- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.561
pasiiimm hoşgeldin canikom
yok canım sıkmıyorum ama bat yaklaştıya heyecan bastı,adet olursam da üzülmem yani
aferiinnaslında benim bu ay hiç umudum yok ben tedavi görüyodum geçen aya kadar,bu ay ara verdik. pekte bişey olmadı diyebilirim :26: ama heyecan oluyo tabii ister istemez senin bat kaçtı ya
Arkadaşlar merhaba; bugün dr gittim.aşılama yaptırmak istediğimi söledim. benden bir sürü test , hsg (rahim filmi) istedi.eşimden de spermiyogram istedi.
duruma göre bu ay yaptırıcam.. arkadaşlar aranızda eşi sperm testi yaptıran varmı. istanbulda bi yer önerebilecek olan ?
hayır bebiş daha mutlu son değil...
bu listenin tamamı hamiş olunca mutlu son olacakkk
hoşbulduk tatlım nasılsın...
Ben çok iyiyim ezginin haberi beni çok mutlu etti
CANIM GEÇMİŞ OLSUN..
testlerini yaptırıp başlaman en mantıklısı..
benim eşim yaptırdı..
her özel hastane yapıyor..
ama bakırköy ve nişantaşında bir özel lab. var..
eşim ilk orda yaptırmıştı..
aferiinnaslında benim bu ay hiç umudum yok ben tedavi görüyodum geçen aya kadar,bu ay ara verdik. pekte bişey olmadı diyebilirim :26: ama heyecan oluyo tabii ister istemez senin bat kaçtı ya
16 haz canım,bir de çok çalışmış olsam neyse 4 kerecik birlikte olduk heyecanın nedeni de yumurtlama dönemine denk getirmiş olmamız o yaniii,bir de annem rüyamda bana yumurta veriyomuş yumurtaya da çocuk derlermiş miş miş miş...senin 15 hadi bakalım hayırlısı olan neyse o olsun
CANIM GEÇMİŞ OLSUN..
testlerini yaptırıp başlaman en mantıklısı..
benim eşim yaptırdı..
her özel hastane yapıyor..
ama bakırköy ve nişantaşında bir özel lab. var..
eşim ilk orda yaptırmıştı..
deryacım tümlabı mı diyorsun? evet oranın namını bende duydum ama baya bi tuzlu dimi?
ezgiiiiiiiiiiiiiii çok ama çok sevindim inşallah değerin artar ve herşey yolunda gider rabbim gönlüne göre versin ben demiştim namaz sonunda dua ederken senin ve pasinin adı gözümün önüne geliyo die inşallah herşey yolunda gider bu ay pasidende umutluyum hadi inşallah
16 haz canım,bir de çok çalışmış olsam neyse 4 kerecik birlikte olduk heyecanın nedeni de yumurtlama dönemine denk getirmiş olmamız o yaniii,bir de annem rüyamda bana yumurta veriyomuş yumurtaya da çocuk derlermiş miş miş miş...senin 15 hadi bakalım hayırlısı olan neyse o olsun
olsun ya tutarsahem yumurtada iyidir doğru. benim bat aslında yarında ben hep geç olduğum için,15 i yazdık.
canım allah razı olsun duaların için..
çok mutlu ettin beni ve bi okadarda duygulandırdın..
rabbim isteyen herkese versin inşallah...
selam kızlarr nasılsınız???
ben hem iyi, hem tuhaf, hem de azcık kötüyüm...
dün gece çok rahatsızlandım, kasık sancım ve idrar yaparken aşırı zorlanmadan ağla ağla bir hal oldum.. gece de mecburen acileeeee...
doktor idrar yollarında hafif iltihaplanma var dedim ama bu kadar sancı yapması tuhaftı.. antibiyotiğe başlayalım dedi.. ben de reglime 1 hafta var gebelik olabilir dedim.. tabii hemen kan alındı hcg için..
değeriiiimmmmmm 11.19
o esnada hastaneki k.doğumcu (benim doktorum değil) reglime zaman olduğu için düşük çıkmasının normal olduğunu, gebelik var gözüktüğünü, haftaya pazartesi kan testini tekrarlamamı söyledi.. ben de bugün ankaraya gidecektim gidemedim, direkt kendi doktoruma gittim.. o da bana haftaya tekrar gel dedi.. arabayla gideceğimiz için ankara gitmem de sakınca yokmuş, yarın gidiyorum
canım tümlab mı acaba? fiyat konusunda bi fikrin varmı ?
bebeğim ağlama..
okudum geçmişte adet olmuşsun..
bak rahim ve yumurtalıkların kendini yeniledi....
önümüzdeki ay kupa senin...
pasımmm
ben çok kötüyümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?