Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

beklemedeym canım ya ne olsn işte ama bu ayda gitti sanırm çünkü daha reglime 9 günüm var sancm oldu regli sancısı hemde ben anlıyrm senden nbr

canım dur hele,adetlerimiz gelmeden umutsuzluğa kapılmayalım,hem adet ve gebelik belirtileri hemen hemen aynıdır..

ıyyyyyyyyyyyyyykk ay birden çıkasım geldiiii.az önceki burdakiler çok çok seviyorum.byyyyyyyyyy

çok sevndm hayırlı olsn ne kadardr istydn bide hangi belirtileri yaşadn

çok sağol cnm darısı isteyen herkesin başına..
2buçuk senedir bekliyorum ilk gebeliğim bu..
ben adetimden 5-6 gün önce öğrendim benim fazla belirtim olmadı .. bu arada sistit olduğum için hep onun belirtileriyle uğraştım.. ama bugün aşırı bel ağrısı çekiyorumm

allah tamamını görmeyi nasip etsn şeker

slm kızlar ben geldim kağıt kalem elimde alman takvimine göre yumurtlamamı felan not alıcam ....bide ateş yöntemine devam ediyorum bugün 36.0 dı

nisbir naber canım sanırım sende regl oldun dimi....napalım bu ay bakalım neler olucak belki yaz ayında daha az stres yaptığımız için bu ay kalrızı hadi hayırlısı

nisbir naber canım sanırım sende regl oldun dimi....napalım bu ay bakalım neler olucak belki yaz ayında daha az stres yaptığımız için bu ay kalrızı hadi hayırlısı

hoşgeldin ebrucum.evet ben de adet olmuştum bugün 9.günüm bugün doktora gittim ben muayene olmak için oldum ve pko görünümü var dedi doktor ama büyüyen bir yumurtam varmış.adetin 21.günü de bi test yaptırcakmışım.sen neler yaptın canım nasılsın.

hoşbulduk canım benim net koptu geldim ama sen çıkmıssın sen o doktorlara fazla aldırıs edipte umudunu yitirme neler neler okuyorum hiç çoçuğun olmaz deyipte hamile kalanlar bile var sana pko demişse sende yaparsın bir soğan kürü geçer gider tabi sen bilirsin ben bişey diyemem bak pembigdede pko vardı soğan kürü yaptı doktor gitti kaybolmus demiş...bende geçen ay soğan kürü yaptım hani haturlarsan benimde akıntım çok fazla oluyordu çamasırım hiç kuru kalmıyordu soğan kürünü yaptım bu ay masallah gayet iyiyim akıntım ilk yoktu şimdi yumurtlama dönemne giriyorum hafif basladı öyle kokma felanda yok şükürler olsun ...
bende daha iyiyim işte kan testinde negatifi görünce anca kendimi toparlayabildim 6 temmuz batım ..
10 temmuza kadar şayet adet olmazsam test mest yapmam
hem param hem psikolojimi bozmam
rabbim verecekse verir...
battan önce test yapıp negatifi görmek acayip moralimi bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…