- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.481
pembiqcim senin şimdi sat neydi kaç günlük oluyor hesapladın mı.bak burçtaki de doğru çıktı birde ikizin olurmuş oda çıkarmış hatırladın mı kova burcu haziran yorumunu.
tatlım yumurtalam günümü hesap edemiyorum 14. gün yada 17. gün emin değilim..
adetim de 17 yada 20 hazirandı..
sat 21 mayıs
3 hafta 2 günlük görünüyor şimdilik doğum tarihi 25 mayıs gibi tabii bunlar benim hesaplarım
doktorum beni pazartesi günkü sonuçlarıma göre değerlendirecek
tatlım yumurtalam günümü hesap edemiyorum 14. gün yada 17. gün emin değilim..
adetim de 17 yada 20 hazirandı..
sat 21 mayıs
3 hafta 2 günlük görünüyor şimdilik doğum tarihi 25 mayıs gibi tabii bunlar benim hesaplarım
doktorum beni pazartesi günkü sonuçlarıma göre değerlendirecek
canım mayıs 25te doğarsa 1 senede doğmuş olur bebek 25 şubatta falan doğması lazım tahminen.tabi en doğrusunu doktor söyler pazartesiyi meraakla bekliyoruzzz
maşallah canım çok sevindim adına hayırlısıyla durum netliğe kavuşur
şimdiii pembiq hanım adet öncesii belirtilerinizi alalımmmmm
hayırlısı olsun canım darısı başımıza inşallah
kızlar ben çıkıyorumm yemek yapıcam
pembikommm çiçeği burnunda anneee kendine çok iyi bakk,Ankaraya gidiyormuşsun Allah yolunu açık etsin,olumsuz düşünceleride sil at kafandan,hümamız sıkı sıkı tutunmuştur anneciğineRabbim sizleri korusunnn
pempi ben derece aldım adetimee 3 gün var şimdi ateşimin nasıl olması gerekiyo hamile kalmak için
selam kızlarr nasılsınız???
ben hem iyi, hem tuhaf, hem de azcık kötüyüm...
dün gece çok rahatsızlandım, kasık sancım ve idrar yaparken aşırı zorlanmadan ağla ağla bir hal oldum.. gece de mecburen acileeeee...
doktor idrar yollarında hafif iltihaplanma var dedim ama bu kadar sancı yapması tuhaftı.. antibiyotiğe başlayalım dedi.. ben de reglime 1 hafta var gebelik olabilir dedim.. tabii hemen kan alındı hcg için..
değeriiiimmmmmm 11.19
o esnada hastaneki k.doğumcu (benim doktorum değil) reglime zaman olduğu için düşük çıkmasının normal olduğunu, gebelik var gözüktüğünü, haftaya pazartesi kan testini tekrarlamamı söyledi.. ben de bugün ankaraya gidecektim gidemedim, direkt kendi doktoruma gittim.. o da bana haftaya tekrar gel dedi.. arabayla gideceğimiz için ankara gitmem de sakınca yokmuş, yarın gidiyorum
tatlım şimdi ölçmeyle anlayamazsın ama adetinin başından beri ölçüp normal değerini belirlemen gerekirdi
Oyy Ölürümm Kuzummmmm sanaa bennn Alllahım ne guzel bir haber yaaa Sükür Allah a hayırlısıyla hamılesınnn cok sevındımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?