Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

iyidir aşkitom senden naber...
senin ateş tablonu görebilirmiyim..
birde karanfil gelmedi bugün hiç..
acep gebemi bu kız:44:

bence hamile karanfilll

beni merak etmeniz çok duygulandırdı sağolun.. bugün okulda hiç giremedim. meslekçiyiz ya son günlerde ıvır zıvır çok işimiz oluyor. gelincede dışarı çıktık. az önce geldik. oysa sizi bilgilendirmek isterdim. adet olmadım şu an itibari ile batıma 2 gün kaldı ama (normal şartlara göre ama yumurtlamaya göre geçti-ama geçen ayda geçmişti.) ateşim bugün yine düştü.36.5 vücut ısım bana şaka yapıyo bi çıkıyo bi iniyo. hayırlısı.
ama sen de kan vercen sanırım derya bi pozitif çıksa da öylece kalsan :))
neyse şimdi yatıyorum fena yoruldum. hemşom sana da merhaba altta ismini gördüm öpüyorum canım

karanfilce nasılsın canım arkadaşlar senin hamile olduğunu düşünüyor test yaptınmı?

sağolasın canım. iyiyim çok şükür. bilmiyorum ki adet olmadım ama vücut ısım düştü büyük ihtimal adet olcama ama tabi başta sizler burdaki bütün arkadaşların ve benim hamile olmam. bizim minik kerataların bize sürpriz yapması. o kadar yorgunum ki canım geçmişi filan 10 ar sayfa atlayarak okudum. seni de görmemişim kusura bakma.:78:

kızlarrr kafam karıtı yaa yardım edin pembip öncelikle çok sevindim bitanem Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşalah...benim sat 27 mayıstı her ay 12.günde çatlıyodum bu ay 14.günde çatladı pembiq sen erken öğrenince valla çok heycanlandım bende..acaba en eken ne zaman kanda çıkar bat 21 i yazdırdım buraya ama doktor geç çatladığın için bu ay 28 günde bir olabilirsin dedi oysaki hep 26günde bir olurum pofsssss kafam karıştı yaaa

Hadi bakalım canım inşallah gecikmeyle kalmaz hiç gelmez...Merakta bırakma ama bizleri...

Hadi bakalım canım inşallah gecikmeyle kalmaz hiç gelmez...Merakta bırakma ama bizleri...

Günaydınlar. bu sabah ateşim yine çıktı test yaptım ve negatif çıktı. yani hamile değilim. hayırlısı. vakti gelmedi demek daha.. bugün 27. günüm

Son düzenleme:
Günaydınlar. bu sabah ateşim yine çıktı test yaptım ve negatif çıktı. yani hamile değilim. hayırlısı. vakti gelmedi demek daha.. bugün 27. günüm

canimm test için daha erken çıkmaya bilirr.kan en garantii.umarımm hamilesindirr.bende sınnuda çatladım sanirim.atasim bu sabahh 36.2 den 36.5 çıktıı

canimm test için daha erken çıkmaya bilirr.kan en garantii.umarımm hamilesindirr.bende sınnuda çatladım sanirim.atasim bu sabahh 36.2 den 36.5 çıktıı

ne güzel çok sevindim. değerlendirdin değil mi? bu aya da seni hamile yaparız artık inşallah.
senin vücut ısın düşükmüş.. benim en düşükte 35.5 oluyor ne ateşliymişim yaff
benim negatif belli ben 10. günde yumurtlama oldu. olsa şimdiye çoktan çıkardı. bakalım adeti bekliyorum artık ben.

Son düzenleme:

yinede kötü düsünmee.ALLAH dilersee olmayacak sey oluyooo.evet degerlendirdim dün gece umarım bu ay yüzüm gülerr.

yinede kötü düsünmee.ALLAH dilersee olmayacak sey oluyooo.evet degerlendirdim dün gece umarım bu ay yüzüm gülerr.

buayy geç yumurtladımm benn.18.yada 19.günn.incir suyundan olabilirmii.ilgisi olann:26:

selam kızlar
nasılsınız
bugün kayınvalidem, görümce ve iki çocugu geliyor ins bı hafta kalmazlar yoksa yumurtlama günüm güme gider ((

selam kızlar
nasılsınız
bugün kayınvalidem, görümce ve iki çocugu geliyor ins bı hafta kalmazlar yoksa yumurtlama günüm güme gider ((
sen yine de çalış. aman yatak odanız ayrı değil mi salla gitsin çocuktan önemli değil ya
buayy geç yumurtladımm benn.18.yada 19.günn.incir suyundan olabilirmii.ilgisi olann:26:

bilmiyorum ki havuç kullanmadın mı havuç atmayınca çatlamıyormuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…