Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ooyyy ben geldiiiimmm
ayşem ne rahat yaaa kocamm 3 gün yok ve sen rahatsın
halvet olcaktı olmıcaktı derdi yok
Allahım ne olur tez zamanda bize de nasıp ettt

bıse sorcam ben amelıyatı kapalı olursam kac ay koruncam yıne 3 aymı?
ilk adetten sonra korunmucannnnnnn
ooyyy ben geldiiiimmm

ama ama biliyon çok çalıştık şimdi tatill zamanı

ezgoşum hele bi anlat senin maceranı nasıl olduu da öğrendin, değerin kaç çıktıı ...ayyyyy sende anne oluyon yaaaaaa

tam bir sürpriz oldu ayşem..
pazar günü kasık sancım vardı ama dayanamıyodum birde idrarımda biz zorlanma anlatamammm yani ağla ağla bir hal oldum.
akşamda acile gittik artık, idrar yollarımda hafif iltihaplanma çıktı. doktor antibiyotik başlayalım diyince hoop dedim dur bakalım ağır ol dedim reglime 1 hafta var gebelik olabiir dedim hcg baktılar 11.19 çıktı tabiii ben uçuşa geçtim
ama benim doktorum da dedi haftaya pztesi gel hem adet günü de gelmiş olur tekrar bakalım düzenli artış var mı ona göre değerlendirelim dedii

hoşgeldin canım
bu kadar sıkma canını
eşin çocukalrı seviyor bak
inşallah en kısa zamanda yumuşar ve siz de hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz.
benım de eşim istemıyor aslında
hele ilk zamnalar (ben de11 aylık evliyım)ben konuyu açtığımda kavga ediyorduk
ama şimdi doktora bile birlikte gidiyoruz yanı bıraz daha yumuşadıı
hatta bayaa

ooyyy ben geldiiiimmm

allah bıraan once kucagına nasıp etsın

adetine bi hafta kala bu değerr,,wuuuuuuuuu kesin artarr ,döllenme zamanı tam 12den olmuş yaniii...isabetli atışşş

ilk adetten sonra korunmucannnnnnn

ama ama biliyon çok çalıştık şimdi tatill zamanı
biz de çok çalıştık ama olmadı napalımmm
hepberaberrr kuşum sende bu ay panik olmuşsun çok takıyorsun ebru gibi biraz rahat ol ben tatlımmmm

yok be hıracım ya aslında ben inanılmaz rahattım ve çok mutluyum yumurtlama gününü tutturmuştuk çünküüü

ama bu ara kanama benı mahvettii ne düşünceğimi bilemedım
ama daha rahatım şimdiiiii

Ezgimmm sabahtan benimde kasıklarımda ağrı var sık sık idrara çıkıyorum ve hafiften ağrım oluyor,hastaneye gitmek istemiyorum,bişey varsada çıkmaz çünkü batıma 9 gün var,sonra iğne filan yaparlar,sonra pozitifide görürsem eğer kafama takılır,acabalar beynimi kemirirriyisimi gitmemekk

bılmıyorum ya bu konu benı cok yıpratıyor artıkk ınsallah benımde esım yumusar aslında cok sevıyor hatta cocugum olsa ben ıse nasıl gıderım bıle dıyor bazen ama anlamıyorum ben konusunca nıye kızıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…