- 7 Haziran 2011
- 1.065
- 129
- 113
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.461
tevekkül nasıl güzel bir şey..
Rabbim hepimizi hayırlı bir şekilde sevindirsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin..
Ayy ben 3 tane çocuk hayali kuruyorum Rabbim nasip ederse...
sizler??
günaydın kızçeler
morali,m çok ama çok bozuk.
hani kahve akıntım var diyordum ya ben resmen adet oldum hem de şakır şakır
işin garip yanı bir ayda 2 kez olmuş oldum
hemen doktorumu aradım ve nadır de olsa böyle durumlarla karşılaşılabileceğini ve onu 3 gün boyunca hergün aramamı istedi
ama benim asıl şüphem sopan suyu.
biliyorsunuz ben 2 ay çok az adet oldum ve soğan suyunun söktüğüne inanıyorum ama çok erken oldu tabi bu adet.
doktorum da olabilir dedi.
şimdi 3 gün boyunca doktorumla görüşücemm gerekirse kontrole gidicem.
demem o ki hiçbir şeyi stres yapmayın.
aslında ben bu ay çok rahattım ama ne oldu bilmiyorum.
artık aranıza çok fazla olmayacağım çünkü daha da stres olduğumu farkettim.
bebek düşüncesini de bu yaz kapatıyorum.oyüzde siteye anca aralarda girerim artık.
umarım hepimız hayırlı evlatlarımıza kavuşuruz.
kendinize iyi bakınnnnnnnnnnnn[/QUOT
geçmiş olsun canım üzüldüm senin için özliycez seni ama önemli olan senin iyi olman tabiiki çok dikkat et kendine
selam kızlarr nasılsınız???
ben hem iyi, hem tuhaf, hem de azcık kötüyüm...
dün gece çok rahatsızlandım, kasın sancım ve idrar yaparken aşırı zorlamnadan ağla ağla bir hal oldum.. gece de mecburen acileeeee...
doktor idrar yollarında hafif iltihaplanma var dedim ama bu kadar sancı yapması tuhaftı.. antibiyotiğe başlayalım dedi.. ben de reglime 1 hafta var gebelik olabilir dedim.. tabii hemen kan alındı hcg için..
değeriiiimmmmmm 11.19
o esnada hastane de ki bulunan k.doğumcu (benim doktorum değil) reglime zaman olduğu için düşük çıkmasının normal olduğunu, gebelik var gözüktüğünü, haftaya pazartesi kan testini tekrarlamamı söyledi.. ben de bugün ankaraya gidecektim gidemedim, direkt kendi doktoruma gittim.. o da bana haftaya tekrar gel dedi.. arabayla gideceğimiz için ankara gitmem de sakınca yokmuş, yarın gidiyorum
ayyyyy inanmıyorum pembiq sen hamilesin ayy allahım bak içine doğdu ve oldu.ayyy çok sevindim canımbenim hiç merak etme yükselir o değer hadi yaz kendini listeye
yaa ben hala inanamıyorum yani hala kimyasalla sonuçlanma riski de var o yüzden haftaya kadar çok fazla sevinemiycem.. elimdeki değerle bugün doktorum da değerlendirme yapmak istemedi adetim geçmediği için sanırım.. haftaya belli olacak...
haa bir de idrar yollarında çıkan enfeksiyon canımı sıktı, o da kötü bişeye sebep olabilir allahım korusun
tatlım olumsuz düşünme değerin gayet iyi hem katlanarak gidiyormuş bak bi çok kişi adetten sonra yaptırıyor ve bu değerden de bazen düşük çıkıyor senin daha 1 haftan var ama.idrar yolu için de üzülme çünkü bir çok gebe kadında geçiriyor bunu.
selam kızlarr nasılsınız???
ben hem iyi, hem tuhaf, hem de azcık kötüyüm...
dün gece çok rahatsızlandım, kasık sancım ve idrar yaparken aşırı zorlanmadan ağla ağla bir hal oldum.. gece de mecburen acileeeee...
doktor idrar yollarında hafif iltihaplanma var dedim ama bu kadar sancı yapması tuhaftı.. antibiyotiğe başlayalım dedi.. ben de reglime 1 hafta var gebelik olabilir dedim.. tabii hemen kan alındı hcg için..
değeriiiimmmmmm 11.19
o esnada hastaneki k.doğumcu (benim doktorum değil) reglime zaman olduğu için düşük çıkmasının normal olduğunu, gebelik var gözüktüğünü, haftaya pazartesi kan testini tekrarlamamı söyledi.. ben de bugün ankaraya gidecektim gidemedim, direkt kendi doktoruma gittim.. o da bana haftaya tekrar gel dedi.. arabayla gideceğimiz için ankara gitmem de sakınca yokmuş, yarın gidiyorum
:52:
iştee budurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pembikommmmmmmmmm,tebrik ederim canımmmmmmmmmmm,,ayy çok sevindimm ve oklardayımmmm ne diyeceğimi şaşırdımm vallahiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
RABBİM sana şükürler olsun ezgiii hamileeeeeeeeee canim çok sevindim çokk .ALLAH tamamını erdirdin insalahhh
yaa ben hala inanamıyorum yani hala kimyasalla sonuçlanma riski de var o yüzden haftaya kadar çok fazla sevinemiycem.. elimdeki değerle bugün doktorum da değerlendirme yapmak istemedi adetim geçmediği için sanırım.. haftaya belli olacak...
haa bir de idrar yollarında çıkan enfeksiyon canımı sıktı, o da kötü bişeye sebep olabilir allahım korusun
ayy sağol tatlım içimi rahatlattın ..doktor çok fazla iltihaplanma olmadığı şimdilik ilaç almayalım ozaman dedi, bir serum verdi, dediğin gibi 3 lt su iç hergün dedi.. haftaya ona da tekrar bakıcaz duruma göre hafif bir ilaç verebilir..
yaa bahar inanmıyorum yaa
allahım tez zamanda size de yaşatsın bu duyguyu.. gerçi ben hala donuk biz vaziyetteyim, hala idrak edemedim
tülayy inanamıyorum yaa sanki bana şaka yaptılar da az sonra gerçeği söyleyecekler gibi geliyo yaa
ama dediğim gibi haftaya kadar doğru düzgün sevinemiycem...
bebeğiiimmmmmm darısıııı hatta daha sağlıklızı tez zamanda başınaaaaaa:116:
Kötü düşünmee tatlımmm,hiç bişeycik olmayacak civcivineeeee,bol bol dinlen ve suyu ihmal etmeee,yediğine içtiğine dikkat ettt,ayyy inanmıyorum yaaaaaaa,biri bana tokat atsınnn
canımbenim hiç umudunu yitirmedin herkese moral verdin umut oldun rabbimde seni fazla bekletmedi için rahat olsun kötü düşünme korkma 1 günde geçecek iltihabın bol meyve sebzze tüket su içemesende meyve suyu falan iç.hep iyi düşün olumsuz düşünüp hormonlarını etkileme.her şey çooooook güzel olacak.
tatlımmm yeni yeni kendime geliyorumm inanki,Rabbim sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçirmeni ve bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,öyle sevindimki anlatamam,emin ol mutluluktan gözlerim yaşardı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?