- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.001
merhaba arkadaşlar nasılsınız bnm de beta hcg testim 15.96 çıktı sizce hamilemiyim bilgilendirirseniz sevinirim.....
adetime 7 gün var daha....dr moralimi bozdu daha çok erken sevinme dedi....
merhaba arkadaşlar nasılsınız bnm de beta hcg testim 15.96 çıktı sizce hamilemiyim bilgilendirirseniz sevinirim.....
adetime 7 gün var daha....dr moralimi bozdu daha çok erken sevinme dedi....
bence hamilesinnnnn tatlımm
cnm ya rahatlamaya o kadar ihtiyacım varki moralimi bozdu dr düşme imkanı varmı bu testin sizce...allah razı olsun senden
ya hele eşim o kadar çok üzülüyo ki o bana üzülme diyo ben ona... nasıl oluyo soğan kürü :S denedin mi? 2 kutu ovül kullandım son 3 tane kaldı ..
cnm ya rahatlamaya o kadar ihtiyacım varki moralimi bozdu dr düşme imkanı varmı bu testin sizce...allah razı olsun senden
ben çatlatma iğnesiyle kaldım inşallah dediğiniz gibi olur bütün kalbimle sizlerede diliyorum...sizi çok seviyorum
ezginin de adetine 8 gün kala 11 küsür çıktı. 4-5 gün sonra idrar testi yapmış kapak gibi çıkmış. Istersen bi kaç gün sonra sen de yap
cnm işte bende ayın 24 ünde adet olmam lazım dayanamayıp test yaptım idrarda 2 çizgi silik çıktı 1 gün sonra kanda 15.96 çıktı cnm dr kesin değil sevinme değince acaba düşermi diye merak ettim ....
Canım bir kaç gün sonra testi tekrarla,inşallah yükselecektir,,,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin meleğiniii
ayy enimde batıma 6 gün var test yapasım geldiii
kötü düşünme cnm inşallah meleğin tutunur sana,evet doktorlar mecbur kalmadıkça adetten önce hcg baktırmayı tavsiye etmiyor,bununla ilgili bir video izlemiştim dün...
ben yaptım ya canım o kadar net bir tek çizgi çıktı ki baksana milletin 8 gün kala silik çıkıyor hatta 9.
benim bu ay da yokateşim düştü bi daha çıkmadı o çıkandan sonra ve adet de olmadım. bari adetim hemen gelse yarın bat.
Merhaba topiğimizn anneleri ve anne adayları, nasılsınızzzzzzzzz
cnmne olur dua edin bnm için olurmu sonra gelirim az işlerim var grşrz sizi çok seviyorum öpt...
ben yaptım ya canım o kadar net bir tek çizgi çıktı ki baksana milletin 8 gün kala silik çıkıyor hatta 9.
benim bu ay da yokateşim düştü bi daha çıkmadı o çıkandan sonra ve adet de olmadım. bari adetim hemen gelse yarın bat.
Merhaba hoşgeldin canımmmm,sende dahil hepimiz hamileyizzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?