Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

pembiqcim senin şimdi sat neydi kaç günlük oluyor hesapladın mı.bak burçtaki de doğru çıktı birde ikizin olurmuş oda çıkarmış hatırladın mı kova burcu haziran yorumunu.

pembiqcim senin şimdi sat neydi kaç günlük oluyor hesapladın mı.bak burçtaki de doğru çıktı birde ikizin olurmuş oda çıkarmış hatırladın mı kova burcu haziran yorumunu.

tatlım yumurtalam günümü hesap edemiyorum 14. gün yada 17. gün emin değilim..
adetim de 17 yada 20 hazirandı..
sat 21 mayıs
3 hafta 2 günlük görünüyor şimdilik doğum tarihi 25 mayıs gibi tabii bunlar benim hesaplarım
doktorum beni pazartesi günkü sonuçlarıma göre değerlendirecek

canım mayıs 25te doğarsa 1 senede doğmuş olur bebek 25 şubatta falan doğması lazım tahminen.tabi en doğrusunu doktor söyler pazartesiyi meraakla bekliyoruzzz

maşallahcanım çok sevindim adına hayırlısıyla durum netliğe kavuşur

tekrar hayırlı ugurlu olsun.darisi tüm isteyenlerin başınaa.görüşmekk üzereee.ezgiiicann

canım mayıs 25te doğarsa 1 senede doğmuş olur bebek 25 şubatta falan doğması lazım tahminen.tabi en doğrusunu doktor söyler pazartesiyi meraakla bekliyoruzzz

ayy heyecanıma ver bebiiişş şubat diycektim

maşallahcanım çok sevindim adına hayırlısıyla durum netliğe kavuşur

amin canım teşekkür ederiiimmm

şimdiii pembiq hanım adet öncesii belirtilerinizi alalımmmmm

tatlım benim aşırı su gibi akınr-tım var ve kasık ağrık okadar

hayırlısı olsun canım darısı başımıza inşallah

amiin canımm... rabbim gönlünüze göre versinnn :116:

kızlar ben çıkıyorumm yemek yapıcam
pembikommm çiçeği burnunda anneee kendine çok iyi bakk,Ankaraya gidiyormuşsun Allah yolunu açık etsin,olumsuz düşünceleride sil at kafandan,hümamız sıkı sıkı tutunmuştur anneciğineRabbim sizleri korusunnn

çok sağol tattlıııımmmmmmm
kolay gelsin sana daa

ilk goz agrimmm hamilesin istee aylarca bu gunu bekledik cok sevindim anlatamam senin icin ilk merve simdi sennn inanki cokmutluyummm ve cok duyguladimmm butun samimiyetimle soluyorum

ezgiiiiiiiiiiiiiii çok ama çok sevindim inşallah değerin artar ve herşey yolunda gider rabbim gönlüne göre versin ben demiştim namaz sonunda dua ederken senin ve pasinin adı gözümün önüne geliyo die inşallah herşey yolunda gider bu ay pasidende umutluyum hadi inşallah

kızlar ben size bişey sormak istiyorum ya....

benim adetim bu ayın 5 inde başladı ve onunda bitti....

eşimde 10 unda geldi ve 11, 12 , 13..... bu günlerde ilişkiye girdik ....

bu kadar erken zamanda hamile kalma şansım var mı kızlar ya....

bu ay içinde birde 24 ünde gelecek 26 sında gidecek.... birde ozmanlar çalışırız.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…