- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #34.561
ezgi senin batın 20simiydıııı
yarın mı
yaa tatlım bende bilmiyorum ki 14. gün çatladıysa yarın ama 17. gün çatlamış olsaydı 20siydi
ben cevap yazdımda geride kaldı sanırım ....ebru sana da meraba
sabahtan beri cevap yazıom
herkese yazıon bana yazmıyon
bu olağan bişey güzelim saraçoğlu soğan kürünü kullanan bazı kadınların kürü kullanırken 2.kez adet olacağını söylüyor ve kürü bırakmayın 15 gün düzenli devam edin diyo ...valla benım durumlar karışık
günlerdir topikçek bunu tartışıyozz
ben bu ay içinde 2. adetımız oldum
yanı kanamam oldu doktorum da adet bu dedi
canımsın sağol....senin bat ne zamandı şu bebeişler bi göbişime düşsede bizde gerile gerile gezsek demi ayyy ne naz yaparız koçişlerebizde seni özledik kuşummm,soğan kürünü yapamadım sadece iki gün içebildim,mideme dokunuyordu,gelmeyesice batımı bekliyorum bakalım hayırlısı olsun...
ben cevap yazdımda geride kaldı sanırım ....
bu olağan bişey güzelim saraçoğlu soğan kürünü kullanan bazı kadınların kürü kullanırken 2.kez adet olacağını söylüyor ve kürü bırakmayın 15 gün düzenli devam edin diyo ...
canımsın sağol....senin bat ne zamandı şu bebeişler bi göbişime düşsede bizde gerile gerile gezsek demi ayyy ne naz yaparız koçişlere
ebruşkaa yazdıklarını okudum çok teşekkür ederimm canımm hadi hemen sizde peşimden gelinnnnnnn
aşkitommmmmmm naberrr
iyidir aşkitom senden naber...
senin ateş tablonu görebilirmiyim..
birde karanfil gelmedi bugün hiç..
acep gebemi bu kız:44:
iyidir aşkitom senden naber...
senin ateş tablonu görebilirmiyim..
birde karanfil gelmedi bugün hiç..
acep gebemi bu kız:44:
tatlım ben worde kaydetmiştim benim bilg. kaldı o bunda yok
ben cevap yazdımda geride kaldı sanırım ....
bu olağan bişey güzelim saraçoğlu soğan kürünü kullanan bazı kadınların kürü kullanırken 2.kez adet olacağını söylüyor ve kürü bırakmayın 15 gün düzenli devam edin diyo ...
canımsın sağol....senin bat ne zamandı şu bebeişler bi göbişime düşsede bizde gerile gerile gezsek demi ayyy ne naz yaparız koçişlere
bencede
ebruşkaa yazdıklarını okudum çok teşekkür ederimm canımm hadi hemen sizde peşimden gelinnnnnnn
aşkitommmmmmm naberrr
rica ederim ne demek bak bana söz vermiştin bizi bırakma olurmu....
bizde hamile kalalım hep berbaer anne topiğinde yine devam edelim...
pembig öyle duyguluyumki şu anda küçük kızınla seni burda ağırlaıcaz :)
evet küçük kız dedim içimden öyle geldi ...çünkü allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin evin ıngaaaaaa ıngaaa sesleriyle çınlasın mutluluğun daim olsun güz<el kardeşim
şurayı bir incelesene bebişiiimmm
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/239175-sogan-k252r252-kullananlar-kanama-oldu.html
evet ben öyle okumustum...pembig link atmıas bir göz at istersne için rahatlasın...evet son adet tarihini baz alıcaksın canımaaaaaa diyor mu öyleeeeee.
ee o zaman ben 2. adetımı sayıcam son adet olrak
sıkılma caım sen bize umut ol yürek ver destek ol hep beraber şu listemiz hamiş kalalaım ....yaşamayan bilmez sen bizi daha net anlıcaksın hep bizimle ol burda dstek ver hep beraber olalım aşalım...yaaa ağlatma beni şimdiii zaten çok sıkıntım varrr
ayyy adını fatmagül koydum başladı :86::86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?