- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #34.541
yok canım üzülmedim hiç hayırlısı böyleymiş ilk 2 ay gerçkten üzülmüştüm çünkü hemen olacak sanmıştımöyle değilmiş tbii birde çok ta illede olsun diye diretmekte iyi değil akışına bırakmak en güzeli olursaaaa başımız gözümüz üstüne olmazsada canımız sağolsun hayatı yaşamaya devam ederiz ona göre planlar yaparız,acayip bi dinginlik olgunluk çöktü banaa kııı
hoşgeldin ebruşş
hoşbulduk topiğin güzel hatunları pembiğin hamiş haberi ile heyecan içierisindeyim ve mutluluk o bunu çok haketmiştihoşgeldin tatlm
ne güzel bak
o dinginlik bana da çökse yaaa
hoşbulduk topiğin güzel hatunları pembiğin hamiş haberi ile heyecan içierisindeyim ve mutluluk o bunu çok haketmişti
h.b cAN CAN çok özledim hepiniziiiiiiiiiiiiii pembig hamiş baska varmı sende durtumlar nasıl soğan kürünü bıraktınmıHoşgeldin tontikkkkkkkkkkkkkk
çöker çökerrr fazla üstelememek lazım aşkoo
:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:
:124::124:
h.b cAN CAN çok özledim hepiniziiiiiiiiiiiiii pembig hamiş baska varmı sende durtumlar nasıl soğan kürünü bıraktınmı
:130:
:130::130:130::130::130::129::129::129::129::125::125::125::125::125:
darısı bizlere inşallahhh
kızlar benim çıkmam gerek,sofra hazırlayacam sıpalar yemek bekler,kociş gelmezse gelirim yine,öpüyorum hepiciğiniziii..........
hepberaber sıra sendeşu yazı iyideğerlendirmemiz lazım biliyorsun hamile kalmak en çok tatilde mümkün oluyor
h.b cAN CAN çok özledim hepiniziiiiiiiiiiiiii pembig hamiş baska varmı sende durtumlar nasıl soğan kürünü bıraktınmı
valla bebk isterken bir şeyleri hesap etmedelın olmuyor
böyle olunca da insan herhalükarde düşünüyor ve stres oluyorrrrrrrrr:84::84::84:
güle güle canımmmm afıyet olsun
eee dizginlicaz kendimizi mecbur,strese girmek yokkıss ben stresli değilimde annem ve k.validem benden heycanlı 16 haziranı iple çekiyolrdı soramıyolarda çatlıyolardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?