Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

pembiggggg çok sevindim hayırlı olsun iş yoğunlıuğumdan giremiyorum haftalardır. allah kucağına almayı nasip etsin kendi haberim olsa bu kadar mutlu olurdum bu ay neler yaptın benim 3 aydır olmuyo. tavsiyelerin neler lütfeen yazz:))))

slm kızlar .nabersiniz?? benimde adetim geçti yani baya geçti .şuan adet döngümün 32. günündeyim .adet döngümün 19. dan 22 ye kadar az miktarda kahve rengi lekelenmem oldu ve kesıldi.test yapmak istemiyorum .acaba ben geçmi yumurtluyorum .sizce??geçen adetimde 11. gün yumurtlmıştım .....:26:

Kızlarrrr hepiniz nerelerdesiniz yaaa,gelin artık patladım sıkıntıdann,havada çok sıcak dışarı çıkılmıyorr:84:

a.slm canım,ben anlamadım 19-22 gündemi adet oluyorsun:44:

Amanın taze annişimiz ve Hümamız gelmişlerrrr hoşgelmişlerr,biz iyiyiz tatlım sizden naberr

sorma tatlım belimin ağrısından sabaha kadar kıvrandım gece hep oturdum yaaa ölüyorum sandım bir ara..
senin belin nasıl oldu?

ayy az önce sırf inadımdan sır o 2buçuk senedir görememenin verdiği hırsla bir idrar testi yaptım
kabak gibi 2 çizgi çıktı

hayır 24. günde olmam gerekiyordu hala olmadım .o gunlerdeki kahve rengi lekeler neydi acaba .merak içindeyim hamilemiyim yoksa döngümmü değişiyor .:?:44:

Canım adetin tam sökülmediyse yerleşme kanaması olabilir,test yaparsan merakını gidermiş olursun,neyi bekliyorsun daha gününde geçmiş.Fazla umutlanma ama kendini her negatif görmeyede hazırla derim..

Oh ohh iyi etmişsinnben olsam testle konuşurdum,bunca zamandır göstermiyordun dimii al sana ikinci çizgii diye
yaa sorma gülüm benimde belimin ağrısı devam ediyor,azaldı biraz ama tamanen geçmedi,p,tesiye kadar devam ederse test yaptırayım diyorum bişey yoksa bari ağrı kesici filan alayım

yaa tatlım sana umut vermiş olmak istemiyorum ama benim tek belirtim bel ağrım ne göğsümde bişey var ne başka bişey, sadece dayanılmaz bel ağrım oluyor o da 2 gündür, ateşim bile bi düşüyo bi çıkıyo yanii.. onlara da fazla güvenmemek lazım

pembiggggg çok sevindim hayırlı olsun iş yoğunlıuğumdan giremiyorum haftalardır. allah kucağına almayı nasip etsin kendi haberim olsa bu kadar mutlu olurdum bu ay neler yaptın benim 3 aydır olmuyo. tavsiyelerin neler lütfeen yazz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…