Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

a.selam canımm
çok merak ettim seniii
ne var ne yok????

giremedim kaç gündür nete dün doktora gittim tahlil sonucu negatif fakat nur topu gibi bir kistim var farlutal verdi hemen kullanmaya başla dedi başladım ama gögsümdeki kabarcıklar hala duruyo doktorda baktı gebelik olabilir diyerek ultrason ve kan tahliline gönderdi ama sonuç bu

canım benim çok geçmiş olsun geçen ay ben de senin gibi olmuştum.. 1 haftaya gelir adetin sıkma canını, hakkında hayırlısı olsun

kız nasıl farketmezsin
canım ben hiç farketmedimki sadece kend kendime daha eşim geri çekilince hepsi geri geliyordu bende burda okudum bi tanesi benden gelmiyor felan demişti o dikktimi çekti eşimde bana gerçeği anlattı hatta uyguıladıgerçektende geri gelmedi hepsi içimde kaldı çünkü geçen ay ateş ölçme yöntemiyle yumurtlama günümü buldum yumurtlama günümden 1 gün önce berbaer olduk tam dibine bosalsaydı şimdi hamileydim bende diyorumki spermler şimdi içimde ne içimdesi hepsi akmıs gitmiş o sebeple kalmamısım .....,,
yhaaaaa bide hira eşim tam bosalırken ben kendimi çok sıkıyorum sanki içimde bişi büzülüyor gibi oluyor eşim sıkma kendini diyor rahat bırak dio olmuyo bu nednedir

Canım geçmiş olsun...üzme tatlı canını kistle bile hamile kalan var onu sorun yapma,tedavini ol güzelce,kabarcıklarada çok takma bendede var onlardan birkaçtane...

ebrucum bence bu kadar acık yazacağın şeyleri özelden msj at canım malum bunları cümle alem okuyor

Neden olduğunu sölemiyim şimdi burdaa...

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun...üzme tatlı canını kistle bile hamile kalan var onu sorun yapma,tedavini ol güzelce,kabarcıklarada çok takma bendede var onlardan birkaçtane...

kullanıyım hapı adetten sonra tekrar gel dedi gider bakarım, seninkilerde göğüs ucunu kaplamış durumda mı benim önce tek göğsümdeydi sonra ikincisinde de cıktı

bune yaa ahlakkk günah diye bişey kalmamışş. bAZI şeylerr nagmahremdirr arakdasllarr

bendekiler çok fazla değil tatlım,herbirinde 3-4 tane var...

bendede var onlar önceden de vardı zaten ama benim bu dediklerim göğüs ucumun hemen dibinden başlayıp toplu iğne büyüklüğünde beyazımsı çok sayıda kabarcıklar ve göğüs ucumu cevrelediler ben bunlardan çok umutlanmıştım ama alakası yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…