- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.501
ilk goz agrimmm hamilesin istee aylarca bu gunu bekledik cok sevindim anlatamam senin icin ilk merve simdi sennn inanki cokmutluyummm ve cok duyguladimmm butun samimiyetimle soluyorum
ezgiiiiiiiiiiiiiii çok ama çok sevindim inşallah değerin artar ve herşey yolunda gider rabbim gönlüne göre versin ben demiştim namaz sonunda dua ederken senin ve pasinin adı gözümün önüne geliyo die inşallah herşey yolunda gider bu ay pasidende umutluyum hadi inşallah
Oyy Ölürümm Kuzummmmm sanaa bennn Alllahım ne guzel bir haber yaaa Sükür Allah a hayırlısıyla hamılesınnn cok sevındımm
tatlım şimdi ölçmeyle anlayamazsın ama adetinin başından beri ölçüp normal değerini belirlemen gerekirdi
canım hayırlısıyla inşallah himilesindir çok sevindim....
alllah tamamını erdirsin.....
ezgi senin sat neydi cnm
21 mayıs tatlım
duydum ki pembiq in bebegi oluyormusssssssss , cok mutlu oldummmmmm hayirli olsun canm, allah kucagina almani nasip etsin
bu arada 7 haziran olan adet günüm geçti benimde .... 7 gün geciktim, bu gün test yaptim , tek cizgiydi malesef ....
neden gecikti onu anlamadim... bekliyorum bakalim ne olacak kim bilir)
tekrar hayirli olsun
duydum ki pembiq in bebegi oluyormusssssssss , cok mutlu oldummmmmm hayirli olsun canm, allah kucagina almani nasip etsin
bu arada 7 haziran olan adet günüm geçti benimde .... 7 gün geciktim, bu gün test yaptim , tek cizgiydi malesef ....
neden gecikti onu anlamadim... bekliyorum bakalim ne olacak kim bilir)
tekrar hayirli olsun
ohooooooooo kizim senin bata dha baya var simdiden 11 ciktiysaaaaaa ikiye katlanarak gittigini dusunurseekkkkk batt gununde cok degerli olucak bebiss
canım beniiimm çok teşekkür ederimm..
inşallah senin ki de idrarda geç çıkan bir gebeliktir..
bence biran önce kanda baktır
canimmm belli olmaz geç döllenmiş olabilirrr
kızlar ben size bişey sormak istiyorum ya....
benim adetim bu ayın 5 inde başladı ve onunda bitti....
eşimde 10 unda geldi ve 11, 12 , 13..... bu günlerde ilişkiye girdik ....
bu kadar erken zamanda hamile kalma şansım var mı kızlar ya....
bu ay içinde birde 24 ünde gelecek 26 sında gidecek.... birde ozmanlar çalışırız.....
ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii listeyi güncelleeeeeeeeeeee.başa seni koyyyyyyyyyy
evt canlarim yaptiracagim bende bi kan tahlili :)
persembe günü annemler gelcek yanima .. annemle gider yaptiririm, yalniz gitmek istemiyorum :)
yimezler seni korkmaa.bir damlaa kann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?