- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #34.701
iyidir aşkitom senden naber...
senin ateş tablonu görebilirmiyim..
birde karanfil gelmedi bugün hiç..
acep gebemi bu kız:44:
bence hamile karanfilll
karanfilce nasılsın canım arkadaşlar senin hamile olduğunu düşünüyor test yaptınmı?
İyi geceler Kızlar forumu gezerken şöyle bir başlık gördüm,denemekle bişey kaybetmeyiz..Ben deniyecem bakalım...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/440818-hamile-kalmanin-basit-yolu.html
İyi geceler Kızlar forumu gezerken şöyle bir başlık gördüm,denemekle bişey kaybetmeyiz..Ben deniyecem bakalım...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/440818-hamile-kalmanin-basit-yolu.html
:84::84::84::84:hiranurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geçmişi mi okuyon:84:
beni merak etmeniz çok duygulandırdı sağolun.. bugün okulda hiç giremedim. meslekçiyiz ya son günlerde ıvır zıvır çok işimiz oluyor. gelincede dışarı çıktık. az önce geldik. oysa sizi bilgilendirmek isterdim. adet olmadım şu an itibari ile batıma 2 gün kaldı ama (normal şartlara göre ama yumurtlamaya göre geçti-ama geçen ayda geçmişti.) ateşim bugün yine düştü.36.5 vücut ısım bana şaka yapıyobi çıkıyo bi iniyo. hayırlısı.
ama sen de kan vercen sanırım derya bi pozitif çıksa da öylece kalsan :))
neyse şimdi yatıyorum fena yoruldum. hemşom sana da merhabaaltta ismini gördüm öpüyorum canım
tülayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy özlemedinmi beniii
Hadi bakalım canım inşallah gecikmeyle kalmaz hiç gelmez...Merakta bırakma ama bizleri...
Günaydınlar. bu sabah ateşim yine çıktı test yaptım ve negatif çıktı. yani hamile değilim. hayırlısı. vakti gelmedi demek daha.. bugün 27. günüm
canimm test için daha erken çıkmaya bilirr.kan en garantii.umarımm hamilesindirr.bende sınnuda çatladım sanirim.atasim bu sabahh 36.2 den 36.5 çıktıı
ne güzel çok sevindim. değerlendirdin değil mi? bu aya da seni hamile yaparız artık.
senin vücut ısın düşükmüş.. benim en düşükte 35.5 oluyorne ateşliymişim yaff
benim negatif belli ben 10. günde yumurtlama oldu. olsa şimdiye çoktan çıkardı. bakalım adeti bekliyorum artık ben.
ne güzel çok sevindim. değerlendirdin değil mi? bu aya da seni hamile yaparız artık.
senin vücut ısın düşükmüş.. benim en düşükte 35.5 oluyorne ateşliymişim yaff
benim negatif belli ben 10. günde yumurtlama oldu. olsa şimdiye çoktan çıkardı. bakalım adeti bekliyorum artık ben.
sen yine de çalış. aman yatak odanız ayrı değil mi salla gitsin çocuktan önemli değil yaselam kızlar
nasılsınız
bugün kayınvalidem, görümce ve iki çocugu geliyor ins bı hafta kalmazlar yoksa yumurtlama günüm güme gider((
buayy geç yumurtladımm benn.18.yada 19.günn.incir suyundan olabilirmii.ilgisi olann:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?