Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

arkadaşlar 46,7 milimlik kist bulantı yapar mı benim bazen rahatsız edici şekilde bulantım oluyo

yapabilir tatlım baya büyükmüş seninki
benimki 3mm di
sen hamile kaldın diyee.benimde kan veresim varr pazartesii .çıkarmıkii

kaçıncı günün oluyo kuşumm benim 23. gün belli oldu

ama senin yumurtan geç çatlamadı mı bu ay tatlım
çıkmayabilir
bak benim muhtemelen çatlamanın 10. günü çıktı

aaaaaaaaa dogru diyosun benimkiii 18.gün çatladiii.aramizda 8 gün varr. ee 31 gündemi kAN VErsem çıkarr.ama ozamana kadarr idrar testinde çıkar yaa.allah kafam karıstı simdii

Kızlar bu defa çıktımm,oturamıyorum ağrıdan yoksa kalırdım sohbetinize doyulmuyorr..Hepinizi seviyorummm,iyiki varsınızzz

kızlarrr burda cuma selasıı veriliyooo.ALLAH HİÇBİRİMİZİ KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMASIN İÇİNDE BENİDE AMİN..........

arkadaşlar ben yağlarımı eritmeye gidiyorum :79: varıp 2 pedal ceviriyim bi işe yarar belki hepinizi öptüm ii akşamlar pembikim dikkat et kendine

Kızlar bu defa çıktımm,oturamıyorum ağrıdan yoksa kalırdım sohbetinize doyulmuyorr..Hepinizi seviyorummm,iyiki varsınızzz

canımm hadi yat dinlen biraz ama inşllah geçmez ağrın benim gibi
sen de iyi ki varsın nurum.. biz de seni seviyoruzzzzz

teşekkr ederm canım nasıl gidiyo bebiş varmı sende

iyi çok şükür canım.. henüz 4 gün oldu bebeğimi öğreneli

kızlarrr burda cuma selasıı veriliyooo.ALLAH HİÇBİRİMİZİ KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMASIN İÇİNDE BENİDE AMİN..........

amiiiiiiinnnnnnnn :116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…