Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

şimdi se gecen ay kımyasal gebelık yaşadın bu ay tekrar mı pozıtıf cıktı ben geçmişi okumamşim demekki

geçen ay kimyasal bişeyler yaşadım tam manasıyla gebelik sayılmaz değer çok yükselmedi zaten. büyük ihtimal döllenme oldu sağlıksız oldu ya da tutulamadı. adetim 10 gün gecikerek geldi ve onunla atıldı. daha bu ay pozitif çıktığı yok sağolsun arkadaşlar öyle ümit ediyorlar sadece.
cuma günü test yapacam Allah izin verirse. bu ay daha belli değil.

tevekkül nasıl güzel bir şey..
Rabbim hepimizi hayırlı bir şekilde sevindirsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin..
Ayy ben 3 tane çocuk hayali kuruyorum Rabbim nasip ederse...

sizler??

amın canım bende 3 tane ama ıkız ıstıyorum bır tanesını cok ugrasıyorum bır tane cıkarsa az gelır bana

anladım cnm bende bi düşük sonucu kurtaj oldum ocakta 3 aydır da tık yok serophene kullanıyorum ıkıncı ayımdayım 24 hazırana kadar beklıcem bakalım kısmet inşallah sende de pozıtıf cıkar bende de

amın canım bende 3 tane ama ıkız ıstıyorum bır tanesını cok ugrasıyorum bır tane cıkarsa az gelır bana
Ayy inşallah olur hayırlısıyla. akrabalarında var mı ikiz. benim eltimin akrabalarında varmış. kendinin de ikizi oldu bi kız bi oğlan.
ev hanımıysan kolay olur hele bir de annen filan yakındaysa

Geçmiş olsun kaç aylıktı kürtaj olduğunda. İnşallah bu ay pozitif olur ve bu sefer bebişini sağlıklı huzurlu bi şekilde alırsın kucağına

saol cnm şimdi ben ebe oldugum için kendım 8 haftalık dıye bılıordum fakat adana ve k.marastakı doktorlar 6 haftalık dedıler ben ustune adet gördugumu bılmedım sonradan farkettım lekelenmeler meger gebelık olup düşük tehlıkesı oldugunun ısaretıydı bunu ben ultrasonsuz goremezdım dimi ama doktorda goremedı ve bana kıstın var kuculsun dıye dogum kntrl hapı verdı ben aldım ama şüphem vardı cunku adet gıbı olan lekelenmem 2 gun surdu normalde 6gun surer gebe oldugum anlaşıldı dr da utandı ama iş işten geçmiştı bırsure sonra kalp atısı alınmadı ve kurtaj işte hıkaye bu

ıkız dogurunca evımın hanımı cocuklarımın anası olurum:)akrabamda ıkız olmasına gerek yokkı zaten ılac kullanıyorum ılaclarlada yumurta 2 3 tane buyuyor bazen bır bırıne benzemezler ama olsun 2 sı bır arada cıkar

bu kafası basmayan bırşeyden analamyan doktorlara uyuz oluyorum.yapamıyorsan bırak ya ne mılletle oynuyorsun

bu kafası basmayan bırşeyden analamyan doktorlara uyuz oluyorum.yapamıyorsan bırak ya ne mılletle oynuyorsun

ya ben dogum kontrol hapını içseydım ben sağlıkcyım almadım şüphem kuvvetlıydı çünkü ya alsaydım o hapı da ben öldurseydım bebegı bu vıcdanımı mahvederdi ama kendılıgınden düştü bebegım neyse kısmetı yokmuş inşallah en yakın zmnda alırım kucagıma saglıklı sıhhatlı

ınsallah canım hayırlısı olur bır halttan anlamıyorlar ben 3 yıldır tedavı goruyorum daha beter ettıler.rabbım kımsenın elıne dusurmesın bıran once bızı bu sıkıntıdan kurtarsın.ben cıkıyorum kızlar ıyı bakın kendınıze

günaydın kızçeler

morali,m çok ama çok bozuk.
hani kahve akıntım var diyordum ya ben resmen adet oldum hem de şakır şakır
işin garip yanı bir ayda 2 kez olmuş oldum
hemen doktorumu aradım ve nadır de olsa böyle durumlarla karşılaşılabileceğini ve onu 3 gün boyunca hergün aramamı istedi
ama benim asıl şüphem sopan suyu.
biliyorsunuz ben 2 ay çok az adet oldum ve soğan suyunun söktüğüne inanıyorum ama çok erken oldu tabi bu adet.
doktorum da olabilir dedi.
şimdi 3 gün boyunca doktorumla görüşücemm gerekirse kontrole gidicem.
demem o ki hiçbir şeyi stres yapmayın.
aslında ben bu ay çok rahattım ama ne oldu bilmiyorum.

artık aranıza çok fazla olmayacağım çünkü daha da stres olduğumu farkettim.
bebek düşüncesini de bu yaz kapatıyorum.oyüzde siteye anca aralarda girerim artık.
umarım hepimız hayırlı evlatlarımıza kavuşuruz.
kendinize iyi bakınnnnnnnnnnnn

Günaydın canım çok geçmiş olsun sıkma güzel canını,kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap tabi de ama fazla özletme sende kendine iyi bak Allaha emanet ol gülüm...

Son düzenleme:
selam kızlar bende anne olmak istiyorum Allah ın izniyle benim reglim bugün bitti önerileriniz var mı bu ay bütün önerileri uygluycam. Bu konuda yardım edebilecek var mı bana??

kızlar günaydın herkes ayrılma kararı almış ne güsel sohbet ediyorduk.gitmeyin bi yere yaa daha burda anne olduğumuzu paylaşcaz

canım benimmmm geçmiş olsun inan bende bu yüzden yoktum ortalarda biraz kafa dinledim ara ara girdim ama bu ay doktorum beni çok rahatlattı yumurtlama çatlama akıntı ateş takmıyom hayırlısı neyse o olsun sende öyle yapmaya çalış tatlım yarında mersine gitcez eşimle mini tatil:)) kardeşimin mezuniyeti var biraz kafa dağıtcaz canım seninde öyle bi imkanın varsa gidin bi yerlere yoksada takma alışveriş yap gez falan bak okulda kapanıyo ohhh ne güzel anlaştık dimi bebeeeem öptüm seni

cnm bnm moralini bozma allah herşeyin hayırlısını versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…