Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

bende deneyeceğim birde idrarını yapıp bir çay kaşığı karbanot atıyormuşsun üzerine kabarırsa hamişsin kabarmazsa değilsin

vayy be eskı yontemlerden yenı gelısmeler var. denemek lazım karbonattan lımondan bol ne var.zaten eczane testınde cıft cızgıyı hıc goremedım gorenlerınkı de dogru cıkmıyor.gunaydın canım

vayy be eskı yontemlerden yenı gelısmeler var. denemek lazım karbonattan lımondan bol ne var.zaten eczane testınde cıft cızgıyı hıc goremedım gorenlerınkı de dogru cıkmıyor.gunaydın canım

canım bu yöntemin doğru olmadığını başka bir topikte söylemişlerdi hamile olan bazı arkadaşlarınki bile negatif demişti hatta bir arkadaş çeşmeden akan suyla denemiş ve pozitif göstermiş hatta bizim musluk hamile diyede esprisi vardı hala aklıma geldikçe gülüyorum :)

belkı hamıle kalınca ıdrarımız da klor oluşuyorduren ıyısı kan testı bence

bence iyi icime doguyor.senden bıde hepberaberden ümitliyim ıkınızde gelıyor yolda

kımyasal gebelık ust uste olacak dıye bişi yok cnm senın sat neydi
inşallah olmaz. aslında adette ilk lekelenmem 19 mayıstı leke halinde devam etti ama tam yoğun şekilde 22 mayısta geldi. normalde adetim 28 günde gelir. ama geçen ay 10 gün gecikti. kimyasalın olduğu ay. sonra adet oldum. ama çok çok az geldi. ben de şüphelendim adetin 5. günü kan verdim. 5.13 çıktı. 5 gün sonra da 0.8 çıktı.
canım kısmetı varsa hıc bırsey olmaz hayırlısı herşeyin.

Doğru diyorsun yaa. hapşırmak benim suçum değil ki Allah tan olmayacaksa Allah onu vesile edecek değil mi. Ayy sağolasın içimi rahatlattın. sabah sabah hiç öyle düşünemedim.:26:

Son düzenleme:
tevekkül nasıl güzel bir şey..
Rabbim hepimizi hayırlı bir şekilde sevindirsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin..
Ayy ben 3 tane çocuk hayali kuruyorum Rabbim nasip ederse...

sizler??

şimdi se gecen ay kımyasal gebelık yaşadın bu ay tekrar mı pozıtıf cıktı ben geçmişi okumamşim demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…