Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

günaydın canım bat ne zaman senin.bak yine kendini bu duruma hazırlıyorsun birazcık frenle kendini boşver takılma belirtilere.sonra çok üzülüyorsun canım onun için diyorum yanlış anlama.

yok be cnmm
zaten olmasada olur tatile gidiorum yolllarda zor olur yanii
bnm bat 26 haziran ama acayip calistimmm

günaydın canım bat ne zaman senin.bak yine kendini bu duruma hazırlıyorsun birazcık frenle kendini boşver takılma belirtilere.sonra çok üzülüyorsun canım onun için diyorum yanlış anlama.

aynen katılıyorum canım sonra topiğe uğramıyon

cnm bnm nasilsin bakalim atesin dustukten sonra tekrar yukselmiss rica etsem ates tablonu koysaana bisi bakmak istiorum senin icin

9. gün …….. hiç akıntı yok
10. gün …….. yoğun yapışkan akıntı
11. gün …….. hiç akıntı yok
12. gün …….. hiç akıntı yok
13. gün 36.7 hiç akıntı yok
14. gün …….. hiç akıntı yok
15. gün 36.7 hiç akıntı yok
16. gün 36.8 hiç akıntı yok
17. gün 36.5 çok hafif beyaz akıntı
18. gün 36.7 hafif sarı bol akıntı
19. gün 37.0 hafif kahve bol akıntı
20. gün 36.8 sarı akıntı
21. gün 36.8 sarı akıntı
22. gün 36.8 sarı akıntı
23. gün 36.9 sarı akıntı
24. gün 36.5 koyu sarı akıntı
25. gün 36.8 sarı akıntı
26. gün 36.5 sarı akıntı
27. gün 36.7
aynen öyle bugün 27. günümdeyim

kuşummmm benimde bu sabah ateşim yükselmişşşşşşş.36.2 den 36.5 eee

evet cnm benim gordum cok sevindim demekki catladiktan sonra birden yukseliomus olemii..
ama bazi insanlarda olee cok yukselmede olmayabiliomuss bi yerde okudum hatta sende solemistin hatirladinmi..
bide ezgi sanirim 14.gun catladim dediiiki bebis erken yerlestigine goree de ole oluo..ama atesi 17 18.gunlerdemi ne cikmistiii insallah sonun ezgiye benzerr

olsun tatlım geç olsun güç olmasın.önemli olan sonuç.inşallah valizleri toplayıp tüplere doğru yola çıkmışlardır.

aminnn inşallahh çıkmışştırrr çünküüü yolun sonunda onu çok sevecek ve onu çok mutlu bi annesi olcakkk

evet canim ben 18.gün çatladimm galibaaa.çünkü ateş ogun çıkmaya başaladııı.evet dogru bazılarınki çok yükselmiyooo 1 derece bile yetiyomuss.hayırlısı olur insalah .bende bu ay çok çalıştım.ALLAH emeklerimizn karsılıgını veriri inşalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…