- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #34.781
slm kızlar .nabersiniz?? benimde adetim geçti yani baya geçti .şuan adet döngümün 32. günündeyim .adet döngümün 19. dan 22 ye kadar az miktarda kahve rengi lekelenmem oldu ve kesıldi.test yapmak istemiyorum .acaba ben geçmi yumurtluyorum .sizce??geçen adetimde 11. gün yumurtlmıştım .....:26:
selam kızlarrr
çok şükür sağsağlim evime geldim.. nasılsınız bakalımmmmm
Amanın taze annişimiz ve Hümamız gelmişlerrrr hoşgelmişlerr,biz iyiyiz tatlım sizden naberr
hayır 24. günde olmam gerekiyordu hala olmadım .o gunlerdeki kahve rengi lekeler neydi acaba .merak içindeyim hamilemiyim yoksa döngümmü değişiyor .:?:44:a.slm canım,ben anlamadım 19-22 gündemi adet oluyorsun:44:
selam kızlarrr
çok şükür sağsağlim evime geldim.. nasılsınız bakalımmmmm
Amanın taze annişimiz ve Hümamız gelmişlerrrr hoşgelmişlerr,biz iyiyiz tatlım sizden naberr
cnm gözun aydın ALLAH sağlıkla sıhhatle kucagına verdırıır inşallah darısı başıma
hayır 24. günde olmam gerekiyordu hala olmadım .o gunlerdeki kahve rengi lekeler neydi acaba .merak içindeyim hamilemiyim yoksa döngümmü değişiyor .:?:44:
sorma tatlım belimin ağrısından sabaha kadar kıvrandım gece hep oturdum yaaa ölüyorum sandım bir ara..
senin belin nasıl oldu?
ayy az önce sırf inadımdan sır o 2buçuk senedir görememenin verdiği hırsla bir idrar testi yaptım
kabak gibi 2 çizgi çıktı
Oh ohh iyi etmişsinnben olsam testle konuşurdum,bunca zamandır göstermiyordun dimii al sana ikinci çizgii diye
yaa sorma gülüm benimde belimin ağrısı devam ediyor,azaldı biraz ama tamanen geçmedi,p,tesiye kadar devam ederse test yaptırayım diyorum bişey yoksa bari ağrı kesici filan alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?