- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #34.681
kızlarrr burda cuma selasıı veriliyooo.ALLAH HİÇBİRİMİZİ KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMASIN İÇİNDE BENİDE AMİN..........
HIMmmmmmmm ozaman biraz daha beklerim zati 3 gün sonrada adet tarihimm.direk idrarla ögrenirim.bak hele sanki hAmileyimde bide ögrenmem kaldıı.tövbee tövbee
arkadaşlar ben yağlarımı eritmeye gidiyorum :79: varıp 2 pedal ceviriyim bi işe yarar belki hepinizi öptüm ii akşamlar pembikim dikkat et kendine
kızlar bende çıkıyorum..
hepiciğinizi tek tek öpüyom gül yanaklarından...
beklemedeym canım ya ne olsn işte ama bu ayda gitti sanırm çünkü daha reglime 9 günüm var sancm oldu regli sancısı hemde ben anlıyrm senden nbr
aminnnnnnnnnnnnnn canım duanın kabul olması dilegiyle allah razı olsn
allah yazdırdı onu
kızlar bende çıkıyorum..
hepiciğinizi tek tek öpüyom gül yanaklarından...
çok sevndm hayırlı olsn ne kadardr istydn bide hangi belirtileri yaşadncanımm hadi yat dinlen biraz ama inşllah geçmez ağrın benim gibi
sen de iyi ki varsın nurum.. biz de seni seviyoruzzzzz
iyi çok şükür canım.. henüz 4 gün oldu bebeğimi öğreneli
amiiiiiiinnnnnnnn :116:
canım dur hele,adetlerimiz gelmeden umutsuzluğa kapılmayalım,hem adet ve gebelik belirtileri hemen hemen aynıdır..
çok sevndm hayırlı olsn ne kadardr istydn bide hangi belirtileri yaşadn
allah tamamını görmeyi nasip etsn şekerçok sağol cnm darısı isteyen herkesin başına..
2buçuk senedir bekliyorum ilk gebeliğim bu..
ben adetimden 5-6 gün önce öğrendim benim fazla belirtim olmadı .. bu arada sistit olduğum için hep onun belirtileriyle uğraştım.. ama bugün aşırı bel ağrısı çekiyorumm
nisbir naber canım sanırım sende regl oldun dimi....napalım bu ay bakalım neler olucak belki yaz ayında daha az stres yaptığımız için bu ay kalrızı hadi hayırlısı
nisbir naber canım sanırım sende regl oldun dimi....napalım bu ay bakalım neler olucak belki yaz ayında daha az stres yaptığımız için bu ay kalrızı hadi hayırlısı
hoşgeldin ebrucum.evet ben de adet olmuştum bugün 9.günüm bugün doktora gittim ben muayene olmak için oldum ve pko görünümü var dedi doktor ama büyüyen bir yumurtam varmış.adetin 21.günü de bi test yaptırcakmışım.sen neler yaptın canım nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?