Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canım çok teşekkür ederim.. dualarım sizinle...

mesajım geride kaldı. yeniden gönderiyorum...

canım görmedim kusura bakma..

çok teşekkür ederim.. gerçekten bu ay herşey çok farklı oldu ve ben çok inandım.. artık darısı tez zamanda başınıza.. hep dua edicem hepinize...

kızlarr bu arada ben yarın annemlere gidiyorum 1 hafta yokum burda o yüzden listeyi biri güncelleyebilir mi

bende gidiyorum bebişim memleketime yaklaşık 1 ay yokum.

benimde adet ağrım var dün gece feciydi bugün de çektim kasık ağrısı var brde göğüslerim de ağrıyo sivilcem de var adeti tarif ettim sanki kıııı

kız unuttum benimde sivilceler var azcık off inşallah hayırlısı be güzelim. sen ne kadarlık evlisin canım?

kızlar ben daha önce burda defalarca bahsettim tekrar söylemek istiyorum
ne kadar katkısı oldu bilmiyorum ama
ben bu ay krem bal+arısütü+polen+propolis karışımı yedim
ve eşime de hersabah keçiboynuzu pekmezi içirdim

evet canım daha öncede söylemiştin peki nerden aldın internettenmi almıştım keçiboynuzu pekmezi markettekilerden olurmu.

hımm etkisi olabilir tatlım. benim eşimde keçiboynuzu pekmezi yiyor yaklaşık 2 aydır, birde evicap tb kullanıyor. off canım ben bunların sadece vesile olduğunu,tek sebebin kısmet olduğunu düşünüyorum. ALLAH kısmet etsin inşallah hepimize ..

Arkadaşlar merhaba; bugün dr gittim.aşılama yaptırmak istediğimi söledim. benden bir sürü test , hsg (rahim filmi) istedi.eşimden de spermiyogram istedi.
duruma göre bu ay yaptırıcam.. arkadaşlar aranızda eşi sperm testi yaptıran varmı. istanbulda bi yer önerebilecek olan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…