Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

merhaba arkadaşlar nasılsınız bnm de beta hcg testim 15.96 çıktı sizce hamilemiyim bilgilendirirseniz sevinirim.....
adetime 7 gün var daha....dr moralimi bozdu daha çok erken sevinme dedi....

cnm bunu ıkı gun ara ıle tekrar test yaparak ogrene bılırsın deger yükselirse hamilesin ama ılac kullanıyosan onlarda bu oranı cıkarabılıyo oyuzden adet gununu bekle tekrar test yap yükselmişse bebişin geliyor demek

ya hele eşim o kadar çok üzülüyo ki o bana üzülme diyo ben ona... nasıl oluyo soğan kürü :S denedin mi? 2 kutu ovül kullandım son 3 tane kaldı ..

Canım stres yapma bebişin gelecek inşallah,soğan kürü şöyle oluyor,2 bardak suyu kaynatıyorsun bir ortaboy beyaz kuru soğanı dörde bölüp kaynayan suya atıyorsun,5 dk daha kaynatıp ılımaya bırakıyorsun,adet bitiminin 7.günü başlayıp 15 gün boyunca sabah ve akşam yemeklerden 20 dk önce içiyorsun...
Her defasında taze taze yapman gerek...

cnm ya rahatlamaya o kadar ihtiyacım varki moralimi bozdu dr düşme imkanı varmı bu testin sizce...allah razı olsun senden

ezginin de adetine 8 gün kala 11 küsür çıktı. 4-5 gün sonra idrar testi yapmış kapak gibi çıkmış. istersen bi kaç gün sonra sen de yap

ben çatlatma iğnesiyle kaldım inşallah dediğiniz gibi olur bütün kalbimle sizlerede diliyorum...sizi çok seviyorum

Canım bir kaç gün sonra testi tekrarla,inşallah yükselecektir,,,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin meleğiniii
ayy enimde batıma 6 gün var test yapasım geldiii

ezginin de adetine 8 gün kala 11 küsür çıktı. 4-5 gün sonra idrar testi yapmış kapak gibi çıkmış. Istersen bi kaç gün sonra sen de yap

cnm işte bende ayın 24 ünde adet olmam lazım dayanamayıp test yaptım idrarda 2 çizgi silik çıktı 1 gün sonra kanda 15.96 çıktı cnm dr kesin değil sevinme değince acaba düşermi diye merak ettim ....

kötü düşünme cnm inşallah meleğin tutunur sana,evet doktorlar mecbur kalmadıkça adetten önce hcg baktırmayı tavsiye etmiyor,bununla ilgili bir video izlemiştim dün...

Canım bir kaç gün sonra testi tekrarla,inşallah yükselecektir,,,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin meleğiniii
ayy enimde batıma 6 gün var test yapasım geldiii

ben yaptım ya canım o kadar net bir tek çizgi çıktı ki baksana milletin 8 gün kala silik çıkıyor hatta 9.
benim bu ay da yok ateşim düştü bi daha çıkmadı o çıkandan sonra ve adet de olmadım. bari adetim hemen gelse yarın bat.

kötü düşünme cnm inşallah meleğin tutunur sana,evet doktorlar mecbur kalmadıkça adetten önce hcg baktırmayı tavsiye etmiyor,bununla ilgili bir video izlemiştim dün...

cnmne olur dua edin bnm için olurmu sonra gelirim az işlerim var grşrz sizi çok seviyorum öpt...

Canım herkesinki aynı çıkacak değil ya,hem idrar testi için acele etmişsin,adetin gelmezse p.tesi kanda baktır derim

inşallah cnm seninde sevinçli haberini alırız inş dualarım seninle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…