Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ayy kıyamam sana niye boyle duygu yüklü oldun bir anda...
benide duygulandırdın...

nasıl olmayım pasim
kimseyle paylaşamadıklarımız paylaşıyoruz belki burda
üzülüyoruz birlikte sevınıyoruz
ve en önemlisi aslında birbirimizi hiç tanımıyoruz aslında ama birbirimize ne kadar duacıyızz.
rabbım geri çevirmesinn inşallah.

belki söylenmez böyle şeyler ama perşembe bugün diye yasın okuyım dedim ve hepinzie dua ettım
şimdi de ezan okunuyor yıne edıyorum

rabbim dualarını geri çevirmesin canım benimm... amin..

canım allah kabul etsin dualarını dileklerini..
evet dışarda kimse anlamıyor seni..
biraz bu konulara fazla dalsan çocuk manyağı gözüyle bakıyorlar..
ama burda hertürlü sıkıntımızı paylaşıyoruz..
iyiki varsınız..

güzel hatunlar ben çıkıyorum size hayırlı ve hoş sohbetler dilerim umarım dularınız kabul gönülleriniz umut dolsun iyi geceler ....he bu arada ben bu gece aganigi naganigiaaaaaaa kızlarrr

Allah kabul etsin canım benim.......Rabbim tez zamanda ve hayırlısıyla meleğini göndersin sanada inşallahhhh........

sen de iyi ki varsın canım
hadi artık çıkıyorum ben iyi bakın kendinizee

kızlar ben düşükten sonra çoçuk isteyeli tam 9 ay oldu hala bildiğiniz gibi hamiş değilim 2 gün önce eşim bana bişey itiraf etti ebru dedi ben hep ucuna bo...şa...dum zaten ben hamudada kalksam ilişkiden hemen sonra hepsi dışarıya çıkıyordu meğerse bu dipine değilde ucuna veriyormus hepside olduğu gibi geri geliyordu 2 gün önce halvete girdik dipine yaptı baktım bende hiç sperm gelmedi bak gördünmü dedi....şok oldum sizce bu sebeplemi hamiş kalamadım ben yorum bekliyorum

kız nasıl farketmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…