- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #34.721
buayy geç yumurtladımm benn.18.yada 19.günn.incir suyundan olabilirmii.ilgisi olann:26:
selam kızlar
nasılsınız
bugün kayınvalidem, görümce ve iki çocugu geliyor ins bı hafta kalmazlar yoksa yumurtlama günüm güme gider((
gunaydin kizlarrr bnm kasiklarimda hafif hafifi agri oluooo hamilemiyim neyimm
:26::26::26::26::26: canım incir yumurtanın büyümesi ve çatlaması için değilmiydi.belki geç büyütmüştür.:26::26::26::26:
günaydın canım bat ne zaman senin.bak yine kendini bu duruma hazırlıyorsun birazcık frenle kendini boşver takılma belirtilere.sonra çok üzülüyorsun canım onun için diyorum yanlış anlama.
gunaydin kizlarrr bnm kasiklarimda hafif hafifi agri oluooo hamilemiyim neyimm
günaydın canım bat ne zaman senin.bak yine kendini bu duruma hazırlıyorsun birazcık frenle kendini boşver takılma belirtilere.sonra çok üzülüyorsun canım onun için diyorum yanlış anlama.
kuşşşşşşş günaydinn.insalah canim hamilesinsdirr.ben hiç biyerim agrıyomooooooo.
:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
günaydın kk nın en güzel bayanları
aynen katılıyorum canım sonra topiğe uğramıyon
minik kusum bnm atesin yukselmis cok sevindimmm
bnmde gun icinde bile 36dan asagi inmioo 35.5 ya normalde..
bak ezginin de hicbi yeri agrimiomusss ona goree
:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
günaydın kk nın en güzel bayanları
galibaAAA geç büyüttü ve catlattın bahARR.NORMALDE BENN 16.günda falan çatlarımm
cnm bnm nasilsin bakalim atesin dustukten sonra tekrar yukselmiss rica etsem ates tablonu koysaana bisi bakmak istiorum senin icin
kuşummmm benimde bu sabah ateşim yükselmişşşşşşş.36.2 den 36.5 eee
olsun tatlım geç olsun güç olmasın.önemli olan sonuç.inşallah valizleri toplayıp tüplere doğru yola çıkmışlardır.
evet cnm benim gordum cok sevindim demekki catladiktan sonra birden yukseliomus olemii..
ama bazi insanlarda olee cok yukselmede olmayabiliomuss bi yerde okudum hatta sende solemistin hatirladinmi..
bide ezgi sanirim 14.gun catladim dediiiki bebis erken yerlestigine goree de ole oluo..ama atesi 17 18.gunlerdemi ne cikmistiii insallah sonun ezgiye benzerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?