Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

pembigcim sana bişey sorucam sen ateşini ölçerken 36.5 hiç çıktımı ateşin nasıl devam etti ve belirtin varmı....şimdi sen birdaha ne zaman kan vericeksin

pembigcim sana bişey sorucam sen ateşini ölçerken 36.5 hiç çıktımı ateşin nasıl devam etti ve belirtin varmı....şimdi sen birdaha ne zaman kan vericeksin

canım ilk 14. gün çatladığından şüphelendiğimizde çıkmıştı sonra bir düştü bi çıktı en son 36.6-36.7 lerde gidiyor..
ya benim sadece aşırı su gibi akıntım oldu ama akabinde sistit oldum akıntım ondan da olmuş olabilir.. şimdi yok mesela.. ama bugün bir bel ağrısı başladı ki anlatamamm ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ağladım ağlıycam yanii,
pazartesi tekrar kan vericem bakalım ne çıkacak:18:

Son düzenleme:

sana tavsiyem hep pozitif düşün herşeyin hayırlısıyla iyi olacağını düşün sıkılıp sts yapma walla ben ilk gebe kaldığımda kese görülcekmiş felan bilmiyordum doktora gittim habersiz bi şekilde idrar testinde silik çıkmıstı doktor alttan ultrasonla baktı baya arastırdı içerdesonra minnak bi kese buldu kese olusmus dedi hatta kalp atıslarını gösterdi 6 haftalık olmustu ...yani bilmemek daha güzelde bizim elimizde arama motoru hapşursak arattırıyoruz ..umarım herşey iyi gider iyi haberlerini hatta çığlıklarını bekliyoruz

inşallah canım.. ilk defa bu kadar yaklaşmışken kaybetmek istemiyorum ama herşey allahın takdiri.. hayırlısı bakalım..

kızçeler ben çıkıyorumm
eşimm meyve istıyor biraz onunla ilgileneyım
gece belki girerim
giremezsem p.tesiye kadar yokum
Ezgoşum iyi haberlerini beklıyorum annem
Bebeğin seninle inan bunaaaa
Hepinizi öpüyorum
özleyın beniiiiiiiii

kızlar hele bi durunda şu alaman sitesine girimde yumurtlaam günümü felan arattırıim bu ay bi umursamaz oldum yani ......bu ay pek öyle adetten önce test felan yok gelsin geçiyosa geçsin takmıcam......
bi şeyin ne kadar çok peşinde koşarsak bizden o kadar çok uzaklasır

güle güle kuzum..
kocanlada ilgilen tabi..
daha sana çok lazım
seni şimdiden özledim kuzummmmmmm

aşkitom yaaa benimde ateşim düzensiz ölçtüm biliyorum ama...
iki gün üüstüste 35.9 çıktı..
sonra peşinde 36.4
36.3
bu sabah 36.4:44::44::44:

aşkitom bak en son 5.9 çıktığı gün çatlamış işte ertesi sabah aniden fırlamışşş
ama benimde çatlamadan sonra sürekli indi çıktı hiç sabit gitmedi önemli olan düştükten sonra tekrar yükseliyor mu yoksa düşük mü devam ediyor..
benim ki 36.5-36.6-36.7 arasında oynuyor hep

o zman bende bikaç gün daha ölçeyim bari

görüşürüz tatlımmm hep dualarımdasınnn:116::116:

inşallah canım.. ilk defa bu kadar yaklaşmışken kaybetmek istemiyorum ama herşey allahın takdiri.. hayırlısı bakalım..
rabbim nasıl uygun görürse öyle elimizden dua etmek baska bişey gelmez umarım rabbimde dualarımızı ellerimizi geri çevirmez ki rabbim gnülden yürekten edilen duları asla geri çevirmez çok inanıyorum buna ...
söylemedi demeyin listemiz teker teker hamiş olucak ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…