- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.541
kızlar selam,
öylesine girmiştim. çok çok güzel bir haber aldım. ezgiiiiiiiiiii çok sevindim... sanki ben hamileyim. sakın fazla hareket etme. dinlen. iş güç bişi yapma. o sana sımsıkı tutunacak gör bak. dualarım seninle.
Tebrik ediyorum . Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah...
Bu ay daha başından beri o kadar rahat ve bilinçli hareket ettin ki, inan ki hayran oldum... Sanki önceden bu ay olacağını kesin biliyordun...
tondoraa yaa aramızda 1 gün var yani bat açısından belirtin var mı
kızlar selam,
öylesine girmiştim. çok çok güzel bir haber aldım. ezgiiiiiiiiiii çok sevindim... sanki ben hamileyim. sakın fazla hareket etme. dinlen. iş güç bişi yapma. o sana sımsıkı tutunacak gör bak. dualarım seninle.
mesajım geride kaldı. yeniden gönderiyorum...
ayy evet tatlımama benim arada bir kasıklarımda hafif batmalar oluyo,başkada bişey yok:26: ya sen?
canım görmedim kusura bakma..
çok teşekkür ederim.. gerçekten bu ay herşey çok farklı oldu ve ben çok inandım.. artık darısı tez zamanda başınıza.. hep dua edicem hepinize...
kızlarr bu arada ben yarın annemlere gidiyorum 1 hafta yokum burda o yüzden listeyi biri güncelleyebilir mi
benimde adet ağrım var dün gece feciydi bugün de çektim kasık ağrısı var brde göğüslerim de ağrıyo sivilcem de var adeti tarif ettim sanki kıııı
kız unuttum benimde sivilceler var azcıkoff inşallah hayırlısı be güzelim. sen ne kadarlık evlisin canım?[/QUOTE ağustos 1 de 2 yıl olucak 3 aydır korunmuyoruz bakalım
kızlar ben daha önce burda defalarca bahsettim tekrar söylemek istiyorum
ne kadar katkısı oldu bilmiyorum ama
ben bu ay krem bal+arısütü+polen+propolis karışımı yedim
ve eşime de hersabah keçiboynuzu pekmezi içirdim
hoşgeldiinnn canımcımm
kızlar ben daha önce burda defalarca bahsettim tekrar söylemek istiyorum
ne kadar katkısı oldu bilmiyorum ama
ben bu ay krem bal+arısütü+polen+propolis karışımı yedim
ve eşime de hersabah keçiboynuzu pekmezi içirdim
evet canım daha öncede söylemiştin peki nerden aldın internettenmi almıştım keçiboynuzu pekmezi markettekilerden olurmu.
kız unuttum benimde sivilceler var azcıkoff inşallah hayırlısı be güzelim. sen ne kadarlık evlisin canım?[/QUOTE ağustos 1 de 2 yıl olucak 3 aydır korunmuyoruz bakalım
olur tatlım daha yeni bile sayılırsınızallah seninde gönlüne göre versin sıkma çok kendini.
olur tatlım daha yeni bile sayılırsınızallah seninde gönlüne göre versin sıkma çok kendini.
yok canım sıkmıyorum ama bat yaklaştıya heyecan bastı,adet olursam da üzülmem yani
canlar ben çıkıyorumm..
kendinize iyi bakın.. inşallah haftaya iyi haberlerle gelicemm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?