yarım limonu damla damla üstüne sıkın.
limon eğer dibe çökerse var
limon eğer yüzeyde kalırsa yok demekmiş.
bana bu konuda yardımcı olursanız sevinir şimdiden hepinize teşekkür ederim. (alıntı)
merhaba canım bunu ilk kez senden duydum denemek lazım ancak ozaman anlarız gerçekmi deilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?