- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.421
bende deneyeceğim birde idrarını yapıp bir çay kaşığı karbanot atıyormuşsun üzerine kabarırsa hamişsin kabarmazsa değilsin
Limon Testinin gerçekliğini merak ediyorum
Merhabalar
Hepimiz heray gebelik testleri için bir sürü para döküyoruz.
Bir arkadaşımın annesi bana bir zamanlar eskilerin yaptığı bir testi öğretmişti.Bende merak ediyorum bu testin doğruluğunu birazdan size anlatacağım testi
hamiş olan ve olmayan herkes yapamı ? Testin doğruluğunu kanıtlayabileyim.
Şimdi limonu görebileceğiniz şeffaf bir kaba (afedersiniz) idrarınızı yapın ve üstüne bildiğimiz yarım limonu damla damla üstüne sıkın.
limon eğer dibe çökerse var
limon eğer yüzeyde kalırsa yok demekmiş.
bana bu konuda yardımcı olursanız sevinir şimdiden hepinize teşekkür ederim. (alıntı)
bende deneyeceğim birde idrarını yapıp bir çay kaşığı karbanot atıyormuşsun üzerine kabarırsa hamişsin kabarmazsa değilsin
Günaydın
günaydın kızlar hepinize güzel bereketli sorunsuz mutlu hayırlı bir hafta olsun inşallah hepimiz için
vayy be eskı yontemlerden yenı gelısmeler var. denemek lazım karbonattan lımondan bol ne var.zaten eczane testınde cıft cızgıyı hıc goremedım gorenlerınkı de dogru cıkmıyor.gunaydın canım
naber nasılsın ?gelısme varmı
ne haber nasıl gıdıyor
günaydın kızlar hepinize güzel bereketli sorunsuz mutlu hayırlı bir hafta olsun inşallah hepimiz için
canım bu yöntemin doğru olmadığını başka bir topikte söylemişlerdi hamile olan bazı arkadaşlarınki bile negatif demişti hatta bir arkadaş çeşmeden akan suyla denemiş ve pozitif göstermiş hatta bizim musluk hamile diyede esprisi vardı hala aklıma geldikçe gülüyorum :)
İyiyim çok şükür. cuma gününü bekliyorum işte gelişme ogün olacak iyi ya da kötü
Amin inşallah hoşgeldin
İyiyim çok şükür. cuma gününü bekliyorum işte gelişme ogün olacak iyi ya da kötü
inşallah ii haberlerını burada paylasırsın cnm
bence iyi icime doguyor.senden bıde hepberaberden ümitliyim ıkınızdegelıyor yolda
inşallah ii haberlerını burada paylasırsın cnm
Amin inşallah. eğer pozitifi görürsem ilk sizler için dua edeceğim herhalde.
o duyguyu hepimizin yaşamasını istiyorum.
bu arada sabahtan beri hapşırıyorum ama çok fena karnımı acıtıyorum. varsa da onla gidecek diye de korkuyorum. benim geçen ay da kimyasal oldu ya o yüzden.
Amin inşallah. eğer pozitifi görürsem ilk sizler için dua edeceğim herhalde.
bu arada sabahtan beri hapşırıyorum ama çok fena karnımı acıtıyorum. varsa da onla gidecek diye de korkuyorum. benim geçen ay da kimyasal oldu ya o yüzden.
kımyasal gebelık ust uste olacak dıye bişi yok cnm senın sat neydi
canım kısmetı varsa hıc bırsey olmaz hayırlısı herşeyin.Amin inşallah. eğer pozitifi görürsem ilk sizler için dua edeceğim herhalde.
inşallah olmaz. aslında adette ilk lekelenmem 19 mayıstı leke halinde devam etti ama tam yoğun şekilde 22 mayısta geldi. normalde adetim 28 günde gelir. ama geçen ay 10 gün gecikti. kimyasalın olduğu ay. sonra adet oldum. ama çok çok az geldi. ben de şüphelendim adetin 5. günü kan verdim. 5.13 çıktı. 5 gün sonra da 0.8 çıktı.kımyasal gebelık ust uste olacak dıye bişi yok cnm senın sat neydi
canım kısmetı varsa hıc bırsey olmaz hayırlısı herşeyin.
inşallah olmaz. aslında adette ilk lekelenmem 19 mayıstı leke halinde devam etti ama tam yoğun şekilde 22 mayısta geldi. normalde adetim 28 günde gelir. ama geçen ay 10 gün gecikti. kimyasalın olduğu ay. sonra adet oldum. ama çok çok az geldi. ben de şüphelendim adetin 5. günü kan verdim. 5.13 çıktı. 5 gün sonra da 0.8 çıktı.
Doğru diyorsun yaa. hapşırmak benim suçum değil ki Allah tan olmayacaksa Allah onu vesile edecek değil mi. Ayy sağolasın içimi rahatlattın. sabah sabah hiç öyle düşünemedim.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?